Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 71

Θέμα: Επιτελους την πηρα!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χωστα βαγγο αγορι μου!!!!οσο αναφορα σε στισημο κ ομωρφια η γιαμαχα κ η σουζουκι ειναολυ μπροστα κ δεν το λεω αυτο επειδη εχω ενα ρ1
    ημουν σε δηλειμα κ γω αναμεσα σε ρ1 κ κ7 ποτε σε σ μπ ρ ομως δεν ξερω αλλα η χοντα δεν μου αρεσε γενικα βλεπω κ του πεθερου μου την ρεψολ του 06 τα βαζουμε διπλα κ καμια σχεση το ενα με το αλλο κ στο ρελαντι κ σε αλλα οπως οταν τον προκαλω κ λεει οχι γιατιο ξερει οτι τον εχω με μια 2α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !αν θες ομως να συγκρινεις το δικο σου πιγενε το δηπλα στο τελευταιο ρ1 η το τζ ες εξ αρ κ μετα μηλαμε παλι αδερφε
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

2. The Following User Says Thank You to georgebmw For This Useful Post:

xxxvagos (25-01-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

οκ μάγκες... ότι πείτε..

i rest my case..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω ενα φ1-ζρ στο γκαραζ μεχρη κ στα 20 ασχολιομουνα με παπο κοντριτσες θυμαμαι ειχε ερθει ενα φχ 200 κ γω το ειχα 57χιλιοστα με νικασιλ κυλινδρο βοσνερ πιστονακι ελαφρομενο ανοιγμενα ριντ κ θυριδες χειροποιητη εξατμιση μοτορσπορτ κ μιλαμε στα 300μ δεν με εβλεπε!γενικα ειχα ξεκολιασει πολους!κ ακομα στο γκαραζ ειναι!τωρα ειμαι 26 που καιρος για τετοια εχω κ μια γυναικα το εχω παρατησει!με το καλο αν κανω κανα γιο να το παρει αλλιος αστο να το θυμαμαι
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georgebmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ενα φ1-ζρ στο γκαραζ μεχρη κ στα 20 ασχολιομουνα με παπο κοντριτσες θυμαμαι ειχε ερθει ενα φχ 200 κ γω το ειχα 57χιλιοστα με νικασιλ κυλινδρο βοσνερ πιστονακι ελαφρομενο ανοιγμενα ριντ κ θυριδες χειροποιητη εξατμιση μοτορσπορτ κ μιλαμε στα 300μ δεν με εβλεπε!γενικα ειχα ξεκολιασει πολους!κ ακομα στο γκαραζ ειναι!τωρα ειμαι 26 που καιρος για τετοια εχω κ μια γυναικα το εχω παρατησει!με το καλο αν κανω κανα γιο να το παρει αλλιος αστο να το θυμαμαι
    το f1 γιωργη το ειχε ο αλλος της παρεας, 56 mm με μικουνι 26mm και ριντοφυλλα..εεε ρε εποχες!!

εγω με το z τρεχω τωρα, η παλιοδιχρονια εχει πανω απο 40 αλογα..

και εχεις καποιους να λενε οτι η yamaha ειναι για ακορντεον και σινθεσαισερ

ΥΓ ξεχασα να αναφερω και την XTαρα πριν που ελεγα για τα μοντελα..

γενικα γιωργη δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος γνωστης που αμφιβαλει οτι σε γενικες γραμμες η yamaha εχει βγαλει τα καλυτερα μηχανακια

Rides
    2

Προεπιλογή

οι συζητησεις θαμωνων φορουμ για παπια χωρις εξατμιση με κομμενες ποδιες να σταματησουν παρακαλω, διοτι αν συνεχιστουν θα διαγραφουν και θα γινουν και οι δεουσες παρατηρησεις.

το κλιμα και το επιπεδο συζητησεων αναμεσα στα μελη του bmwfans ειναι αλλο.

για τετοιου ειδους "ανταλλαγη αποψεων" υπαρχουν αλλοι χωροι. οχι εδω.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (26-01-12), nikos1400 (25-01-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Suzuki

Τελος._

και μετα Vespa
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 25-01-12 στις 20:32 Αιτία: χιχι
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    1

Προεπιλογή

ασε μας ρε pilot που ξερεις εσυ απο μηχανακια εδω το παιδι σου λεει οτι απο τα 11 οδηγαει και εναι 23 πλακα κανεις?σιγα και ξερει η honda και η καθε honda απο μηχανακια.για κανενα χορτοκοπτικο ειναι και πολυ της ειναι.αντε και κανενα civic. yiamaha roules τελος!!!!

υγ σορι για το επιθετικο ποστ μου αλλα πλεον νομιζω οτι δεν εχω αλλο αντοχες για καποια πραγματα. αν θελετε μπαναρετε με αλλα απο μενα δεν υπαρχει αλλο ανοχη σε καποια θεματα και μιλαω γενικα και οχι για το συγκεκριμενο θρεντ. και οποτε κατι δεν μου αρεσει θα το εκφραζω χωρις παντα να προσβαλω καποιον (οσο ειναι εφικτο αυτο)

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω κραταω ψιλα το επιπεδο και δεν κραξω κανεναν στο πινακα ελεγχου...και δεν γραφουν και το ονομα τους οι μαγκες

και ειδικοτερα δεν απαξιωνω δεν κρινω και δεν αμφισβητω κανεναν...καλα λεει ο σταθης αλλο ειναι το επιπεδο αλλα...

αυτοι που κριναν και αμφισβητησαν και δημιουργησαν πολωσεις ας τους κρινουν οι moder, οχι εγω...

φιλικα και με ψιλα το κεφαλι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xxxvagos : 25-01-12 στις 21:03

Rides
    1

Προεπιλογή

αν εννοεις εμενα εισαι λαθος αλλη μια φορα διαφορετικα δεν θα τα ελεγα εδω σε αυτο το θρεντ.απο κεικαι περα κατσε διαβασε ξανα το θρεντ τι εγραψες και τι εγραψαν κανε τον απολογισμο και μετα βγαλε το συμπερασμα αν αμφισβητεις και δεν απαξιωνεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

οχι δεν ξερω ποιος το εγραψε ειλικρινα...ουτε με ενδιαφερει

και επειδη μου το πες εκατσα και τα διαβασα, δεν αμφισβητησα-απαξιωσα κανεναν προσωπικα...απαξιωσα τα συστηματα γιατι δεν τα γουσταρω..και το εξηγουσα καθε φορα που το ελεγα

απο την στιγμη που υπαρχει κατ εξακολουθηση ειρωνια προς το προσωπο μου μονο στο τελευταιο μνμ μου μιλησα με το ιδιο επιπεδο

ας πουμε κι εσυ ηρθες απο το πουθενα και χλευασες το ποσα χρονια εχω μηχανακι
    αλλα και παλι εγω ευγενικα σου μιλαω και δεν σε ειρωνευομαι

το μονο που με χαλασε ειναι τα λογια του σταθη..τεσπα!! καλη καρδια

φιλικα και με ψιλα το κεφαλι παλι.. να και ο ανιδεος βαγγος!!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP