Παιδιά κακοί επαγγελματίες υπάρχουν παντού, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τρωγόμαστε αναμεταξύ μας. Ίσως κ εκεί να αποσκοπούν στην τελική, η κουτοπονηριά μας φταίει.
Πριν λίγο διάβαζα για τυφλό Υπαξ. στην Κάλυμνο, αντίστοιχα πόσοι σαν αυτούς που περιεγραψες ρε Γιάννη.
Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσουμε από όλες αυτές τις περιπτώσεις κουτοπονηριδηδων.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μα αυτο ειναι το προβλημα με αρκετους εδω μεσα. Αρπαζονται ή θιγονται ενω δεν θα επρεπε. Αμα εχεις καθαρη τη φωλια σου τι σε νοιαζει αν κραζουν τον διπλανο συναδελφο σου που οντως φταιει? Αν δεν φταιει, παλι δεν χρειαζεται να σκας εσυ για να τον υπερασπιστεις. Μερικοι ψαχνουν για καυγα χωρις λογο, ισα για να εχουν κατι να ασχολουνται. Και επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω με μισολογα, απορω γιατι ο σπαρος αρπαζεται οταν κραζουμε συνεργειο, απορω γιατι ο νινο αρπαζεται οταν κραζουμε τους ΔΥ, απορω γιατι ο μονστα θιγεται οταν λεμε για τα των αμερικανων και τοσοι αλλοι ακομα. Αμα τα εχετε καλα με τον εαυτο σας, μην υπερασπιζεστε οσους εχουν λερωμενη τη φωλια τους επειδη ειναι "συναδελφοι". Δεν χρωστατε τιποτα σε αυτους, στο μελλον των παιδιων σας χρωστατε.
chrisgiapz3 (29-07-13), Kostas_1 (29-07-13), oldcarskickass (30-07-13), PANOS-E60 (29-07-13), Ptboul (29-07-13), Stathis (29-07-13), vagmag (29-07-13)
Breaking news:
Εισφορα αλληλεγγύης εως και το 2016.
Οχι, δεν ειναι νεο μετρο. Ειναι παλαιο που επεκτείνεται.
bakalos (29-07-13), Bitz (29-07-13), Konstantinos E60 (29-07-13), Leonidas_E39 (30-07-13), Monsta (29-07-13), Ptboul (29-07-13), Stathis (29-07-13), vagmag (29-07-13)
Αγαπητε στη δικη μου "βιολογικη" θεωρηση εχω αυτες τις ταξινομικες βαθμιδες!
εσυ ας εχεις αλλες δεν θα διαφωνησουμε τωρα...
οι συνομοταξιες παντως περιλαμβανουν και αλλα ζωα απο ερπετα που στη δικες μου βαθμιδες ειναι οι πολιτικοι μεχρι και κολεοπτερα...
edit Ηλια συμφωνω και επαυξανω!!!
offtopic
αληθεια κανα ταξι θελετε?
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 29-07-13 στις 18:05
Ακριβως αυτο ισχυει οπως το λεει ο ηλιας, οπως το εχω πει κι εγω εκατονταδες φορες.
Τιμιοι ανθρωποι υπαρχουν σε ολους τους χωρους, οπως και παρασιτα απατεωνες.
Εγω με αυτους τα εχω και δεν ξεχωριζω δημοσιους απο ιδιωτικους.
Απλα στο δημοσιο λογω συνθηκων μαζευτηκαν περισσοτεροι.
Καποιοι απο εσας ομως αντι να συμφωνειτε και να θελετε και ιδιοι την εξυγιανση, τα παιρνετε προσωπικα.
Λαθος σας διοτι αν γινοταν ενα μετωπο ολων των υγιων δυναμεων απο οπου και αν προερχονται, θα μπορουσε να γινει μια εκκαθαριση και οι καλοι να μεινουν.
ετσι οπως τα καταφερατε ομως θα γινουν οριζοντιες απολυσεις, οποτε ειναι θεμα τυχης αν θα μεινετε στις θεσεις σας ή θα σας φανε καποια βυσματα αργομισθοι αχρηστοι.
εκτος αν καποιος ειναι οντως τρωκτικο και ενοχλειται.
Σε αυτην την περιπτωση η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
Dioskouroi (29-07-13), Kostas_1 (29-07-13), pilot (30-07-13), Stathis (29-07-13), Thomelef (30-07-13)
Εχεις απολυτο δικιο σταματη, συμφωνω.
Stamatis (29-07-13)
Σκεψου δηλαδη να ειχαμε Αμερικανο υπηκοο μηχανικο του δημοσιου.....
Θα μας ειχε βαλει μπομπα.
fanisk (29-07-13), jkourkoulis (30-07-13)