Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μία συζήτηση ίσως σε άλλο τόπικ, για το πως θα θέλαμε τη χώρα μας, και πως μπορούν να γίνουν αυτά που θέουμε πραγματικότητα.
Έχουμε κάποια χώρα πρότυπο ;
Κάποιο σύστημα κάποιας άλλης χώρας ;
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, για να δούμε τι πραγματικά μπορεί να γίνει, τι πρέπει να αλλάξει κλπ . Νομίζω ότι απλά συζητάμε, αλλά δεν ξέρω που στοχεύουμε.
Σχολιάζουμε καθημερινά αυτά που μαθαίνουμε, που ακούμε και που αλλάζει πολλές φορές άδικα.
Ας βάλουμε ένα όνειρο-στόχο και ας δούμε πως μπορούμε αυτό να υλοποιηθεί.
bimmerm (13-01-13), Panos 316T (13-01-13)
https://www.gossip-tv.gr/showbiz/sto...i-sofi-pashali
Σοφη περαστικα, δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω να σε δω...
Bitz (13-01-13)
Μαλακεια το μεγαλειο σου.......
Κλεινουν τις εφοριες Ιστιαιας ευβοιας και Καρυστου....τα δυο ακρα του νομου......και τις μεταφερουν στην ΔΟΥ Χαλκιδας.......δηλαδη καποιος αν θελει να κανονισει τις δουλεις του με την εφορια απο την Ιστιαια πρεπει να οδηγησει μεσα παο βουνα για 2,5 ωρες εως την Χαλκιδα (134χλμ).....
Γαμω .........
Και μεις εδω στο Χαιδαρι πρεπει να πηγαίνουμε στην Δου αιγαλεου.......η οποια εχει πάντα κατι απίστευτες ουρές.....και τωρα που θα προστεθεί και ενας μεγαααααλος αριθμός νεων πελατών........
Αρχιζω να καταλαβαινω.....το πιάνω σιγα σιγα το κόλπο.......άργησα....
Θέλουν να τους γ@μησουμε....αλλα ντρέπονται να μας το ζητήσουν και κάνουν οτι μπορούν για να μας εκνευρίσουν....![]()
Bitz (13-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13)
βασικα εχω μια απορια σαν πιο μικρος που ειμαι...
εδω δεν ειμαστε αντιθετοι με τις απεργιες και τις διαμαρτυριες εισβαρος των συμπολιτων μας????
διαβαζω πολυ επικαιροτητα και κατι τετοιο καταλαβα...
Επισης τις αποφασεις για τους νομους τις παιρνει εκλεγμενη κυβερνηση που δεν εχει κλεισει χρονο....
Πιστεψαμε Εμπιστευτηκαμε και παει λεγωντας και σημαιακια και τουρουρουμ και ΝΔ και τρελαινομαι...
Βασικα εχω μπερδευτει πολυ!!!
Thomelef (13-01-13)
Leonidas_E39 (13-01-13), Z4 DCT (13-01-13)