DIESEL RULEZZZZZZzzzzzZZZZZZZ
doctore![]()
topmar (22-01-19)
andreas-d (24-01-19), Leonidas_E39 (29-01-19), Panos 316T (24-01-19)
εγω εχω να πω μόνο οτι τα μισα ποστ σε αυτό το θρεντ ειναι απο έναν άνθρωπο! μπράβο για την στήριξη αλλά απο την άλλη κουράζει το θέμα...
Σιγά μην κοιτάω την κατανάλωση...Ούτε με ενδιαφέρει ούτε θα με ενδιαφέρει ποτέ! Αυτή είναι η δουλειά του, να πίνει βενζίνη και να μου προσφέρει χαρά!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
andreas-d (22-01-19), atha (23-01-19), doctore (23-01-19), isou (22-01-19), Leonidas_E39 (29-01-19), Ptboul (23-01-19), S8N (22-01-19), tasos.kamv (22-01-19), zaharias (22-01-19)
topmar (23-01-19)
Δεν με ενδιαφέρει φίλε, ειλικρινά!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Έχει ο αδερφός μου μια F25 με τον Β47. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο και σβέλτο. Το να έχεις ντήζελ μοτέρ σε ένα τέτοιο όχημα απαλύνει τον πονο του κροταλισματος και του χαμηλού στροφαρισματος.
Καλά τα ντίζελ παιδιά... μερικά μάλιστα είναι τρομερά καλά. Αλλά νομίζω ότι στην απόλαυση της οδήγησης
συμετέχουν όλες οι αισθήσεις και μια βασική είναι ο ήχος. Ακόμα και στα βενζινοκίνητα οι κατασκευαστές
μεταλλάσουν τον ήχο του μοτέρ από τα ηχεία για να βγάλει σπόρ χροιά. Στα ντίζελ σόρυ αλλά όσο και
να το προσπαθήσουν...Μετά είναι και το στροφάρισμα. Πόσες οκτάβες αλλάζει ένα όμορφο σπόρ μοτερ
μέχρι να φτάσει στον κόφτη του και πόση ευχαρίστηση σου δίνει η βελόνα που βυθίζεται στο κόκκινο.
Πολύ μεγάλη για μένα και ας είναι ταπεινό το bmw μου. Topmar αξιοσέβαστα τα 40κιλά, αλοίμονο,
αλλά θα προτιμούσα έναν Μ54 με ελεύθερους καταλύτες και τελικό και κόφτη 7000!