Παρατήρηση :
Επειδή το ρύζι θα τραβηξει το θαλασσινό νερό,στη συνέχεια, μη το αλατησετε κατά το μαγείρεμα !!!![]()
Παρατήρηση :
Επειδή το ρύζι θα τραβηξει το θαλασσινό νερό,στη συνέχεια, μη το αλατησετε κατά το μαγείρεμα !!!![]()
ενας πινακας τιμων στις χωρες που εχει ηδη κυκλοφορησει το τεσσαρι.
Η χώρα με τις ακριβότερες τιμές διάθεσης του iPhone 4 και του νέου iPhone 3GS 8GB είναι η γειτονική μας Ιταλία (ΦΠΑ 20%):
- 539¤ για το iPhone 3GS 8GB
- 659¤ για το iPhone 4 16GB
- 779¤ για το iPhone 4 32GB
Ο ΦΠΑ δεν αποτελεί από μόνος του παράγοντα υψηλής τιμολόγησης. Ιρλανδία (ΦΠΑ 21%), Φιλανδία (ΦΠΑ 23%) , Νορβηγία (ΦΠΑ 25%), Σουηδία (ΦΠΑ 25%) και Δανία (ΦΠΑ 25%) παρουσιάζουν φθηνότερες τιμές πώλησης από την Ιταλία.
Η χώρα με την φθηνότερη τιμή πώλησης του iPhone 4, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι το Χονγκ Κονγκ (ΦΠΑ 5%):
- 406¤ για το iPhone 3GS 8GB
- 496¤ για το iPhone 4 16GB
- 585¤ για το iPhone 4 32GB
Η διαφορά των τιμών διάθεσης μεταξύ του Χονγκ Κονκ και της Ιταλίας κυμαίνεται από 133¤ εώς 194¤ (!!)
Στην Ευρώπη, την καλύτερη τιμή διάθεσης των νέων μοντέλων την εντοπίζουμε στην Ελβετία (ΦΠΑ 7.6%):
- 462¤ για το iPhone 3GS 8GB
- 565¤ για το iPhone 4 16GB
- 660¤ για το iPhone 4 32GB
πηγη: https://www.iphonehellas.gr/19863/ip...es-comparison/
η πληροφορια αυτη εχει ξαναμπει κι αλλες φορες στο παρον θεμα χρηστο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-08-10 στις 10:45 Αιτία: αναφορα πηγης
ηθελα να το γραψω αντωνη μου.
το 659 της Ιταλιας μου φανταζει ονειρικο πραγματικα.Φοβαμαι μη γινει 700.
Απλα απο οτι εχω δει και πρεπει να εχει υποθει και απο το σταθη αν θυμαμαι καλα, οι παροχοι αποφασισαν να κατεβουν απο τα καλαμια που ανεβαιναν τοσα χρονια και να δωσουν πιο βαρβατες επιδοτησεις για να προσελκυσουν κοσμο να το αποκτησει.
Τα περιπου 700 που ζητανε ειναι ενας μισθος για πολλους.
Ατομα που εχω ερθει σε επαφη απο την εταιρια που με φιλοξενει σχεδον ολα μου τα χρονια μου ειπαν οτι υπολογιζουν οτι απο περιπου 250 μεχρι 450! ευρω βοηθεια ακομα κ σε συνδρομιτες που επιθυμουν ανανεωση.
Για να δουμε.......
Η εφαρμογή ΠόσηΒενζίνη; υπολογίζει την κατανάλωση βενζίνης για τις διαδρομές σας! Εισάγετε δύο διευθύνσεις, δηλώστε τον κυβισμό του οχήματός σας και το είδος της διαδρομής και δείτε το αποτέλεσμα στον χάρτη (google maps) μαζί με λεπτομέρειες όπως το κόστος, η απόσταση και ο απαιτούμενος χρόνος.
Χαρακτηριστικά:
Εντοπισμός της θέσης σας ώς διεύθυνση αφετηρίας
Δυνατότητα για δήλωση ενδιάμεσου σταθμού
Επιλογή κυβισμού οχήματος
Επιλογή είδους διαδρομής
Επιλογή για αποφυγή δρόμων με διόδια
Επιλογή για αποφυγή αυτοκινητόδρομων (εθνικών οδών)
Επιλογή για εισαγωγή της τιμής (¤/λίτρο) με την οποία αγοράζετε βενζίνη
Αποτελέσματα διαδρομής που συμπεριλαμβάνουν:
Απόσταση και απαιτούμενο χρόνο
Κόστος για απλή μετάβαση, μετ΄επιστροφής ή εργάσιμη εβδομάδα
Αποτύπωση της διαδρομής στο χάρτη (google maps)
Απαιτήσεις iOS 3.1.2 ή μεγαλύτερο
Σύνδεση EDGE, 3G ή WiFi
App Store Link
Νομιζω ειναι πολυ χρησιμη στις μερες μας.
Φυσικα χρειαζεται μερικα Updates γιατι σιγουρα δε καινε ολα τα 1600 το ιδιο ουτε ολα τα διλιτρα το ιδιο.
Vasilis (20-08-10)
παρηγγειλα πισω καπακι κ μπαταρια γι να αλλαξω στο δικο μου....
αν δεν τα καταφερωοταν ερθουν με το καλο....με βλεπω να χτυπω το iphone 4...
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Vasilis (23-08-10)