Δε πανε στον διαολο ολοι μαζι λεω'γω ρε φιλε. Και ακομα παραπερα αν γινεται...εβλεπα ολους αυτους τους γελοιους στην ομιλια του τσιπρα να ζητωκραυγαζουν στις βλακειες που ελεγε. Πραγματα τα οποια δεν εχουν καμμια βαση. Και ομως...
Ο χοντρος μαζι με τον αλλο τον παλιογερο που αντι να παει να πεθανει καπου ησυχα μας κανει και τον αρχηγο κομματος...εμετος. Σαπιλα παντου...
Μια εβδομαδα για το αν θα θαψουν τον νεκρο. Δεν τους ειπε κανεις οτι η νεκρανασταση μονο στην τηλεοραση γινεται?
Βραστε μαγκες...δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτο τον βουρκο που λεγεται ελλαδα. Πραγματικα ειμαι τελειως απογοητευμενος, να ειναι πλεον ολοφανερο το οτι δεν τραβαει αλλο το πραμα και απο την αλλη βλεπεις ακομα ολους αυτους τους κηφινες να κανουνε τα ιδια.
Ηλιθιε ελληνα. Η εσηεα εξεδωσε μια εβδομαδα απεργια επειδη σου κανανε την συνταξη σου 300¤, η επειδη βρεθηκες χωρις δουλεια, η επειδη σου επεβαλαν το χαρατσι, η επειδη η τραπεζα σου πειρε το σπιτι, η, η, η, η, η...ξυπνα ρε μλκ επιτελους και καταλαβε οτι τα καλα κοπης κτωνται και οτι τα λεφτα δεν πεφτουν απο τον ουρανο. Γυρνα σελιδα στη ζωη σου και καταλαβε πλεον οτι το παρτυ τελειωσε.
Σε δουλευουνε ψιλο γαζι ρε μλκ ακομα για να τρωνε οι λιγοι οτι εχει απομεινει.
ΞΥΠΝΑ.
sympether with chiefτης
chrisgiapz3 (18-06-13), Dioskouroi (17-06-13), hades7 (18-06-13), Kostas_1 (18-06-13), Monsta (17-06-13), nikos1400 (18-06-13), oldcarskickass (20-06-13), S8N (17-06-13), Stathis (17-06-13), vagmag (17-06-13)

Δεν ανοιξε απλα η Ερτ, ηταν η ΝΙΚΗ της λαικης ταξης απεναντι στο χουντικο κρατος....
Οι ηρωες εργαζομενοι δεν τα παρατησαν σταθηκαν απεναντι στο κρατος, παλεψαν και βγηκαν νικητες...
Ειχαν τραυματιες νεκρους, αποδεκατιστηκαν αλλα τα καταφεραν.....
ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ....
ΖΗΤΩ Η ΕΡΤ
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ......
απο σημερα και στο εξης Γιορταζουμε και την 17 ΙΟΥΝΙΟΥ, ημερα επαναστασης....
bakalos (17-06-13), Kostas_1 (18-06-13), Skyline_IS (17-06-13), Stathis (17-06-13), vagmag (17-06-13)
μονο για λυπη κ απογοητευση..., λυπαμαι μονο στο οτι σκεφτηκα να κανω τα χαρτια μ για την ΝΕΡΙΤ κ να γυρησω πατριδα, σκεπτομενος οτι ισως για πρωτη φορα υπαρξει αξιολογηση κ αξιοκρατικη εισαγωγη... λες κ δεν σε ξερω Ελλαδα μου....
ισως καλυτερα τελικα... στην ξενιτια και Ελληνας, παρα στην ελλαδα κ γρεκος... γτ γρεκοι μου αγαπημενοι δεν αξιζετε να σωθειτε.... καλο πνιγμο στον βουρκο με τα σκατα που εχετε δημιουργησει χρονια τωρα.... τα λεμε στον διαολο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dioskouroi : 17-06-13 στις 22:15

Το δικαστηριο δεν αναστελλει την λειτουργια, αναστελλει το "Μαυρο"....
δεν θα ξανακανουμε "μαυρο" τελος....
Απο αυριο νεος διοικητης και ξεκινανε οι προσληψεις....
αν μπλεχτει κανενας συνδικαλιστης απο Συριζα παιζει να μου δωσουν Σαββατιατικη εκπομπη... το Στην Υγεια Μας.....
σας υποσχομαι οτι θα φερνω πολυ ωραια γκομενακια!
προσωρινη λειτουργια λεει το ΣΤΕ μεχρι να να ξαναστηθει η νεα ΕΡΤ. με λιγα λογια η παλια ερτ δε ξανα ανοιγει απλα αναστελει το μαυρο απο τις οθονες. με λιγα λογια η αποφαση του ΣΤΕ ειναι παραγγελια της κυβερνησης ωστε να δικαιολογηθει η κολοτουμπα σαμαρα και να ικανοποιηθει ο χοντρος που την ηθελε ανοιχτη. μια ακομα πολιτικη ντριμπλα ωστε να αρθει το αδιεξοδο και να μεινουν ολοι ικανοποιημενοι![]()
Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος.
Θελω να τελειωνουν με τα αυτονοητα, να μαζεψουν ολους αυτους τους ταταξιες που δεν αφηνουν τον κοσμο να παει στο σπιτι του και στη δουλεια του σαν ανθρωποι και να σταματησει ολο αυτο το πλιατσικο περι χουντας και λοιπες γελοιοτητες.
sympether with chiefτης
Δεν έχουμε σωτηρία...
Θυμώνω, νευριάζω..... βγαίνω εκτός εαυτού...
Μάλλον όντως πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και εμείς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 17-06-13 στις 23:08
Η μετα-sp@ra NERIT
Μιλαμε και γ@μω τις θεαματικοτητες! (Μεταφορικα και κυριολεκτικα!)