Σελίδα 54 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 444525354555664 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 531 έως 540 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορούσε να είναι καλό για το κράτος.

Μόνοι μας τους καταντήσαμε έτσι τους οργανισμούς αυτούς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας φταίνε οι άλλοι. Όταν λέμε μόνοι μας, εννοώ όσοι εργαζόνταν εκεί, όσοι έτρωγαν από εκεί, όσοι διαχειρόζονταν αυτούς τους οργανισμούς.

όταν οι οργανισμοί έγιναν επιχειρήσεις, και αυτές για να επιβιώσουν χρειάστηκαν τη συνδρομή του κράτους (δλδ τη δική μας τσέπη και πάλι), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να είναι δημόσιοι.

Το πρωί έδειχνε ένα απόσπασμα από την Καννέλη (την οπόια δεν πάω μία), αλλά απαντούσε σε κάποιον εκπρώσοπο της ΔΕΗ, σχετικά με τις νέες αυξήσεις και τα κέρδη της ΔΕΗ. Είναι δυνατόν να είσια μονοπώλειο, να θέλεις συνεχώς αυξήσεις, να έχεις μισθούς υπερβολικά καλούς ακόμα και για τοςυ γραφιάδες, και αν κόβεις το ρεύμα σε κάποιον που δεν έχει χρήματα; Δεν είναι κοινωνικό αγαθό ; Γιαυτό δεν είναι δημόσιο ;;; Αλλά όχι είναι δημόσιο, για να εξυπηρετει συμφεροντα συνδικαλιστών, υπουργών, κλπ όχι για να εξυπηρετεί τον ΕΛΛΗΝΑ!!!! .
    Δεν διαφώνω, στο ότι εμείς καταντήσαμε έτσι τους οργανισμούς, και ούτε νομιζω ότι έγραψα κάπου ότι πρέπει το δημόσιο να συντηρεί στρατιές ψηφοφόρων και συνδικαλιστών. Εάν χάσει το δημόσιο όλες αυτές τις υπηρεσίες τότε χάνει ενα μεγάλο κομάτι εσόδων και δύναμης, αυτό λέω.
    Τέσπα έχουμε μπερδέψει κάποια πράγματα. Εμείς νομίζουμε ότι έχουμε το μαγικό ραβδί, και ότι καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, να χρωστάει, να καταπατεί κάθε ελευθερία και δημοκρατία και ΄να έχουμε και δίκιο.
    Φίλε δέν έχω μπερδέψει τπτ, ούτε κάνω ότι θέλω΄, ούτε το παίζω "Δεν πληρώνω" γιατί έτσι μου κάπνησε.
    Ρώτα με τι μου μένει απο τις τρείς κάθε μήνα και το ξανασηζητάμε, και ούτε έθιξα τα συμφέροντα κάποιου άλλου όταν θίχτηκαν τα δικά μου....

2. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

Bitz (12-01-13), S8N (12-01-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

βαλε και τα τελη αλλα 1100=2514.....

καπου διαβασα για 40% μειωση στα τεκμηρια(εκτος απο την παλαιοτητα) αλλα μαλλον ραδιο αρβυλα...νταξ..τωρα επεσε και η ταφοπλακα..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/11966

Για το Μ3 με τη μείωση λόγω παλαιότητας 1414 ευρώ γ@μώ το κεφάλι τους!
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3021150/
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3058601/ γιωργο για εδω ειμαστε νομιζω...
    αντε γεια...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειμαι απολυτα συμφωνος με την διακυρηξη αυτη .
    Το ΤΤ δεν εχει απασχολησει καθολου τον προϋπολογισμο, δεν εχει επιβαρυνει το κρατος καν.
    Αντιθετα εχει χρηματοδοτησει με απολυτη διαφανεια κοινωνικου σκοπου εργα, εχει προωθησει κοινωνικες παροχες και φυσικα εχει εδω και 120 χρονια εξασφαλισει τις αποταμιευσεις των Ελληνων.

Οσοι δουλευουμε εκει, αμοιβομαστε απο τα κεφαλαια της τραπεζας, κατω απο τις συμβασεις εργασιας της ΟΤΟΕ ειτε με ατομικα συμβολαια.

Τα δυο τελευταια χρονια εχω δεχθει μειωση 38% του μισθου μου και επιπλεον εχει αυξηθει η φορολογια μου.

Υπαρχει ομως ενα οριο στο ποσο μπορει καποιος να αντεξει πριν επαναστατησει.
    Αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να αξιολογησουν το δικαιωμα μου στην εργασια προσφεροντας 700 ευρω η να με καταστησουν ανεργο αν αρνηθω, ειναι το λιγοτερο προδοτες.

Ειμαι απολυτα συμφωνος με το παραπανω.
    Δεν δουλευω για κλεφτες, δεν εκλεψα και αντιθετα εχω προσφερει εργο που κοστολογειται σε εκατομμυρια ευρω κερδη.

Η επιλογη αυτη της κυβερνησης ειναι λαθος.

Οχι επειδη θιγομαι εγω, που ηδη εχω θιγει μισθολογικα, αλλα επειδη δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο.

Αλλα το συστημα ετσι δουλευει. Πελεκαει λιγο λιγο ωστε οι αντιδρασεις να ειναι μικρες.
    Στο τελος οταν ολοι θα εχουν χασει, θα καταλαβουν τι λεω.

Απο αυριο, ο πρωτος που θα ζημιωθει απο το κλεισιμο του ΤΤ θα ειναι ο βενζινας μου, γιατι θα βαζω λιγοτερα καυσιμα.
    Και αυτος θα παρει λιγοτερα πορτοκαλια.
    Και μαναβης θα παρει λιγοτερα ρουχα. Κτλ κτλ.

Το ξαναλεω.
    Δεν επιβαρυναμε κανεναν.
    Δωσαμε πολλα.

Το ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πριν το κούρεμα των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, ήταν η πρώτη τράπεζα της Ελλάδος και η τρίτη στην Ευρώπη σε επάρκεια κεφαλαίων.

Το ΤΤ ουδέποτε έως σήμερα έχει επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο έστω και με ένα ευρώ.
    Αντίθετα, την τελευταία μόνο πενταετία, το ελληνικό δημόσιο έχει εισπράξει πάνω από 3 δισ. ευρώ από το ΤΤ. Η ποιότητα χαρτοφυλακίου χορηγήσεων είναι η καλύτερη της αγοράς και οι επισφάλειες δανείων οι χαμηλότερες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η εξάρτησή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα Ελλάδος, σε σχέση με τις καταθέσεις του, είναι κάτω του 25%, όταν σε συγκεκριμένες συστημικές είναι πάνω από 120

Δεν.ειναι αυτη σωστη λυση.
    Τελος.
    UP
    για να διαβαστει και απο οσους δεν το ειδαν,
    καποια σημεια του κειμενου ειδικα στο δικαιωμα στην εργασια αφορουν καθε εργαζομενο!! και την εργασιακη αξιοπρεπεια
    φυσικα δεν ειναι η σωστη λυση αλλα αυτα υπεγραψαν στο μνημονιο!!(πωληση)
    ολοι τους ειναι προδοτες!!
    το ΤΤ ηταν η τραπεζα της λαικης αποταμιευσης χωρις επισφαλειες χωρις χρεη χωρις τιποτα και τωρα το διαλυουν, χωρις να υπολογισουν τιποτα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποτε οι νέοι αντιδρούσαν στο κατεστημένο. Σήμερα αντιδρούν για να μη χαθεί το κατεστημένο!!!!
    Δε θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, αλλά να σταθούν εμπόδιο στην όποια αλλαγή. Πιο συντηρητικά σκεπτόμενους νέους δεν έχω ξαναδεί...
    Δεν έχεις καταλάβει καλά γιατί αντιδρούν οι νέοι μάλλον.
    Αντιδρούν, μαζί με όλους τους σκεπτόμενους πολίτες, για μια αλλαγή υπερ των ανθρώπων και της κοινωνίας γενικότερα, με δικαιοσύνη, ισότητα, αξιοκρατία και ό,τι άλλο πρέπει να τη διέπει για να μην καταντήσουμε ζούγκλα.
    Ε, η αλλαγή που λες προς τη ζούγκλα αυτή μας οδηγεί, όπου ο ισχυρός έχει τσιφλίκι του όλη την κοινωνία και με την πλάτη του σάπιου κράτους κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να λογοδοτεί πουθενά.

Αν αυτό το θεωρείς αλλαγή, τότε ναι είναι. Προς το χειρότερο όμως, προς έναν σύγχρονο μεσαίωνα για τους πολλούς, και τον παράδεισο για τους λίγους.
    Επειδή όμως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν ανήκει στους λίγους αυτούς, είναι ενάντια στις "αλλαγές" αυτές και θέλει άλλες, με διαφορετικό προσανατολισμό.
    Οποιος πάλι έχει συμφέρον, λογικό είναι να μη μπορεί να καταλάβει τους νέους και να θεωρεί τη στάση αυτή ως συντηρητική.

Ως προς το λιμάνι του Πειραιά και την COSCO, για πηγαίντε να δείτε σε τι εργασιακές συνθήκες δουλεύουν οι λιμενεργάτες.
    Εκτός κι αν δεν μας ενδιαφέρουν οι συνθήκες εργασίας που επιβάλλονται απ'τις πολυεθνικές και πάνε να καταντήσουν τον Έλληνα εργαζόμενο Κινέζο (με τις πλάτες και πάλι της κυβέρνησης), αλλά μόνο τα κοντέινέρ μας.
    Καλή είναι η αποδοτικότητα, κανείς δεν αντιλέγει, αλλά δεν αρκεί. Αλλιώς ας γίνουμε Κίνα και Μαλαισία, πολλούς τους συμφέρει κάτι τέτοιο αλλά τονν πολύ κόσμο, που είναι εργαζόμενος, όχι.

Κι εδώ ένα άρθρο των NYT (το τονίζω για να μην αρχίσουμε τα κλασικά περι πηγών ενημέρωσης κλπ, πιστεύω ότι η εγκυρότητα των Times δεν χωρά αμφιβολία) για το τι συμβαίνει στον Πειραιά ύστερα απ'την έλευση των Κινέζων:
    https://tvxs.gr/news/ellada/nyt-idio...ni-toy-peiraia
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    @ σταθης

Δεν διαφωνω για αυτα που λες, αλλα ελα που παιρνει η μπαλα και τον δικο μου ταμια που τρεχει σαν φορμουλα ένα...

Ξερω, στην ιδια κατσαρολα βραζουμε, οποτε θα καουμε και εμεις, αλλα κριμα ειναι.

Τεσπα, δεν διαφωνω, απλα ειναι αυτο που λεω.
    Αξιοκρατια.
    Αν υπηρχε, ουτε εγω ουτε ο wheelman θα κλαιγαμε σημερα......

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    σαφως ολοι στην ιδια κατσαρολα ειμαστε, αυτο λεω κι εγω, ο καθενας προσπαθει να παει οσο πιο πανω γινεται απο τον πατο, μηπως και καει τελευταιος ή σβησει το ματι και τη γλιτωσει.

ετσι οπως γινεται ομως, κανεις δεν θα τα καταφερει τελικα, θα καει ολο το περιεχομενο θα σωθουν μονο οσοι βγουν εκτος κατσαρολας.

ειναι η μονη λυση πλεον, δεν γινεται κατι αλλο.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (12-01-13), S8N (12-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχεις καταλάβει καλά γιατί αντιδρούν οι νέοι μάλλον.
    ολα δεν τα εχουμε καταλαβει, ουτε τα ξερουμε, ουτε θα ηταν εφικτο, βλεπουμε ομως τι θελει η νεολαια του χωρου που ευαγγελιζεσαι.

αντιδρουν στην καθαρση των πανεπιστημιων απο χωρους ανομιας, καταληψεων, συλλογης υλικων για παρανομες δραστηριοτητες κλπ, στην εκκαθαριση εστιων μονιμης δραστηριοτητας αντιεξουσιατικου περιεχομενου.

αντιδρουν στην απωλεια του διακιωματος να ανερχονται μεσα στα πανεπιστημιακα φυτωρια κομματοκρατιας στις ιεραρχιες του καθε χωρου και απο εκει στη δημοσια ζωη, στο κρατος, τα παρακλαδια του, τους διαφορους αχρηστους οργανισμους, κλπ.

αυτο τουλαχιστον το εχουμε καταλαβει φιλε αρη, μην εχεις καμια αμφιβολια...

10. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), S8N (12-01-13), Thomelef (12-01-13), vagmag (12-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

οικονομικό ετος 2014 εννοεί οτι ισχύει απο φέτος ???....ποτε θα μας τα ζητησουν αυτα...?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

12. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Kostas_1 (12-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    UP
    για να διαβαστει και απο οσους δεν το ειδαν,
    καποια σημεια του κειμενου ειδικα στο δικαιωμα στην εργασια αφορουν καθε εργαζομενο!! και την εργασιακη αξιοπρεπεια
    φυσικα δεν ειναι η σωστη λυση αλλα αυτα υπεγραψαν στο μνημονιο!!(πωληση)
    το ΤΤ ηταν η τραπεζα της λαικης αποταμιευσης χωρις επισφαλειες χωρις χρεη χωρις τιποτα και τωρα το διαλυουν, χωρις να υπολογισουν τιποτα.
    αλλο το δικαιωμα στην εργασια και η αξιοπρεπεια φιλε γιαννη, πραγματα οχι απλα σεβαστα, αλλα ιερα, και αλλο η αλητεια και η κλοπη που συντελειται απο την αντιπαραγωγικη ταξη των παρασιτων και των πατρονων τους, εναντιον του παραγωγικου ιστου και των νοικοκυραιων που εχουν απομεινει.
    εχει καποια διαφορα.

το ΤΤ ηταν ολα αυτα που λες, ΗΤΑΝ.
    σημερα ειναι αντρο διαφθορας, ανομιας, κακως εννοουενου συνδικαλΗσμου, υποστηριξης προσωπικων συμφεροντων και παροχων λιγων και εκλεκτων, οπως και οι περισσοτεροι τομεις του δημοσιου.
    δεν θα εξυγιανθει ομως, διοτι η μαφια θα παλέψει μεχρι τελους.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (12-01-13), S8N (12-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαλε και τα τελη αλλα 1100=2514.....

καπου διαβασα για 40% μειωση στα τεκμηρια(εκτος απο την παλαιοτητα) αλλα μαλλον ραδιο αρβυλα...νταξ..τωρα επεσε και η ταφοπλακα..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    οικονομικό ετος 2014 εννοεί οτι ισχύει απο φέτος ???....ποτε θα μας τα ζητησουν αυτα...?

οκ δηλαδη βασει αυτου...για το 2013 θελει τα 8803 που ειναι το σημα και 1780ε!!! για εκτακτη εισφορα , που θα τα δωσουμε το 2014!!!!.....1780ε!!!

ε ρε γλέντια.......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 54 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 444525354555664 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP