Aπο 5 και 5.0.1 νινε η 5.1 ειναι αλλο πραμα
Τωρα 4.3.3 με 5.1 δε μπορω να θυμηθω για να σου ελεγα εστω εμπειρικα
Aπο 5 και 5.0.1 νινε η 5.1 ειναι αλλο πραμα
Τωρα 4.3.3 με 5.1 δε μπορω να θυμηθω για να σου ελεγα εστω εμπειρικα
ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ το ios 5.1 untethered jailbreak!!
Τελικά ο i0n1c δεν κατάφερε να κρατήσει το untethered jailbreak της 5.1 για τον εαυτό του, καθώς χτες έπεσε θύμα χάκερ οι οποίοι εισέβαλλαν στον υπολογιστή του και κατάφεραν να υποκλέψουν το πολυπόθητο jailbreak tool με το όνομα Crims0n.
Στη συνέχεια, αναρτήθηκε ιστοσελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν και να διαβάσουν οδηγίες σχετικά με το πώς θα κάνουν το jailbreak στα iphone 4s, ipad 2 και new ipad.
Δεν ξέρουμε τί θα γίνει, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο είναι πλήρως λειτουργικό, και μπορείτε να κάνετε jailbreak άφοβα. Επειδή το πιθανότερο είναι η σελίδα να κατέβει σύντομα, καθώς ο i0n1c έχει ήδη προβεί στις σχετικές ενέργειες, όποιος προλάβει θα έχει το πολυπόθητο jailbreak.
ios 5.1 untethered jailbreak page
απο χθες ειμαι και γω στο κλαμπ.....πηρα το 4s. Μια ερωτηση....σε μερικες μερες φευγω εξωτερικο για εκπαιδευτικο ταξιδι, US Texas, θα λειτουργει το τηλεφωνο σαν πλοηγος στην Αμερικη απο τη στιγμη που θα του εχω καποιο αναλογο προγραμμα?? Ρωταω γιατι θα χρειαστει να οδηγησω αρκετα και θελω να δω αν ειμαι καλυμενος με το το μηλοφωνο η να ζητησω ενοικιαστικο με πλοηγο.
Καλορίζικο το τηλέφωνο !
Φυσικά θα λειτουργισει ως πλοηγός, αρκεί να του έχεις περάσει πρώτα τους αντίστοιχους χάρτες.
Θα χρειαστείς επι πλέον και ένα αναπτηρα με έξοδο USB ωστε να το συνδέσεις με το ρεύμα αφού η κατανάλωση μπαταρίας στο navi είναι μεγάλη !
Καλο ταξίδι !
Υ.Γ. Βάλε και μία βάση τηλεφώνου για το παρμπρίζ !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 04-04-12 στις 07:54
αντε κ το καπελακι για την παραλια...
https://tsekouratoi.blogspot.com/2012/04/iphone_04.html
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
katsaraios (04-04-12), Samaro (04-04-12)
πλακα εχει, αλλα ποιο πολυ πλακα εχει οταν θα σ κοιτανε ολοι......
προσφορα για limited time
Απο 89,99 E ----------> 49,99 E.
iTunes link: https://itunes.apple....d320279293?mt=8
Vasilis (04-04-12)
τωρα μου το στειλανε!!!!
Δειτε τοο
Στον κινηματογράφο καλό είναι να κλείνουμε τα κινητά μας όλοι.
Όλοι;
Δείτε τι έγινε όταν 300 ανυποψίαστοι θεατές του «Τhe Hunger Games» (για την ακρίβεια 296) βρέθηκαν στην ενέργεια του νέου WIND F2G...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι γέλασαν πολύ όλοι!
deepBLUE (05-04-12), Nino (05-04-12), Spiros335i (05-04-12), Vasilis (05-04-12)