Nikos! (09-08-13)
Πωλείται (το si) όπως είναι επιπλωμένο...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...547#post425547
Πάμε για το επόμενο...![]()
Nikos
Ptboul (12-08-13), Vasilis M3 (09-08-13)
Ένα παλιό βιντεάκι μου που ανέβασε ο aristent με έκανε να βγω σήμερα να φτιάξω ένα καινούριο, με το φρέσκο λαστιχάκι, με φρέσκο λαδάκι...αλλά τελικά απ'οτι φαίνεται επέλεξα λάθος ώρα και μέρα.
Εντάξει, έχει λίγο κινησούλα, θα τη κόψω...εντάξει έχει τον ήλιο σε περίεργο σημείο και ψηλοκαίγεταιαλλά το καταχάρηκα και θα το δείτε
![]()
![]()
Ξεκινάω editing να δω τι μπορώ να φτιάξω, όσπου να ανέβει κλπ...υπομονή κάνα 3-4ώρο...
![]()
Nikos
aristent (11-08-13)
Έκανα ότι μπορούσα να σώσω το "κάψιμο" σε κάποια σημεία από τον ήλιο καθώς η κάμερα δεν εστίαζε σωστά, αλλά νομίζω ότι δεν τα κατάφερα.
Ελπίζω να σας αρέσει παρ'όλα αυτά το βίντεο...
www.youtube.com/watch?v=XPbu19XbiyA
Nikos
aristent (11-08-13), EVERGET (11-08-13), Leonidas_E39 (11-08-13), Ptboul (14-08-13)
Ωραιο ειναι το βιντεο,αλλα οντως χανει απο την αντιλια στο μεγαλυτερο μερος του.
Μου αρεσει που δινει αισθηση υψηλης ποιοτητας το οχημα σου,ταυτοχρονα ομως εχει σπορ χαρακτηριστικα και σπορ ηχο μοτερ!!!
....ευχομαι βεβαια να το πουλησεις ευκολα, για να παρεις κατι αλλο που θα ειναι εξισου καλο, αλλα πιο δυνατο.....αυτο ισως σου λειπει....λιγη ακομη δυναμη.....αν και ποτε δεν θα ειναι αρκετη!!!![]()
Nikos! (11-08-13)
Ναι ρε γμτ και προσπάθησα να το φτιάξω στο iMovie αλλά δε τα κατάφερα. Ίσως αν είχα το final cut θα είχα καταφέρει κάτι.
Την επόμενη φορά θα τη κάνω τη βόλτα απόγευμα. Θα δω μήπως το επαναλάβω.
Η αλήθεια είναι ότι αν δε βρω άξιο αντικαταστάτη ή δε πάρω τα λεφτά που θέλω δε θα το δώσω.
Για 335i ή 46άρι Μ κοιτάω. Αν κάτσει χρονικά η πώληση με ένα καλό Μ, καλώς. Αν και πλέον δύσκολα βρίσκεις καλό Μ3.
Αλλιώς με βλέπω να τη βγάζω για ένα μεγάλο διάστημα με το εταιρικό γολφ...![]()
Nikos
aristent (11-08-13)
Σε αυτό το video δείχνει και την μηχανή (με το carbon καπάκι).
https://www.youtube.com/watch?v=bTdlmbK95u8#at=262
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 11-08-13 στις 17:34
aristent (11-08-13)
Λέω να βάλω πισω αποστάτες.
Είδα ενα και φαινόταν υπερτουμπανο.
Βοηθάνε σε κατι?
Ποσά mm λέτε?
Sent from a mobile device
Nikos
Nikos! (14-08-13)
Απο που τους αγοράζω και ποιος τους τοποθετεί?
Sent from a mobile device
Nikos