θα το μετανοιώσεις μέσα σ'ενα 3μηνο το πολύ...![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
βασικα αν ειναι τιποτα πολυεστέρας και παπαριες δεν θελω...
εχω βρει κατι μουρες σε καλα ευρώ θα δουμε στο μελλον...
εγώ πάντως άμα ήμουν στην θέση σου, μετά την συμβίωση με το μι-τριο, αν έβλεπα το 90ρι τούμπανο και ολόιδιο με μι-τριο, θα ξενέρωνα άσχημα αν ήξερα πως δεν είναι στ'αλήθεια..και θα ήθελα να το ξανακάνω πύραυλο..
βασικά δεν μου αρέσει καθόλου το ''μόνο λουκ'' αλλά νταξ.. όπως γουστάρει ο καθένας..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Γιωργο τα εχω ακουσει πολλες φορες αυτα που λες τα ιδια μου ελεγαν για το 46αρι
no problem men... αν ηταν διαφορετικα τα χρονια ισως..
απλα θελω να το κανω 1 look με μετα εχει .. 218 γαιδουρια εχει χααχαχχαχαχχααχχ
για το 46 τι σου έλεγαν δηλαδή? αφού μ3 ήταν..
τέλος πάντων όπως αγαπάει ο καθένας..![]()
Γιωργο αλλαζουν οι αναγκες και τα θελω του καθενος ρε συ... Ακομα και αν η αποφαση παρθηκε απερισκεπτα σκεψου οτι το Μ3 δεν πουληθηκε σε μια μερα. Ειχε καιρο να το σκεφτει και να καταληξει. Συμφωνω οτι το downgrading στο θεμα αυτοκινητου ειναι δυσκολο αλλα οκ.
ΥΓ.Αν το σκεφτεις καλυτερα θα δεις οτι κι εσυ μεγαλωνεις και αντι να τρεχεις σαν τον τρελο με το Μ3 και να κοπανιεσαι σε καθε λακουβα, θα επρεπε να εχεις ενα διθεσιο καμπριο και να κανεις cruising με την οροφη ανοιχτη και απλα να απολαμβανεις. Στο κανω τραμπα αν επιμενεις..![]()
ΔημήτρηςΜ3 (12-10-11)