Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιο θα προτιμούσατε για τις καθημερινές μετακινήσεις της γυναίκας σας?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Citroen DS3 1.4

7 10,94%
  • Fiat 500 900cc Twin Air

38 59,38%
  • Όλο μαλακίες αυτό το παιδί...

19 29,69%
Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 100

Θέμα: Οικονομικό αυτοκίνητο πόλης

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρε τηλεφωνο στη σιτροεν και πες οτι τρακαρες.
    Ζητα τιμη για δεξι φτερο, φαναρι, προφυλακτηρα, πλαστικο θολου και στο περιπου βαψιμο και εφαρμογη.
    Ζητησε σε αλλο συνεργειο τιμη για ελεγχο τζογου στην κρεμαγιερα.
    Ρωτησε αν το καλυπτει η πενταετης εγγυηση.
    Ζητησε τιμη κρεμαγιερας.
    Ρωτα αν υπαρχει στην αποθηκη.
    Επανελαβε για τη φιατ.
    Αντι για κρεμαγιερα ζητησε λυση για τις αρρυθμιες στο ρελαντι.
    Πες οτι σβηνει οταν ξεκινας απο φαναρι.
    Ρωτησε αν το εχουν υποψιν τους.
    Βγαλε τις αποφασεις σου και παρε ενα Χιουνταϊ i10 αυτοματο.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

120ie87 (21-08-11), aristent (20-08-11), S8N (20-08-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω σαν δευτερο εχω ενα Chevrolet Spark ειναι κοντα ενα χρονο στην κατοχη μου με 22000 χιλιομετρα και μπορω να πω οτι σε θεματα συντηρησης και ιδιως καταναλωσης ειναι αρκετα φθηνο μιας και στα 1200 κυβικα που ειναι με 82 αλογα καιει κατω απο 5 λιτρα/100 χιλ. και στα 2 σερβις που εχω κανει μεχρι στιγμης πληρωσα 60 ευρω για αλλαγη λαδιων στα 7500 χιλιομετρα και 160 ευρω στα 15000 που ηταν και η αλλαγη βαλβολινων στο σαζμαν . Οσο για αξιοπιστια δεν εχει βγάλει τπτ μεχρι στιγμης και αν κρινω με το ματιζακι που ειχα με 1.065.000 χιλίομετρα θα ειναι και αυτο σκυλι του πολέμου.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

Kostas_1 (21-08-11), S8N (20-08-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ..................

Δυστυχως δεν μπορω να σου συστησω καποιο απο τα 2......θα σου ομως οτι εχουνε περασει απο τα χερια μου 3 Toyota Starlet EP-70,EP-82,EP-91.Το πρωτο το ειδα να προχωραει ακομα προσφατα (πρεπει να εχει κοντα στα 600.000χλμ τωρα),το δευτερο εμαθε να οδηγαει η μητερα μου,κανα-δυο υπαλληλοι μου και εγω πιτσιρικας στο Υγειας χωρις διπλωμα εκανα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο (το δωσαμε με 300.000χλμ) και τωρα εχω ενα EP-91 το οποιο απο το 1997 μεχρι τωρα εχει κανει 318.000χλμ με τον ιδιο κινητηρα (λαδι απο ηλιελαιο μεσα μεχρι οτι φανταστεις απο BMW κτλ),μια φορα αλλαγμενο δισκο-πλατω,φορτωμα μισος τονος βιβλια και ξεκινηματα στην ανηφορα και περισυ ''φρακαρε'' το ψυγειο,εσκασε,στα κοκκινα η θερμοκρασια για 15 λεπτα και οταν αλλαξα το ψυγειο και εβαλα καινουργιο και μεγαλυτερο, ο δεικτης της θερμοκρασιας ειναι μονιμα κατω απο την μεση.Πειρακια του σκοτωμου και χτυπαει 180+χλμ/ωρα κοντερισια.Τι να σου πω.......πραγματικα θελω να δω αν θα σπασει και πού θα σπασει μπας και βαλω εναν κινητηρα απο Corolla πιο δυνατο για να δω ποσο ακομα θα αντεξει.

Ξεχασα να σου πω οτι οταν το φορτωνω στη δουλεια,το βαρος ειναι τοσο πολυ που οι πισω τροχοι ειναι κατα ενα μερος μεσα στο φτερο,χθες ειδα οτι εχει ανοιξει η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του πισω αριστερου θολου, ο ιδιος ο θολος απο το εσωτερικο του οχι.....

Καταλαβαινω οτι μπορει να μην σου κανει σαν μοντελο αλλα προς θεου....ΠΑΡΕ TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!
    insane in the ///Midbrain

6. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Ptboul (23-08-11), S8N (20-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχως δεν μπορω να σου συστησω καποιο απο τα 2......θα σου ομως οτι εχουνε περασει απο τα χερια μου 3 Toyota Starlet EP-70,EP-82,EP-91.Το πρωτο το ειδα να προχωραει ακομα προσφατα (πρεπει να εχει κοντα στα 600.000χλμ τωρα),το δευτερο εμαθε να οδηγαει η μητερα μου,κανα-δυο υπαλληλοι μου και εγω πιτσιρικας στο Υγειας χωρις διπλωμα εκανα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο (το δωσαμε με 300.000χλμ) και τωρα εχω ενα EP-91 το οποιο απο το 1997 μεχρι τωρα εχει κανει 318.000χλμ με τον ιδιο κινητηρα (λαδι απο ηλιελαιο μεσα μεχρι οτι φανταστεις απο BMW κτλ),μια φορα αλλαγμενο δισκο-πλατω,φορτωμα μισος τονος βιβλια και ξεκινηματα στην ανηφορα και περισυ ''φρακαρε'' το ψυγειο,εσκασε,στα κοκκινα η θερμοκρασια για 15 λεπτα και οταν αλλαξα το ψυγειο και εβαλα καινουργιο και μεγαλυτερο, ο δεικτης της θερμοκρασιας ειναι μονιμα κατω απο την μεση.Πειρακια του σκοτωμου και χτυπαει 180+χλμ/ωρα κοντερισια.Τι να σου πω.......πραγματικα θελω να δω αν θα σπασει και πού θα σπασει μπας και βαλω εναν κινητηρα απο Corolla πιο δυνατο για να δω ποσο ακομα θα αντεξει.

Ξεχασα να σου πω οτι οταν το φορτωνω στη δουλεια,το βαρος ειναι τοσο πολυ που οι πισω τροχοι ειναι κατα ενα μερος μεσα στο φτερο,χθες ειδα οτι εχει ανοιξει η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του πισω αριστερου θολου, ο ιδιος ο θολος απο το εσωτερικο του οχι.....

Καταλαβαινω οτι μπορει να μην σου κανει σαν μοντελο αλλα προς θεου....ΠΑΡΕ TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!
    Ναι ρε παιδί μου πολύ σκυλιά τα άτιμα! Αυτό με το ηλιέλαιο το πιστεύω το χαμε κάνει και εμείς στο αμάξι ενός φίλου..... Λάδι για φριτέζα και πήγαινε!
    Τι να πω όσο και να μην γουστάρω σχιστομάτικα δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Η έννοια της αξιοπιστίας, της ανοχής και της ανθεκτικότητας!

Rides
    1

Προεπιλογή

https://imageshack.us/photo/my-image...p8190002y.jpg/

Yaris 1000άρι του 2001 γνωστού μου...Το δικό μου του 2000,έχει 265,000 και ούτε και εγώ ξέρω τί ζόρι και τί φόρτωμα έχει τραβήξει τόσα χρόνια...

Αν θες αμάξι που θα βγάλει τα λεφτά του μακροχρόνια σε αυτή τη κατηγορία πάρε yaris.Ακόμα και μεταχειρισμένο θα είναι πιο αξιόπιστο από αυτά που σκέφτεσαι.

9. The Following 3 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

Ptboul (23-08-11), S8N (20-08-11), Z4 DCT (20-08-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

για μενα κανετε ενα λαθος... τι σας κανει να πιστευετε οτι αν φερθειται οπως στο σταρλετ σε ενα γιαρις του 2010 θα αντεξει???
    υ.γ τελευταια συγχρονα σκυλια της τογιοτα σε λογικα πλαισια γιαρις-κορολλα του 2003-2004

Περιοχή
    Brussels, Belgium
    Rides
    1

Προεπιλογή

έχοντας εμπειρία από fiat panda καθώς πριν πάρω τη ζέτα οδηγούσα της μάνας μου

έχω να σου πω ότι για την πόλη είναι το απόλυτο αυτοκίνητο!

ευκολοδήγητο, ευέλικτο και απίστευτα οικονομικό!(μέχρι τα 120!! :P)

το 500 πρέπει να ναι κάπως ποιο μικρό σε χώρους αλλά σε καμία περίπτωση δε θα είναι άβολο...

από θέμα κατανάλωσης θα είσαι άρχοντας.. με την αντιπροσωπεία δεν ξέρω τι θα βρεις..

εδώ στην Πάτρα είναι λίγο κλέφτες...

πάντως κι εγώ θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους πως αν αρθεί το βέτο να πας για το yaris!

διαφορετικά fiat 500!

12. The Following User Says Thank You to chrisgiapz3 For This Useful Post:

S8N (10-09-11)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν... Ας βάλω και εγώ τα 2 cents μου στην κουβέντα.
    Η σύζυγος είχε twingo του 2001 το οποίο πούλησα πριν από μια εβδομάδα.
    Ψάχνοντας για νέο, είδαμε το 500, το spark, το swift, το splash, το yaris, το picanto, το fiesta καθώς και το ka.
    Καταλήξαμε στο ford KA 1.2 titanium plus, το οποίο είναι full extra (5 αερόσακοι, Bluetooth, 6 ηχεία, mp3, ESP, hill assist, auto start stop, 15" αλουμινίου,κλπ).
    Το περιμένουμε αυτή την εβδομάδα.
    Η τιμή 11260¤ με άσπρο χρώμα, συναγερμό και αισθητήρες παρκαρίσματος. (+200 το μεταλλικό αν θες).
    Το design εσωτερικά είναι μακράν καλύτερο απο τον ανταγωνισμό, ενώ έχει το ίδιο πάτωμα και κινητήρα με το 500. Όλος ο ειδικός τύπος μιλάει για καλύτερη αίσθηση και αμεσότητα από το 500.
    Μέση κατανάλωση 5 λίτρα, πέντε χρόνια εγγύηση και οδική.
    Επιπλέον έχει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία στα 224 λίτρα (με μήκος 3,62).
    η αξία του για την τιμή του είναι σούπερ.
    Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πας με τη σύζυγο να το δείτε.
    Ειδικά αν το συγκρίνετε εσωτερικά με τα γιαπωνεζοκορεάτικα, η μέρα με τη νύχτα...

14. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

S8N (10-09-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Άρης ξέρει καλά από Τογιότα.

Μεσαίος καθρέπτης σε Ραβ4 ........800e.
    Πίσω φαναράκι ομίχλης σβηνωμένο στο προφυλακτήρα ........130e.

16. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

S8N (10-09-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

πολο και ξερο

18. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (10-09-11), Stamatis (11-09-11)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα