..................
Δυστυχως δεν μπορω να σου συστησω καποιο απο τα 2......θα σου ομως οτι εχουνε περασει απο τα χερια μου 3 Toyota Starlet EP-70,EP-82,EP-91.Το πρωτο το ειδα να προχωραει ακομα προσφατα (πρεπει να εχει κοντα στα 600.000χλμ τωρα),το δευτερο εμαθε να οδηγαει η μητερα μου,κανα-δυο υπαλληλοι μου και εγω πιτσιρικας στο Υγειας χωρις διπλωμα εκανα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο (το δωσαμε με 300.000χλμ) και τωρα εχω ενα EP-91 το οποιο απο το 1997 μεχρι τωρα εχει κανει 318.000χλμ με τον ιδιο κινητηρα (λαδι απο ηλιελαιο μεσα μεχρι οτι φανταστεις απο BMW κτλ),μια φορα αλλαγμενο δισκο-πλατω,φορτωμα μισος τονος βιβλια και ξεκινηματα στην ανηφορα και περισυ ''φρακαρε'' το ψυγειο,εσκασε,στα κοκκινα η θερμοκρασια για 15 λεπτα και οταν αλλαξα το ψυγειο και εβαλα καινουργιο και μεγαλυτερο, ο δεικτης της θερμοκρασιας ειναι μονιμα κατω απο την μεση.Πειρακια του σκοτωμου και χτυπαει 180+χλμ/ωρα κοντερισια.Τι να σου πω.......πραγματικα θελω να δω αν θα σπασει και πού θα σπασει μπας και βαλω εναν κινητηρα απο Corolla πιο δυνατο για να δω ποσο ακομα θα αντεξει.
Ξεχασα να σου πω οτι οταν το φορτωνω στη δουλεια,το βαρος ειναι τοσο πολυ που οι πισω τροχοι ειναι κατα ενα μερος μεσα στο φτερο,χθες ειδα οτι εχει ανοιξει η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του πισω αριστερου θολου, ο ιδιος ο θολος απο το εσωτερικο του οχι.....
Καταλαβαινω οτι μπορει να μην σου κανει σαν μοντελο αλλα προς θεου....ΠΑΡΕ TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!
insane in the ///Midbrain