Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 99

Θέμα: κεφαλαιο ματ

Rides
    0

Προεπιλογή

και αυτα που βλεπετε στα βιντεο αν δεν εισασταν κατω δεν ειναι τιποτα σε αυτα που δεν εχουν καταγραφει!!!!

χτες ηταν αλλου οι ματζηδες!!!βαραγανε στο ψαχνο οπου βρισκανε και οποιον βρισκανε!!!

θα ηθελα να ειμουνα 20 χρονων χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις ωστε να μην φοβαμαι αν αυριο που θα ειμαι αν θα ειμουν στην ψειρου θα ειχαν να φανε τα παιδακια μου,και θα σου ελεγα τι ξυλο και ντου θα επεφτε χτες...οχι σε ολους..σε αυτους που βαραγανε μεγαλους ανθρωπους,γυναικες περισσοτερο!!! εχε χαρη ρε πουστ@κια κομπλεξικα!!! αλλα θα φατε μπαλονι με μπογια που θα χασετε τον κοσμο απο μπροστα σας!!! και μετα ξυλικι που δεν θα βλεπεις!!! γιατι το ιδιο κανετε και εσεις ...βομβαριζετε και εκει που ο αλλος προσπαθει να δει και να αναπνευσει πατε και τον βαρατε κιολας!!!

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

2. The Following 5 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

m3e36 (30-06-11), Ptboul (30-06-11), Thomelef (30-06-11), vs316ti (30-06-11), z3 2.2 (01-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλήθεια όποιος γνωρίζει κάποιον, κάτι, θα ήθελα να γράψει διότι δεν έχω καμία κοινωνική συναναστροφή με αυτό το είδος , (και ούτε θέλω)
    Γνωριζω ενα πολυ καλα και ειναι ψηλο νορμαλ στην κανονικη του ζωη και μου ελεγε τις προαλες οτι λυπατε να χτυπαει γερους και γριες και δεν το κανει αλλα το κανουν σχεδον ολοι οι υπολοιποι για αυτον οποτε δεν ειχε νοημα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΑΤ........ κανένας αξιοπρεπείς άνθρωπος δεν κάνει αυτή την δουλειά για να ζήσει, δεν υπάρχει δικαιολογία , είμαι περίεργος για ένα ματατζη πως θα είναι η καθημερινότητα του εκτός "εργασίας", πως θα περνάει τις ελεύθερες ώρες του , θα διαβάζει, θα ακούει μουσική, θα παίζει με τα παιδιά του? μπορεί να ασχολείται με κάποια τέχνη ζωγραφική πχ

αλήθεια όποιος γνωρίζει κάποιον, κάτι, θα ήθελα να γράψει διότι δεν έχω καμία κοινωνική συναναστροφή με αυτό το είδος , (και ούτε θέλω)

Ανθρωποι ειναι και αυτοι φιλε μου οπως ολοι μας και εχουν δυσκολη δουλεια.
    Και βεβαια υπαρχουν κακοι στην δουλεια τους οπως επεισης σε ολες τις δουλειες κανενας δεν ειανι τελειως αλλα ΔΕΝ βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι..

5. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

nikos1400 (30-06-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως μια χαρά τα κατάφεραν τα λαμόγια.Ασχολούμαστε πλεον με τους μπάτσους,με το αν ειναι καρκινιγόνα τα δακρυγόνα,για το ποιος ξεκίνησε τα κλωτσομπούνια και για αλλα
    πολλά και την π@υτσα του μεσοπρόθεσμου την ψιλοξεχάσαμε !!
    Πως ειπαμε λεγεται ετούτο ?? Διαχείρηση μαζών ??

7. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

bill_m3 (30-06-11), gant (30-06-11), nikos1400 (30-06-11), Thomelef (01-07-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

«Συγγνώμη» εκ μέρους των συναδέλφων του, για την άνευ προηγουμένου αστυνομική εκτροπή, που έστειλε στο νοσοκομείο εκατοντάδες πολίτες, ζήτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

https://www.newsbeast.gr/greece/arth...s-einai-dropi/

Προεπιλογή

Μία κουβέντα θα πω. Αυτήν την φορά ελπίζω πως όλοι είδαμε.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μία κουβέντα θα πω. Αυτήν την φορά ελπίζω πως όλοι είδαμε.
    Έχω αναθεωρήσει όλες τις απόψεις μου περί του θέματος!

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι φιλε μου οπως ολοι μας και εχουν δυσκολη δουλεια.
    Και βεβαια υπαρχουν κακοι στην δουλεια τους οπως επεισης σε ολες τις δουλειες κανενας δεν ειανι τελειως αλλα ΔΕΝ βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι..
    δεν ξέρω πως ορίζεις τους ανθρώπους , αλλά εγώ δεν περιορίζομαι στα φυσικά χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σύστημα αξιών μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που για τον βιοπορισμό του να δέρνει γέρους , γυναίκες, και ότι άλλο βρεθεί μπροστά του διότι του το είπε η υπηρεσία.
    συμφωνώ ότι σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί όμως στην συγκεκριμένη "δουλειά" πως ξεχωρίζει ο καλός από τον κακό???? δέρνει λιγότερο ο ένας από τον άλλο , δέρνει πιο αποτελεσματικά, τέλος πάντων ποιο είναι το κριτήριο που ο καλός ξεχωρίζει από τον κακό
    Δυστυχώς δεν έχουν συνείδηση τι υπηρετούν με τις πράξεις τους, ούτε ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας τους
    χτύπησαν ανθρώπους που διαδήλωναν και για την δικιά τους ποιότητα ζωής
    Ο ρόλος των ΜΑΤ είναι ίδιος ακριβώς με των κουκουλοφόρων..........το ΜΠΑΧΑΛΟ αυτές οι δυο ομάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνες τους , πρέπει να γίνει μίξη και των δυο για να έχουμε το " επιθυμητό " αποτέλεσμα.
    χτες ψηφιστήκαν μετρά τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια και εμείς ασχολούμαστε για την υπέρμετρη βια των δυνάμεων καταστολής, η δουλειά έγινε

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ξερω ειναι γελοιο και παιδιστικο, αλλά
    εναν Batman χρειαζομαστε πλεον...

Πως θα βγουμε απο αυτο το βουρκο ?
    τον πιάσανε κι αυτόν ρε Νικολιό

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

kloukakis (30-06-11), nikos1400 (30-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως μια χαρά τα κατάφεραν τα λαμόγια.Ασχολούμαστε πλεον με τους μπάτσους,με το αν ειναι καρκινιγόνα τα δακρυγόνα,για το ποιος ξεκίνησε τα κλωτσομπούνια και για αλλα
    πολλά και την π@υτσα του μεσοπρόθεσμου την ψιλοξεχάσαμε !!
    Πως ειπαμε λεγεται ετούτο ?? Διαχείρηση μαζών ??
    +1000000000000000000000000000000000000
    και αυτό δείχνει τρανά για ακόμα μια φορά, το πόσο στημένο είναι όλο το σύστημα...
    έβγαλαν τους μπάτσους να τα κάνουν π@@τ@ν@, όλοι ασχολούνται με τα επισόδεια
    εδώ και 2 μέρες, και για την @@ που φάγαμε δεν λέει κανείς τπτ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Konstantinos E60 (01-07-11)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •