Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 78

Θέμα: BMW In North America

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν καινουριο μελος .... και μη γνωστης των Ελληνικων προδιαγραφων.......προσπαθω να διαβαζω τα περισσοτερα Θεματα στο Φοριουμ τα οποια ειναι ενδιαφεροντα και χρησιμα....!!!!! Θα ηθελα να ευχαριστησω τους Administrators, γι αυτη την υπεροχη προκληση......!!!!!!

Μου εκανε εντυπωση οι διαφορες που εχουμε στα σερβις, στη συντηρηση, και στην εγγυση με ολα τα BMW που ερχονται στη Βορεια Αμερικη.

1. Συντηρηση -(BMW Maintenance Program) Οταν αγοραζεις ενα καινουριο BMW δεν πληρωνεις απολυτως τιποτα για την συντηρηση του για τα πρωτα 4 χρονια η τα 50,000 μιλια, οποιοδηποτε ερθει πρωτο.

Η εταιρεια καλυπτει :
    α) Καλυπτει ολα τα σερβις που προτεινει η BMW.
    β) Καλυπτει ολα τα σερβις και την αντικατασταση (αναλωσιμων), οπως Αλλαγη Λαδιου, αλλαγη φιλτρου, τακακια, φρενα, υαλοκαθαριστηρες, υγρα φρενων.....

κλπ.....
    https://www.bmwusa.com/Standard/Cont...bJT1TZrWU6tg==

2. The Following User Says Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (13-12-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λίγο άσχετο αλλα πόσο είναι περίπου ενας μέσος μισθός στις ΗΠΑ ?
    αναλογως... εδω δεν εχουμε σωματεια κ συλλογικες συμβασεις.... Αν δουλευεις εργατης , ειναι αστα να πανε.....αν εισαι υπαλληλος σε τραπεζα αστα να πανε.....

4. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (13-12-11), S8N (26-06-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως το είπε η Ελένη, η Audi είχε ξεκινήσει τη προσφορά με τα 4 χρόνια / 50Κ μίλια δωρεάν σέρβις με το πρώτο α4 το 96. Ο λόγος βέβαια.......ότι τα 90s η Audi στην Αμερική ήταν απλά ανύπαρκτη.
    πολυ σωστα.... η Audi εκανε προμοσιον το Α4 και ειδικα ηταν για το S4 to 1994 .... πολλα προβληματα , μετα το εφαρμοσε η Mercedes και το κρατησε μονο για 6 χρονια.....

6. The Following User Says Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (13-12-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα απο Βραζιλια, Πουερτο Ρικο και οποιαδηποτε αλλη χωρα οπως λες.... Η εταιρια σου βαζει τα γνησια ανταλακτικα και οχι αφτερ μαρκετ.....

Εχω αυτοκινητο κατευθειαν απο Γερμανια, και ειμαι αρκετα ενημερωμενη......
    πια αμερηκη τωρα ελα σοβαρευτητε λιγο τουλαχιστον η εμ3 /Ε36 που βγαζει 286 αλογα μαμα οι αμερικανοι την εισηγαγαν με 240????? αυτη η μπ εμ βε φιλιαλ στη σαουθ καρολαινα και οπουδηποτε δε δουλευουν ανταλακτικα τριτικασμικα????? καλα ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτο που λετε??? Εδω στο δικο μου Αυτοκινητο το BMW 850CSI///M8 απ τα λιγα μετρημενα κομματια που πηρανε εισαγωγη μου βαλανε τη πατατα μπροστα στα φρενα ΜΗ ΤΟΥΣ οριγκιναλ ///Μ δισκους με μονοπιστονη Δαγκανα!!!!! Χωρις την Μανισια Τετραπιστονη που εχουν Τα Ευρωπαικα Τι να Περιμενη Καπιος Διανοητικα ΥΓΙΕΣ απο μια χωρα που σε κατασχετουν οι αρχες τ αμαξι οταν υπερβεις εις τριπλουν το αναγραφωμενο οριο ταχυτητας,,,,, στην ΕΥΡΩΠΗ για αυτους που διαθετουν αερο-αμαξια το να Τελικιασουν οταν υπαρχει αδεια λωριδα ειναι ρουτινα ΑΛΛΑ,,,,,,,,,,,,,τι να πει καπιος για αυτο τον τοπο της γης που δεν γενναει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ψυχη και αυτοβουλο Ταπεραμεντο αλλα Ηλιθηοειδης προγραμματισμενα ρομποτακια

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    πια αμερηκη τωρα ελα σοβαρευτητε λιγο τουλαχιστον η εμ3 /Ε36 που βγαζει 286 αλογα μαμα οι αμερικανοι την εισηγαγαν με 240????? αυτη η μπ εμ βε φιλιαλ στη σαουθ καρολαινα και οπουδηποτε δε δουλευουν ανταλακτικα τριτικασμικα????? καλα ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτο που λετε??? Εδω στο δικο μου Αυτοκινητο το BMW 850CSI///M8 απ τα λιγα μετρημενα κομματια που πηρανε εισαγωγη μου βαλανε τη πατατα μπροστα στα φρενα ΜΗ ΤΟΥΣ οριγκιναλ ///Μ δισκους με μονοπιστονη Δαγκανα!!!!! Χωρις την Μανισια Τετραπιστονη που εχουν Τα Ευρωπαικα Τι να Περιμενη Καπιος Διανοητικα ΥΓΙΕΣ απο μια χωρα που σε κατασχετουν οι αρχες τ αμαξι οταν υπερβεις εις τριπλουν το αναγραφωμενο οριο ταχυτητας,,,,, στην ΕΥΡΩΠΗ για αυτους που διαθετουν αερο-αμαξια το να Τελικιασουν οταν υπαρχει αδεια λωριδα ειναι ρουτινα ΑΛΛΑ,,,,,,,,,,,,,τι να πει καπιος για αυτο τον τοπο της γης που δεν γενναει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ψυχη και αυτοβουλο Ταπεραμεντο αλλα Ηλιθηοειδης προγραμματισμενα ρομποτακια

Ελα ρε Γιωργο, μην εισαι τοσο απολυτος και υπερβολικος.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Eleni (26-06-11), m-power_01 (26-06-11)

Προεπιλογή

Ρε Γιωργάρα... Ελληνίδα είναι η Ελένη!!!!! Για δουλειά είναι εκεί! Μην της κράζεις τους Αμερικάνους ...Δεν σου φταίει σε τίποτα

11. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

joseph (27-06-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οποιος βρει το οξυμωρο που συνδεει τη Γιωργαρα με το τελευταιο ποστ, εχει γλυφιτζουρι !

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωνσταντίνε, διάβασε εδώ:

https://www.worldsalaries.org/usa.shtml

Και τώρα μπορείς να κλάψεις, εκτός βέβαια αν είσαι συνδικαλιστής σε ΔΕΚΟ ή Διευθύνων Σύμβουλος στο Δημόσιο οπότε ζεις καλύτερα το American Dream κι απ' τους ίδιους τους Αμερικανούς.
    μεσος ορος μισθου ειναι $35,000 για το μεγαλυτερο ποσοστο.... Παντου υπαρχουν διαφορες κα αναλογως σε ποια πολιτεια βρισκεσαι..... οι Βορειες πολιτειες και οτι ειναι στην Μετροπολιτικη ζωνη της Νεας Υορκης, οι μισθοι ειναι μεγαλυτεροι, αλλα το κοστος ζωης τριπλασιο.....

14. The Following 3 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (12-12-11), joseph (27-06-11), S8N (26-06-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχως δεν μπορω να παρακολουθησω την σκεψη σου, ουτε τα γραπτο σου λογο, καπου ισως τα δικα μου Ελληνικα να μην ειναι τοσο εξιδικευμενα για να μπορω να σε παρακολουθησω....!!

Μπορεις να εχεις οποια γνωμη θελεις, αλλα θα πρεπει σαν "Ευρωπαιος" που λες οτι εισαι να μαθεις και στην πραξη να σεβεσαι τι γνωμη ολων.

Σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις και την προσοχη σου.........!!!!!!!!!!!

Νασαι πατα καλα.....!!!!!!!

16. The Following 5 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (12-12-11), imolarot (27-06-11), joseph (27-06-11), S8N (26-06-11), Samaro (27-06-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Γιωργάρα... Ελληνίδα είναι η Ελένη!!!!! Για δουλειά είναι εκεί! Μην της κράζεις τους Αμερικάνους ...Δεν σου φταίει σε τίποτα
    Σε ευχαριστω παρα πολυ... Ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του....

Αγαπω την Ελλαδα και ειμαι ευρωτευμενη με την Ελλαδα,
    αλλα και η Αμερικη ειναι η δευτερη χωρα μου και την αγαπαω..... !!!!!

18. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (12-12-11), S8N (26-06-11)

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP