sympether with chiefτης
Σκέψου Δημητράκη να σε πιάσει όχι το συγκεκριμένο Cayman S , το οποίο ήταν με 295 άλογα και βελτιωμένο αλλά το Cayman R βελτιωμένο τι θα έκανε σε 1Μ tuned... εκεί που ψηλά θα "ψοφάει" πραγματικά το turbo....
Μ αρέσει όμως που από εκεί που ξαφνικά η BMW έλεγε ότι η "πραγματική δύναμη δεν συμπιέζεται" ,ΟΛΟΙ το γυρνάτε και μιλάτε ότι με 2Κ το 1Μ γίνεται πύραυλος....
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 02-06-11 στις 08:43
ποιός το γυρνάει φίλε μου???σιγά μην πούμε κιόλα πως το 1Μ είναι και η πλέον αμαξάρα
που έχει βγάλει το division, μετά απο τόσες αυτοκινητάρες που έχει βγάλει...και φυσικά
στηρίζουμε το παλιό σλόγκαν της εταιρείας, και σε καμμία περίπτωση δεν το γυρνάμε.
είναι όμως γεγονός πως με φπε το 1Μ, τσιμπάει για πλάκα άλογα. το ότι είναι γεγονός
δλδ σημαίνει πως το γυρνάμε???σιγά μην πούμε πως το 1Μ είναι και το απόλυτο αμάξι.
ΕΛΕΟΣ με την πορδή που μέχρι και πως είναι το επόμενο sport evo ακούσαμε...
sympether with chiefτης
Γιατί στο post σου #41 αποκαλείς "ατμοσφαιρική πορδή" το Cayman R, ενώ τώρα λες πορδή το 1Μ ....
Εκτίθεσαι..
στο δικό σου το μυαλό μπορεί...
το 1Μ είναι πορδή, που με 2κ παίρνει άλογα για πλάκα.
αυτό είναι γεγονός, είτε μας αρέσει είτε όχι.
το cayman r, καλοπροαίρετα το χαρακτήρισα έτσι, και είπα πως σαν ατμο αυτοκίνητο που
απο το εργοστάσιο δουλεύει στο όριο, έχει μηδαμινά περιθώρεια βαλτίωσης...
διάβαζε καλύτερα.
εκτίθεσαι...
sympether with chiefτης
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ΕΛΕΟΣ εσυ ρε Stef.
Πόσταρες το βίντεο του Γιωργου που ριχνει σε stock ατμοσφαιρικό Μ3 για να βγαλουμε συμπερασματα για τις βελτειωσεις που πέρνει ενα τουρμπο και ενα ατμοσφαιρικό αμαξι? Που κολάει αυτό δηλαδη ?
Υπηρχε περιπτωση το ατμο βελτειωμενο Cayman του Γιωργου (μιας και το εφερες σαν παραδειγμα) να κερδισει αμαξια οπως ειναι του Dim 135, του Kostada, του KarizmaZ4, ή ακομα και Μ3 Ε92 του Λουπμπα ??
Θα μας κάνεις να ξεχασουμε και αυτα που πληρωσαμε και μαθαμε τοσα χρονια φιλε...
Και για να γραψω και εγω την αποψη μου για το 1Μ περα απο το θεμα κοντρας κλπ,
Θεωρώ οτι το 1Μ θα πέρνει αλογα πάρα πολύ ευκολα οσον αφορα βελτειωση αλλα επι της ουσίας δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα 135i με αναρτηση και διαφορικό.
Και ας εγραφε ο Στεφ πριν λίγο καιρό οτι "Να δείτε που τελικά αυτό θα γίνει το Sport Evo του 21ου αιώνα..."
Σιγά το αμαξι δηλαδη που θα μας κουφάνει....
Αυτο πιστευω για το 1Μ, και ας αρεσει τοσο πολύ στον φιλο μου τον Γιωργο (gnx).
και τα 2 αυτοκινητα 1ου σταδιου δεν θα εχουν επαφη παρα μονο στα πρωτα μετρα!!!
νομιζω ειχε γινει καποιο πατημα λουρμπα και γιωργου με το καυμαν!!!