κ@λ@παίδια...προτιμούν να σκοτώσουν ελληνική περιουσία που ο λαός έχε φτύσει αίμα
για να υπάρχουν με παράλογες χρεώσεις, με υπομονή πίσω απο τα κ@λοταμεία τους, με
1002 λάθη μια ζωή εις βάρος του πολίτη και ποτέ του κράτους, παρά να διώξουν όλους
αυτούς τους καρεκλοκένταυρους των 20.000...καλά να πάθουμε και να μην μιλάμε. όλοι
μας ξέρουμε τι παίζεται όλα αυτά τα χρόνια, και το μοναδικό όπλο που είχαμε, ουδέποτε
το χρησημοποιήσαμε...να τους χαιρόμαστε.
sympether with chiefτης
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
εγω παντως σημερα θα παω σε μια διαδηλωση που θα γινει στο λευκο πυργο.
θα ξεκινησει στις 3 νομιζω και λενε οτι θα κρατησει μεχρι πολυ αργα το βραδυ...
θα παω.αν και φοβαμαι πως θα απογοητευτω με αυτο που θα δω,αλλα εγω θα παω
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
z3 2.2 (25-05-11)
Αφου και εμεις οι περισσοτεροι πιστευω το ιδιο σκεφτομαστε, αλλα το λεμε απο μεσα μας...Το βράδυ των εκλογών, μάλιστα, χιλιάδες ισπανοί πολίτες διαδήλωναν σε πορεία στο κέντρο της Μαδρίτης, φωνάζοντας: ''Τα σημερινά κόμματα δεν μας εκπροσωπούν! ''
Τωρα τελευταια όποτε βλεπω αυτα τα ζωα τα γνωστα σε τηλεοραση εφημεριδες και αλλου το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μια παιδιστικη εκφραση: "Γ@μω τα σπιτακια σας".
(συγνωμη κιολας)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Dioskouroi (25-05-11), z3 2.2 (25-05-11)
Z4 DCT (25-05-11)
κωνσταστινε υπολογιζω κατα τις 9 να ειμαι εκει.δυστυχως νωριτερα δεν μπορω να τα καταφερω..
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Δεν μπορώ να ανεβάσω την σελίδα απο το φεις για τις δυο συγκεντρώσεις
σε Αθήνα και Θεσ/νίκη !! Γιατί άραγε..?????![]()
θα ειμαι κ γω εκει..λιγο πιο αργα κατα τις 10..λογω δουλειας.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
https://www.neatv.gr/index.php?optio...-04&Itemid=106
Και στο Ηράκλειο προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας , σήμερα το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας ,καθώς οι νέοι κυρίως και στη χώρα μας φαίνεται να παίρνουν τη σκυτάλη από το κίνημα των Indignados της Ισπανίας
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM