Είσαι σε καλό δρόμο μην αγχώνεσαι απλά είχε αφεθεί στην τύχη του το άρμα!
Όλα θα φτιάξουν τώρα και έστω 2-3 φορές την εβδομάδα πάρτο και πήγαινε για ένα καφέ/μια βόλτα να κινείται!
Η ακινησία χαλάει τα αυτοκίνητα![]()
![]()
Είσαι σε καλό δρόμο μην αγχώνεσαι απλά είχε αφεθεί στην τύχη του το άρμα!
Όλα θα φτιάξουν τώρα και έστω 2-3 φορές την εβδομάδα πάρτο και πήγαινε για ένα καφέ/μια βόλτα να κινείται!
Η ακινησία χαλάει τα αυτοκίνητα![]()
![]()
καλά αυτό είναι σίγουρο.
Απλά πιστεύω οτι οσο και εαν μου ειπεο τι αυριο θα ειναι ετοιμο, δεν το πιστευω ρε συ ειναι πολλα τα πραγματα,μαλλον θα πρεπει να το παω και απο εβδομαδα.
Ποιος ξερει ?!
Συφμωνω τα χαλαει,αλλα θα το κινω εαν διορθωθει τοθεμα ταχυτητων,υδραυλικου τιμονιου,και καταναλωσης,και φυσικα φωτων!!!!!
Αγχώνομαι λίγο πολύ,γιατί όσο να'ναι το ετοιμάζω για δώρο![]()
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
έπεστρεψα δριμητερος ,με φωτο κτλ. τωρα τις περναω στον υπολογιστη.
Επισης,ειδα τον αριθμο πλαισιου μπηκα σε μια ιστοσελιδα που μου ειπε ενα μελος απο εδω στο .fansinfo και εβαλα τον αριθμο και μου εβγαλε τι μοντελο ειναι ακριβως.
5' E34, Sedan
520i (M20)
Region: Europe
Version: Left-hand drive
Transmission: Automatic
Date: '88, June
δεν ήξερα καν οτι ήταν του '88 μοντέλο , νόμιζα του '90. μάλλον το βράδυ θα το έχω πάρει πιστεύω![]()
για δείτε...
το φίλτρο το βάρεσα στο πάτωμα και φύγανε ,κομμάτια μαυρίλας σάπιο πράγμα σαν να λέμε όπως είανι το κάρβουνο αλλα δεν φαινονται καλα στην φωτο που τα εβγαλα στο πατωμα,αλλα εβαλα μια φωτο με το φιλτρο πως ηταν μολις το κοπανησα και παλι φαινετε το μαυρο
και ο αλλος ειναι ο σκασμενος σωληνας παντου ρωγμες και τρυπες..
Jimmakos (20-05-11)
Απλά δεν σας κάνανε ποτέ σέρβις.... Τσάμπα λεφτά σκάγατε!
Τώρα όσο αφορά τις ημερομηνίες, το αμάξι σου βγήκε απο το εργοστάσιο το 1988 και πήρε 1η άδεια για κυκλοφορία στην Ελλάδα το 1990![]()
ακριβως τσαμπα λεφτα εσκαγε ο πατερας μου ,α ρε γμτ γιατι να μην ηξερα απο μικρος?! (ετυχε φορα να ακουσω οτι εσκασε νομιζω με δανειο 2000 ευρω ,και τελικα το προβλημα ηταν αξιας 100 ευρω στον εγκεφαλο ειχε λυγισει το πλαστικο και τα ειχε κανει ολα να υπολειτοργουν,τι σασμαν τι τα παντα του ειχαν αλλαξει,τα λαμογια!ΜΑΚΡΙΑ !)
Στα 20 μου βρηκα ? δεν πειραζει ομως καλιο αργα παρα ποτε.
Ναι ,βγηκε το 88' και εχω αδεια το 90'.
Σκυλι ... 22 χρονών :P , είπα να κάνουν και ένα γενικό Check ,Θα βγάλουμε και κάρτα καυσαερίων όλα να τα έχω στα χέρια μου αναλυτικά
Τους ανρθωπους θα τους κερασω μπυρα :P
αχχχχ τι ωραία που είναι η βόλτα με το μωρό
Σωλήνα Υδραυλικού = 100 ευρώ
Λάδια υδραυλικού καινούργια S1 = 15 ευρώ
Λάδια Μηχανής 4 λίτρα ,συνολική χωριτικότητα = 6 λιτρά είχε 2 μόνο μέσα = Shell V = 40 ευρώ
Φίλτρο λαδιού = 7 ευρώ
Φίλτρο αέρος καινούργιο = 15 ευρώ (ιταλικό)
Τακάκια πίσω EBC = 58 ευρώ
Δουλεια μηχανικού =60
Συνολικά = 285 ευρώ
Λάμπες Varta H1 White Shell ( τα ζητησα εγω συγκεκριμενα ) = 50 ευρώ ( 6αδα)
Δουλεια ηλεκτρολόγου = 10 ευρώ
Σύνολο όλο το μαλλί το πακέτο = 350 ευρώ.
( Μέσα στην δουλεια είχαμε ,κάρτα καυσαεριων,καθαρισμα εσωτερικο μηχανης, αλλαγη μπουζι καινουργιο,βαλαμε ενα καθαριστικο εντος του ντεποζιτου βενζινης 500ml δεν θυμαμαι ακριβως, το ειχα φερει εγω,διορθωση στο καντραν το προβλημα που ειχε με λαμπακι,ρυθμιση στις ταχυτητες που δεν εμπαιναν σωστα).
Αυτα....προσωπικά πίστευα οτι θα έβγαινε πολυ παραπανω.Αλλα νταξ ,το αμαξι φυσαει τωρα.
Απλα μου ειπε οτι στα επομενα 10.000 χλμ θα πρεπει να αλλαξω δισκους πισω φρενων ,ταμπουρα,εαν κανει εως τοτε 10.000 χλμ και δεν το εχω δωσει προαιρετικα μου ειπε.
Πολυ καλος ο μαστορας και ξηγημενος,οπως το ειχα προπει,απλα ειναι μικρη επιχειριση ,δηλαδη σε υπογειο οχι κατι το τρομερο,ειχαμε ενα θεμα με αποδειξεις,αλλα νταξ τα βρηκαμε κοπηκαν κανονικα ολα.Απλα δεν εβαλε ΦΠΑ 23 % στην δουλεια του ωστε να πληρωσω παραπανω,δηλαδη τα 16 ευρώ,κλαιν μαιν.Σημασια εχει οτι το μωρο εγινε ,σε λιγο θα βαλω και φωτος![]()
Αντε καλοταξιδο τωρα , αλλα που και που ριχτου και κανα σκισιμο δεν παθαινει τιποτα.
και μην εισαι τοσο αγχωδεις!!!
ειδες οτι τελικα δεν ηταν τιποτα
και το αυτοκινητο εγινε και πολλα λεφτα δεν εδωσες
χαλαρωσε λιγο!!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Jimmakos (20-05-11)