Eτσι-ετσι.....πες το να το ακουω!!!
To πορτοκαλι καταλαβα ποιο ειναι,μου εχουνε μιλησει καποια παιδια παλαιοτερα απο Σαλονικα.Θα μιλησω και αυτες τις ημερες για να δω αν 100% ειναι αυτο που νομιζω.Παντως αν το σαλονι ειναι γνησιο 2.5αρι και οι ζωνες γνησιες SPORT EVO απορω ποσο τα πληρωσε και που τα βρηκε.Υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι RECARO ξαναντυμενο και οι ζωνες απο αλλο αμαξι (ελπιζω να μην ειναι...απαγορευτικο).Δεν θελω να ειμαι διστακτικος αλλα τρομαζουν οι τιμες τους καινουργιες (δεν υπαρχουν πια βεβαια).Αν εξαιρεσω το χρωμα φαινεται εξαιρετικο και βλεπω και λεπτομερεια και αυτο μου αρεσει.Βεβαια θα ηθελα 2.5αρι καρμπονατο μοτερ!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 04-05-11 στις 18:08
insane in the ///Midbrain
Ναι πρεπει να περαστει τελωνειο και πληρόνοντε δασμοι, εκτελωνισμος και εγγραφή για να πάρει πινακίδες καθως και τέλη κυκλοφορίας.
Ο καθε ενδιαφερόμενος μεσω προγραμματος που υπάρχει στο νετ απο σάιτ της κυπριακής δημοκρατίας ξερει απο πριν ποσα θα του στοιχισει ενα αμαξι που σκοπευει να εισάγει.
Εγω για το CSL πληρωσα 1000 μεταφορά και εκτελωνιστικά, 9000 δασμους, και 4000 εγγραφή για πινακίδες.
Το Μ3 Ε30 για να εχόταν εδω κοστζει περίπου την αγορά + 3-4000 χιλιαδες μεσα στο γκαραζ μου.
M3 CSL
βρε άμα το δείς μπροστά σου θα τον βγάλεις και θα τον χτυπάς στο πάτωμα...το εργαλείο
είναι σαν καινούριο και πολύ καλοφτιαγμένο. φυσικά δεν είναι ένα γνήσιο Μ3 Ε30, με ότι
αυτό συνεπάγεται απο άποψη συλεκτικότητας κτλ κτλ...
sympether with chiefτης
Λα, λα , λαλήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεε!!!!
H Kυπρος ειναι μια απο τις επιλογες μου αν δεν βρω αυτοκινητο εδω.Δραστηριοποιουμαι επαγγελματικα εδω και 6 χρονια στην Κυπρο και παραμενω εκει 2 εβδομαδες καθε φορα (4 φορες το χρονο) που κατεβαινω για δουλεια.Θα δουμε πως θα παει η αναζητηση εδω και βλεπουμε,μαλλον για Βουλγαρικα ή Κυπριακα νουμερα τη βλεπω τη δουλεια.
Θωμα δεν κακολογω τις μετατροπες (τις σωστες).Εξαλλου ενα τρακαρισμενο γνησιο τι διαφορα εχει απο μια μετατροπη???Τα νουμερα οπως λες σωστα.....παντως πολυ χαιρομαι που εχει τοσο μερακι ο φιλος μας!!!
Γελασα με την εκφραση του Θωμα...χαχαχα!!!!Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι θα την επ@ιζα χαχχαχα!!!
P.S Εβλεπα αφιερωμα σε ενα αγωνιστικο Μ3 Ε30 το οποιο το ανακατασκευασανε και του ''κολλησανε'' αλλη μουρη μπροστα απο τρακαρισμα-σκουριες που ειχε.Οι χρονοι του ειναι οπως ητανε σε πιστα που μπηκε (αρα η ακαμψια που βοηθαει σε χρονους κτλ ειχε επανελθει πληρως).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 04-05-11 στις 18:59
Thomelef (04-05-11)
Γιαννη εχω πολυ υλικο . . .
Αλλα μιας και εχεις θεμα με το σαλονι δικο σου . . .
του βγάζω το καπέλο του ανέστη γι'αυτό το αυτοκίνητο...πραγματικά έχει κάνει πάρα πολύ
καλή δουλειά, με μεράκι, και υπομονή. πολύ προσωπική εργασία.
sympether with chiefτης
Αυτοι που αγαπαν τα σιδερα και την ιστορια δημιουργουν αυτα τα αυτοκινητα
κυριοι !!!
Ας μην ειμαστε off topic και σορυ κιολας Γιαννη απλα ξερω οτι εχουμε την ιδια
αρωστια και ειπα να σε αναστατωσω λιιιιιιιιιιγο ακομα !!!!
Με το καλο να βρεις οτι ψαχνεις !!!!