Ενδιαφερουσα και ισσοροπημενη η αποψη σου !!!
Δεν ειμαι ο ειδικος για να αντιπαρατεθω για πραγματα τα οποια ειτε δε γνωριζω ειτε δεν ειμαι απολυτα σιγουρος !!!!
Τα πραγματα για τα οποια εχω καποια γνωση αλλα και βεβαιοτητα για το τι συμβαινει η εχει στο παρελθον συμβει μπορω να μιλησω και εξηγω:
Επειδη πιο πανω κανεις αναφορα για χαζα προβληματα και για αμαξια που εμεναν σε καθε βολτα (και καταλαβαινω τι θες να πεις και ποιον εννοεις)μπορω να σου απαντησω πως για ενα κοψιμο λουριου δε φταιει ο κατασκευαστης ess αλλα αυτος που εφτιαξε εδω στην Ελλαδα μια αλλη τροχαλια αλλα προφανως οχι στα απαιτουμενα στανταρ !!!
Γιατι λοιπον γι αυτο πρεπει να χρεωθει ο ess η οπως αλλιως μπορει να τον λενε τον καθε κομπρεσσορα αντι του εδω κατασκευαστη αλλα και του ιδιοκτητη του που πηρε ενα τετοιο ρισκο ?
Γιατι ποτε πριν δε κοπηκε το λουρι ?
Το ποσο μια μετατροπη αποδιδει αυτο που λεει ο κατασκευαστης η οχι ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο και κυριος ο μηχανικος που το φτιαχνει.
Τωρα το αν αποδιδουν η οχι τι να πω...το εχουμε χιλιοδει το εργο πολλες φορες με καυγαδες διαφωνειες και χασιμο της ουσιας αλλα και της πραγματικοτητας και παντα καποιο αλλα και δικαιολογια και παρανοηση θα υπαρχει !!
Δε βρισκω λοιπον λογο για αντιπαραθεση ειδικα στο θεμα αυτο μιας και ο κατοχος καθε τετοιου προτζεκτ εχει βγαλει τα συμπερασματα του, οπως και ο καθε τυχερος που ειτε συμπτωματικα ειτε στημενα βρεθηκε στο δρομο του

Εγω προσωπικα δε πειραματιστηκα ποτε στο να δωσω κατι παραπανω απο αυτο που μου δινει ο κατασκευαστης εκατσα στ αυγα μου.
Οστοσο αυτο που ειδα σε σχεση με αλλα τυχαια αμαξια που βρεθηκαν κατα καιρους στο διαβα μου ειναι πως εγω οσες φορες απανωτες και αν το πιεσα ποτε δεν ειπε οχι σε σχεση με αλλα που μετα απο 2 πατηματα καπνιζαν σα τζιμινιερες και εκαναν δεξια να κρυωσουν.(δε μιλαω συγκεκριμενα ουτε για γνωστους)
Τουλαχιστον σε οτι ζητησα κανω το κεφι μου χωρις να προβληματιζομαι ζεσταθηκε κρυωσε εσπασε...βεβαια αυτο δε σημαινει πως στο μελλον αποκλειεται να γινει και αυτο..ποτε δε ξερεις !!!
Απο την αλλη εβγαλα και τα συμπερασματα μου για το αν τελικα επρεπε κατι να πειραχτει η οχι (και αν ναι μεχρι ποιου σημειου)για περεταιρω αποτελεσματα απο αλλους εκτος του επισημου αντιπροσωπου.
Το πιο βασικο βεβαια ειναι πως αν ο καθε κατοχος ενος τετοιου προτζεκτ ειναι ικανοποιημενος τοτε δε μας πεφτει λογος υπο την εννοια πως αυτος το χαιρεται !!!