Εγω παλι τα βλεπω λιγο πιο απλα...
Ferrari το απολυτο... ονειρο! Παντα θα ειναι η κορυφη,αλλα και too much
Porsche... η 911 magnifico!!! αλλα και με χαρακτηρα πιο καθημερινο! πιο κοντα πιο "γηινη".
Porsche
Ferrari
Εγω παλι τα βλεπω λιγο πιο απλα...
Ferrari το απολυτο... ονειρο! Παντα θα ειναι η κορυφη,αλλα και too much
Porsche... η 911 magnifico!!! αλλα και με χαρακτηρα πιο καθημερινο! πιο κοντα πιο "γηινη".
Ferrari χωρις δευτερη σκεψη.
Δεν μου αρεσει που η Porsche εχει κολλησει σε ενα σχεδιαστικο μοτιβο. Σαν πατημενοι σκαραβαιοι ξεκινησαν και το κακο ειναι οτι συνεχιζουν, για μενα παντα. Η F παιζει με τα σχεδια, ανανεωνεται, πειραματιζεται.
Οδηγικα, πιστευω οτι και τα 2 ειναι ξεχωριστα και στα + της Ρ οτι εβγαλε τετρακινητα, που στα πολλα αλογα των TurboS, ειναι μεγαλη βοηθεια για τον μεσο οδηγο. Επισης ειναι πιο ευκολοχρηστες απο τις F. Αλλα οι F ειναι τσαχπινες, φινετσατες και απαιτητικες, σαν γνησιες Ιταλιδες. Ιδανικες για ατελειωτο παιχνιδι (οταν δε χαλανε φυσικα).
Ferrari λοιπον, γιατι τα ονειρα πρεπει να κινουνται στη σφαιρα του απιαστου. Μια Porsche, μπορει καποιος να την αποκτησει σαφως πιο ευκολα, ειδικα αν δεν ειναι 911. Αλλα παλι Porsche γραφει επανω.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Ενθουσιαζομαι και εντυπωσιαζομαι και απο τις δυο μαρκες οταν σπανια ,λογο της πολης που μενω ,συναντω στο δρομο!!!!
Υπερ και κατα δεν θα καταχωρισω, αλλα οταν ακους αυτα τα υπεροχηματα την "ακους"κανονικοτατα!!!!
Ψηφισα Φερραρι μονο και μονο γιατι ειναι "υποκειμενικα"για μενα πιο ομορφη....ασε που προσφατα καπου διαβασα σε καποια αντιστοιχη αντιπαραθεση οτι "....στη Φερραρι ανοιγεις το καπο η και οχι ,αφου ειναι διαφανο, για να δεις τη μηχανη!!!!!πραγμα που δεν το κανεις στην Πορσε αφου δε θα δεις και πολλα.....
Οδηγικα ομως, δεν εχω αποψη, αλλα πιστευω οτι εαν τα καταφερω ποτε να οδηγησω ενα απο τα δυο ο ΙΔΙΟΣ ενθουσιασμος θα με πιασει!
Και τωρα θελω την 458 που μου ταξανε!!!!!
....και μη μου αρχισετε οτι καιγονται στο δρομο και λοιπα.....αυτα ειναι χτυπηματα κατω απο τη ζωνη.....Φερραρι και ξερο χαβιαρι ΤΕΛΟΣ!!!
![]()
ή και πιο απλα....
![]()
ghost-rider (19-12-10), Thomelef (19-12-10), z3outofmind (19-12-10)
Tι μας λες..
Η δικιες μου φωτο ειναι ποιο ωραιες!!![]()
Thomelef (19-12-10)
Ηταν μια 458 στις Σερρες, στις 29 Οκτωβρη που ανεβηκαμε. Πινακιδες δοκιμης (Prova) Κροατικες- Σερβικες, κατι τετοιο. Ααααχ.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
aristent (19-12-10)
Πες στον γιο σου να σε πάρει από το χέρι και να σε πάει στα "Jumbo" να διαλέξεις και χρώμα!!!
Ως λάτρης των αυτοκινήτων μπορώ να πω πως με εντυπωσιάζουν και με τρελαίνουν (μου πέφτουν τα σάλια) και οι δύο μάρκες. Ωστόσο, κλείνω λίγο περισσότερο προς το μέρος της Porsche, αφού είναι αντικειμενικά πιο προσιτή και καθημερινή!
Μάλιστα μια 911 Carrara S (997) που είχα στην κατοχή μου για ένα Σ/Κ ήταν και η αφορμή να πάψω πλέον να σκέφτομαι για μετατροπές κτλ. στο ταπεινό μου 318ci και να στραφώ στην αναζήτηση μόνο Μ3!!!
Εντυπωσιακό και απόλυτο το Porshe στην οδήγησή του...Επίσης αξέχαστη και η βόλτα με ένα GT3 ενός Λαρισαίου φίλου!
Με Ferrari δυστυχώς ακόμα δεν έτυχε να κάνω βόλτα, αλλά όταν μπήκα και κάθισα στο κοκπιτ μιας F430, ορισμένα πραγματάκια μου θύμιζαν FIAT, σε θέμα ποιότητας!
Τελοσπάντων, τα όνειρα για εμάς τους ανθρώπους είναι σημαντικά. Μακάρι να αποκτήσουμε μια μέρα την οικονομική δυνματότητα να πάρουμε ένα τέτοιο όχημα και ας είναι το σοβαρότερό μας πρόβλημα η επιλογή της μάρκας!!![]()
aristent (19-12-10)
Το 'κανα εγώ μόλις Αρη
Και ο λόγος είναι απλός, έχω κάνει βόλτα με κάμποσα Πόρσε, 911 φυσικά, τα υπόλοιπα μοντέλα της δεν ... Η πόρσε, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να είναι και το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει κάποιος στην κατοχή του, η φερράρι αποκλείεται να παίξει όλους τους ρόλους. Αρα η φερράρι είναι κάτι πιό καθαρόαιμα σπορ και παραμένει ονειρική γιά μένα μιας και δεν έτυχε βόλτα ως τώρα. Οπως είπαν και άλλοι νωρίτερα, τη συνολική σύγκριση ανάμεσα στις δύο φίρμες τη βρίσκω ψιλοάκυρη.
aristent (19-12-10)