Σελίδα 5 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 115

Θέμα: M3 E46 ROL CAGE HOMOLOGATION...

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γνωριζω οτι θα προσφερει κατι η πλατη των καθισματων. Αμφισβητω ομως οτι αυτο το κατι θα ειναι ανοδος 38% επι της συνολικης ακαμψιας σου. Μιλαμε για μια λαμαρινα και οχι για rol cage. Δεν ειναι σε θεση να παραλαβει τετοια ροπη.

Επισης δεν μπορω να κατανοησω πως το σενταν βγαινει πιο ακαμπτο απο το κουπε. Δεν στεκει. Εχει δυο παραπανω τρυπες... Ποιος εχει κανει ρε Ρομπ τη λιστα? Και απο που βρηκε τα νουμερα?
    Επεσα παντως σε μια συζητηση ενος "αδελφου φορουμ", οπου την ακαμψια που αυτη η λιστα δινει για το Ε46 κουπε, αυτοι την αναφερανε για το Ε36 κουπε...
    Oπως ειπε και ενας φιλος και ιδιοκτητης Ε36 σενταν, με φιξ πισω καθισματα, εχει δυο λαμαρινες παχους περιπου 2mm η καθε μια. Αν αυτες βρισκονται σε μια καποια αποσταση μεταξυ τους, τοτε αυξανεται η ικανοτητα τους να φερουν ροπες, βασικα η δυστρεψια τους.

Οσο για το οτι μια πλατη καθισματων δεν μπορει να αυξανει κατα 38% την ακαμψια του πλαισιου, εγω θα σου πω οτι ισως αυτη η ραβδος αλλαζει την λειτουργια αρκετων μελων του πλαισιακου φορεα, και συνολικα το πλαισιο αυξανει την δυστρεψια του.

Απο 'κει και περα τι να πω, δεν ξερω απο που ακριβως προερχεται η λιστα, αλλα υπαρχει σε αρκετα sites, πολλα απο τα οποια εχουν σχεση με τη BMW...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλε τη λογικη σου να δουλεψει.............

και τη φαντασια σου...

Για παραδειγμα τα πλαστικα κυπελλα του καφε ''γρηγορης'' (να διαφημισουμε και το Νικολα!) τα ξερεις???

Ωραια, σφιξε στο χερι σου ενα κυπελλο χωρις ομως καπακι...αυτο ειναι το καμπριο!

Μετα σφιξε ενα κυπελλο με καπακι...το κουπε.

Και τελος σφιξε ενα κυπελλο με δυο τρυπες και με καπακι...το σενταν.

Τι συμπερασμα εβγαλες???
    Αψογο παραδειγμα. Δυστυχως καποιοι μαλλον δεν διαθετουν αυτη τη λογικη.
    Οταν κανεις τρυπες χανεις ειναι μονοδρομος. Οταν το χωρικο συστημα το κανεις επιπεδο ειναι τρομερα δυσκολο να παραλαβεις στρεπτικες ροπες...
    Τωρα το οτι φιξαρισμενα καθισματα αντικαθιστουν σε αυξηση ακαμψιας roll cage(απο 13.000 σε 18.000? ειναι 38,46% πανω, ελεος!!!!!!!!)... Εζησα να το ακουσω και αυτο...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oπως ειπε και ενας φιλος και ιδιοκτητης Ε36 σενταν, με φιξ πισω καθισματα, εχει δυο λαμαρινες παχους περιπου 2mm η καθε μια. Αν αυτες βρισκονται σε μια καποια αποσταση μεταξυ τους, τοτε αυξανεται η ικανοτητα τους να φερουν ροπες, βασικα η δυστρεψια τους.

Οσο για το οτι μια πλατη καθισματων δεν μπορει να αυξανει κατα 38% την ακαμψια του πλαισιου, εγω θα σου πω οτι ισως αυτη η ραβδος αλλαζει την λειτουργια αρκετων μελων του πλαισιακου φορεα, και συνολικα το πλαισιο αυξανει την δυστρεψια του.

Απο 'κει και περα τι να πω, δεν ξερω απο που ακριβως προερχεται η λιστα, αλλα υπαρχει σε αρκετα sites, πολλα απο τα οποια εχουν σχεση με τη BMW...
    Ρε ποια 2 χιλιοστα? Θα με τρελανεις? Για φερρυ μποτ μιλαμε? 2 χιλιοστα δεν ειναι το παχος των κοιλοδοκων ενος πλαισιου τυπου σκαλας και ειναι οι πλατες των καθισματων? Δεκατα του χιλιοστου θα ναι!!!! Επειδη τοσο ειδε ο Μαριος? Εκοψε παλι το ματι του...

Ρε δεν παιζει... Θα πηδηχτω απο το παραθυρο...

4. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

PSDEDES (04-10-10)

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν θες να μιλησουμε επιστημονικα εχε υποψιν σου οτι η παραλαβη φορτιων στο αυτοφερομενο πλαισιο γινεται απο εμφανεις και κρυφες δοκους. Οι λαμαρινες δεν προσφερουν, ποσο μαλλον η συγκεκριμενη που απεχει απο τους θολους του πλαισιου, ενω πιο κοντα βρισκονται οι πισω κολωνες του ουρανου, ετοιμες να παραλαβουν αμεσα τις στρεπτικες τασεις.

Αυτα απο ενα καφενοβιο φοιτητη με λιγες γνωσεις στατικης. Το παχος των 2 +2 χιλιοστων μαλλον αναφερεται σε φερυ μποτ για τις λαμαρινες πισω απο τη θεση του καπετανιου... Στα λεω εγω που οδηγω φερυ μποτ οπως λες κ εσυ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PSDEDES : 04-10-10 στις 18:05

6. The Following User Says Thank You to PSDEDES For This Useful Post:

ghost-rider (04-10-10)

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον Γιαννη, το κουπε δεν γινεται να ειναι πιο ευκαμπτο απο τα υπολοιπα. Καποιος καπου εκανε λαθος. Τα κουπε αμαξωματα ειναι παντα πιο δυσκαμπτα ποσο δε μαλλον οταν μιλαμε για ενα αμαξωμα που με λιγες διαφοροποιησεις μπηκε στο στολο των Μ! Κυριως διαφοροποιησεις για αυξηση αντοχης(ενισχυμενοι εμπρος θολοι και πισω γεφυρα, μην μου πεις οτι δινουν και τα φουσκωματα?) και οχι στρεπτικης ακαμψιας. Ειναι σιγουρα εξονυχιστηκα μελετημενο. Δεν ειναι χαζοι οι μηχανολογοι της BMW οπως και καμιας αυτοκινητοβιομηχανιας. Και ειδικα στο Μ, θα εβαζαν φιξ καθισματα αν μπορουσαν να προσφερουν κατι. Δε νομιζω οτι σε ενα τετοιο αυτοκινητο θα θυσιαζαν στρεπτικη ακαμψια για να μπορεις να φορτωσεις φουφου πισω. Να σκεφτομαστε απλα και λογικα.

Ασε που το μπλε(σιελ η οτι ειναι) κουπε του Λιακου με τη θολομπρα γαιδουρι και τις ενισχυσεις των θολων εχει περασει σε αλλα επιπεδα δυσκαμψιας
    Μην ακουσω κουβεντα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PSDEDES : 04-10-10 στις 19:00

8. The Following User Says Thank You to PSDEDES For This Useful Post:

ghost-rider (04-10-10)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι να πω.. Ωραια οπως μου τα λες ρε Πετρο.

Βρες μου και μια πηγη αξιοπιστη που να τα πιστοποιει και θα εισαι κυριος!

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν είναι όντως έτσι οι τιμές του Ε46 είναι πολύ χαμηλές! Αλήθεια τα δεσίματα του Μ3 είναι ικανά να προσφέρουν παραπάνω ακαμψία? Πάντως εγώ δρομολογώ πίσω μπάρα θόλων για το δικό μου, καμία πρόταση για μάρκα????
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι όντως έτσι οι τιμές του Ε46 είναι πολύ χαμηλές! Αλήθεια τα δεσίματα του Μ3 είναι ικανά να προσφέρουν παραπάνω ακαμψία? Πάντως εγώ δρομολογώ πίσω μπάρα θόλων για το δικό μου, καμία πρόταση για μάρκα????
    wiechers

12. The Following 2 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

EVERGET (04-10-10), ghost-rider (04-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι τιμες αυτες απλα δεν υπαρχουν. Σε αυτη τη λιστα εμφανιζονται να εχουν τρελη ακαμψια αυτοκινητα που μολις τα σηκωσεις στο γρυλο χανουν τα διακενα στις πορτες. Ασε που σε καποια, αν ανοιξεις την πορτα ενω ειναι στο γρυλο πρεπει να τα κατεβασεις για να την κλεισεις. Να μην αναφερω τον τροπο με τον οποιο υποστηριζει τουμπανα αναρτησεις, οταν αυτοκινητα πολυ πιο ακαμπτα συμφωνα με τη λιστα ξηλωνονται μολις τις βαλουν πανω.

Προσωπικα παντως, καποια στιγμη που αλλαζα την πισω ροδα το παρακανα και ισορροπησα το αυτοκινητο σε 2 τροχους. Σηκωνοντας το πισω σηκωθηκε και ο μπροστινος της ιδιας πλευρας(εχω κατι ωραιες αντιστρεπτικες...). Εκπληκτος εφερα μια γυρα το αυτοκινητο και εριξα μια ματια στα διακενα. Δεν ειχε κουνηθει τιποτα. Ολα δουλευαν αψογα.

Γιαννη δε νομιζω οτι πρεπει εμεις να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Ο κυριος απο το φορουμ, του οποιου εισαι και μοντ, οφειλει να πιστοποιησει τις τιμες που ανερτησε.

Εγω επιμενω οτι οι τιμες που αναφερονται στο Ε46 κουπε, ταιριαζουν πιο σωστα στο Ε36 κουπε.

Μην το κανουμε σαν το βιντεο crash test που και καλα ειναι για Ε46 στο you tube, ενω το αυτοκινητο που πεφτει πλαγια στο στυλο ειναι τετραπορτο Ε36.

Βλεπω ανευθυνοτητα και παραπληροφορηση.
    Ετσι για την ιστορια το Ε46 ειναι ενα εντελως καινουριο μοντελο και οχι ενα Ε36 facelift. Αλλη μελετη, αλλο πλαισιο. Ας μοιαζουν στη φιλοσοφια σχεδιασης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 04-10-10 στις 23:48

Rides
    0

Προεπιλογή

Από μνήμη θυμάμαι 2 (πληροφορίες σε παρουσίαση BMW) :

- Ε46 compact 15500
    - Mini cooper S 27500

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα νούμερα αυτά είναι έγκυρα.

15. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

m-power_01 (05-10-10)

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP