Οποια διασταση και να βαλεις οι ανωμαλιες θα ειναι ανωμαλιες και μεγαλο ρολο για το ποσο θα μεταφερονται στην καμπινα παιζει και η αναρτηση.
Σιγουρα με την αυξηση του βαρους και της διαμετρου και της επιφανειας πεδησης τα φρενα θα τραβανε μεγαλυτερο ζορι και μπορει να ζεστενωνται πιο ευκολα οποτε να χανουν λιγο την αποτελεσματικοτητα τους καθως επισης και να αλλαζει και η αισθηση του πενταλ.
Δεν έχω καταλάβει... έχεις βάλει τις 19ρες του Μ5 με 255/40-285/35 και από τότε δεν σου φρενάρει καλά?? Τα λάστιχα είναι καινούρια? ή τα είχαν οι ζάντες πάνω? Ευθυγράμμιση έκανες όταν τα έβαλες? Φαντάζομαι πως δεν έχεις αλλάξει τα φρένα...
Για να καταλαβεις δηλαδη,ουτε Ζορρο ειμαι ουτε Ζουπερμαν απλα εκνευριζομαι οταν καποιος μεταξυ σοβαρου και αστειου την λεει σε καποιον αλλον που εχει τις αγωνιες για να εχει ενα αμαξι τελειο.
Μπορουσες καλλιστα να γραψεις αυτο το ποστ χωρις να σχολιασεις τιποτα απο τα προηγουμενα και δεν θα υπηρχε θεμα.
Τελωσπαντων δεν ειναι ωραιο να χαλαμε το θεμα του ανθρωπου αν θες μπορουμε να μιλησουμε με προσωπικα μηνυματα για να καταλαβεις οτι ουτε εγω το ειπα πικροχωλα.
Ευχαριστω και συγνωμη για την μικρη παρενθεση,στο θεμα μας τωρα.
Με την αλλαγη ζαντων το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει κοψει αρκετη απο την δυναμη του στον δρομο,το μεγαλυτερο πατημα του τροχου εχει κανει το αμαξι να σερνετε και αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που σκεφτομαι αντικατασταση μοτερ.
Στο φρεναρισμα μια απλη αλλαγη διαστασης ζαντας δεν νομιζω να παιζει ρολο αλλα αν τα λαστιχα ειναι χαλια και δεν εχει γινει και σωστη ευθυγραμμιση τοτε μαλλον εκει εντοπιζετε το προβλημα.
Το να μην εχουν πατησει οι ζαντες καλα πανω στο αυτοκινητο ή να ειναι καποια χτυπημενη το εχεις κοιταξει,βεβαια σε αυτην την περιπτωση θα ειχες τρεμουλο και δεν θα ηταν απλα μια μικρη διαφορα στο φρεναρισμα αλλα ενα θεμα που θα σε απασχολουσε σοβαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos-Mpacket : 25-07-10 στις 02:18
Συνεχιζεις να κανεις τον Ζορρο...
Απο το να κανεις υποδειξεις το πως επρεπε να απαντησω , κοιτα το δικο σου ποστ οπου τα 2/3 του περιεχομενου του ειναι σχολια/μπηξιμο προς εμενα και στο υπολοιπο 1/3 απλα επαναλαμβανεις αυτο που εχω γραψει εγω.
Απο το να το παιζεις δικαστης και κριτης των παντων και της καλης/κακης συμπεριφορας μου κοιτα να βοηθησεις τον συναδελφο και ασε τα πολλα σαλια...Σε εβαλε κανενας να κανεις τον διαιτητη? Δεν καταλαβα...
Προφανως θες να εχεις τον τελευταιο λογο αλλα δεν ειναι ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sonic : 25-07-10 στις 02:25
α) κανε ευθυγραμμιση να πατησει το πελμα κατω και να στρωσει το τιμονι
β) μην βαζεις λαστιχα διαστασεων "ο,τι να΄ναι". Ακομη και Μ5 ζαντα να βαλεις ,θα πρεπει οι διαστασεις ελαστικων να ανταποκρινονται στο δικο σου μοντελο. Το Μ5 εχει διαφορετικο "κυκλο" τροχου απο το 530...παιζει και αυτο τον ρολο του.
Ας την αφήσουμε την παρεξήγηση κατα μέρος παιδιά κι ας ασχοληθούμε με το κυρίως θέμα (σας παρακαλώ!)![]()
Προσπαθουμε Νικ με καλη θεληση...αλλα εχει πεσει λογοκρισια