εχω ενα ασπρο 32ρι στην ακρη αμα χτυπα ξυλο γινει κατι με το μαυρο.
Το εχω μονο για νετ και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.(θα αντικατασταθει με το ipad)
Oι μετρησεις ειναι απο περιπου 200mb το ελαχιστο μεχρι το υπερβολικο 563mb αν θυμαμαι καλα που εγινε επειδη κατεβασα κατι rapidshare.
παιδια με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα υπαρχει το mini x10 και το mini x10 pro, στον Γερμανο που ειχα παει για παραγγελια ειχε το mini x10 για το pro πληρη αγνοια, η δαφορα του x10 με το x10 pro ειναι οτι στο pro με slide κινηση οριζοντιος βγαζει και πληκτρολογιοενω στο αλλο οχι, αν εχει και αλλες διαφορες δε γνωριζω (γνωριζει κατι διαφορετικο κανεις)?, ελπιζω με το x10 να μη βγω χαμενος
![]()
ειναι πιο μεγαλο το pro και δυσχρηστο το πληκτρολογιο.
dimtz (06-07-10)
dimtz (06-07-10)
κοιτα μια απορια που εχω ας πουμε ειναι αν μπορουμε να εχουμε gps χωρις να χρεωνομαστε (αν ναι που μπορουμε να το βρουμε), γενικα θελω να μαθω τις δυνατοτητες του, δυνατοτητες οι οποιες να μας ειναι χρησιμες, αν και ειναι το πρωτο κινητο που θα παρω με wifi, εχω πληρη αγνοια![]()
Ναι για το GPS. Οταν το αγορασεις θα σου πω - στειλω τι χρειαζεται να φορτωσεις....αλλο απο εδω....
Απο δυνατοτητες εχει πολλες. Το wifi ειναι καλο και γρηγορο σε σχεση με symbian αλλα οχι σαν το iphone. Το μονο που δυσκολευει λιγο λογω μεγεθους οθονης.
Τι κινητο ειχες τωρα? Τις επαφες σου τις εχεις στη sim ή σε outlook? Αν ειναι σε outlook θα χρειαστεις ενα προγραμματακι , αλλα μην ανησυχεις τα εχω ολα και θα σε καθοδηγησω.
Επισης μπορεις να κατεβαζεις προγραμματα δωρεαν απο το ιντερνετ, θα τα πουμε οταν το παρεις.
dimtz (06-07-10)
Το πήρε η γυναίκα μου.
Η μπαταρία κρατάει 8 με 10 ώρες μαξιμουμ.
Ομιλία περίπου 30 λεπτά την ημέρα και σύνδεση Wifi με data transfer περίπου δύο ώρες.
Είναι η δεύτερη φορά που παραπονιέται πως έμεινε απο μπαταρία σε ραντεβού ή στο δρόμο, παρόλο που φορτίζει απο το laptop όσο είναι στο γραφείο.
Επίσης, το να πείς ότι θα κάνεις σοβαρό navigation με αυτή την οθόνη και αυτό το μεγάφωνο δεν παίζει, είναι για μιά ανάγκη ή για κάτι εξαιρετικά επείγον.
Η μπαταρία κλάνει σε λιγότερο απο 1 ώρα.
Κατα τα άλλα, το android πολύ καλό, η οθόνη καλή και ο ήχος στη συνομιλία είναι πολύ καλός και καθαρός.
Σαν γενικό verdict θα έλεγα ότι είναι ένα ΚΑΛΟ τηλέφωνο.
Κρίνοντας απο τα λεφτά που κοστίζει σαν συσκευή θα έλεγα πως είναι καλό value for money, ειδικά όταν στις εταιρικές ανανεώσεις που απο ότι βλέπω το δίνουν τσάμπα (και στην δική μου δουλειά και στης γυναίκας μου το είχαμε σαν δωρεάν επιλογή).
Το θεμα της μπαταριας βελτιωνεται μετα απο μερικες μερες χρηση. Και σε μενα ετσι ηταν στην αρχη, τωρα βασταει 3 μερες με τα δεδομενα που ανεφερες.
Επισης γινεται ακόμη καλυτερο κλεινοντας τις εφαρμογες wifi, gps, bluetooth και data transfer οταν δεν τις χρησιμοποιεις. Εχει ειδικη συντομευση στην κεντρικη οθονη.