Καλησπερα σε ολου;.
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει βαλει την συγκεκριμενη οθονη προχωρησε σε τοποθετηση ενισχυτη για βελτιωση της ηχητικης εικονας.
παιζει καλα?
Καλησπερα σε ολου;.
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει βαλει την συγκεκριμενη οθονη προχωρησε σε τοποθετηση ενισχυτη για βελτιωση της ηχητικης εικονας.
παιζει καλα?
Και εγω την ιδια απορια εχω. Αποδοση ηχου μηδεν
απ οτι καταλαβα τα ενισχυτικα του δεν αποδιδουν.το θεμα ειναι πως θα παιξει με εναν ενισχυτη και καλητερα ηχεια.
ποιο προβλημα υπαρχει ρε παιδια?δεν ειναι τπτ η συνδεση του με ενισχυτη εχει απο πισω rca γι αυτη τη δουλεια!!
θελω να ακουσω εντυπωσεις σε καποιον που το εχει κανει.εκτος απο harman kardon
Καλησπερα! Τελικά έβαλε κανεις καμερα οπισθοπορειας να ακουσουμε εντυπωσεις?
Καλημερα! Εχει ασχοληθει κανενας με καμερα οπισθοπορειας και ενισχητη για το dynavin να μας δωσει τις γνωσεις του?
Παιδια γεια σας. Εχω κι εγω ενα προβλημα με το μηχανημα, και δεν ξερω τι να κάνω. Εκει που λειτουργεί κανονικα, σβύνει η οθονη, σταματάει η μουσική, και γενικά νεκρώνει, και παίζει μόνο ραδιόφωνο με την οθόνη μαύρη. Να θέλει τιποτα αναβάθμιση, ή πέταμα;Ευχαριστώ
Για κάμερα οπισθοπορείας που λέτε, εγώ την έχω βάλει. Βλέπεις πάρα πολύ καλά, αλλά το βράδυ που ανάβουν τα φώτα μου κάνει μερικές γραμμές. Ο τεχνικός μου είπε ότι είναι από μηχάνημα και δεν φτιάχνει.
δε μου λετε λεβεντες υπαρχει τροπος να βαλουμε στις οθονες μας το παρακατω menu που βλεπουμε στην φωτο????????????![]()