Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 97

Θέμα: Γυαλισμα σε e92 μαυρο

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν μιλαμε για b2c δουλειες και οχι b2b ειναι αστειο να ισχυριζομαστε πως ο επαγγελματιας ηθελε χ+φπα.
    Εννοειται πως οταν ειναι bussines to consumer η τιμη χ περιλαμβανει εντος τον φπα..
    Ο επαγγελματιας βεβαια αποκρυπτει το 26% απο τη φορολογια εισοδηματος και εχει τσιμπησει και το 23% απο τον βλακα που πληρωσε και δεν ζητησε αποδειξη η δεν εκανε ορθο ξεκαθαρισμα απο την αρχη ...
    Μεθοδος κλασσικου νεοελληνα ταβερνιαρη και βλακα πελατη ...
    Ειναι και αυτα ενα κομματι των οσων μας οδηγησαν εδω ...
    Και οταν το βοδι aka παγκαλος ελεγε "μαζι τα φαγαμε" (και) αυτο εννοουσε και φυσικα ειχε δικιο ...
    Σε αυτό δε συμφωνώ. Όταν δηλαδή χτίζεις, κάνεις ένα μερεμέτι στο σπίτι σου έχεις δει ποτέ προσφορά από εταιρία, μάστορα, ή συνεργείο που να λέει τιμή με ΦΠΑ. Προσωπικά δεν έχω λάβει ποτέ τέτοια προσφορά, πάντα αναφέρεται το κόστος και συμπληρωματικά ότι δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ Χ%. Το ίδιο είναι και το μερεμέτι στο αυτοκίνητο. Άλλο b2c όταν αγοράζεις υπηρεσία και άλλο όταν αγοράζεις commodities από το super market....

Aπό εκεί και πέρα ότι πληρώνεις παίρνεις. Με 70 και 100 ευρώ η υπηρεσία που θα λάβεις θα είναι των κατώτερων δυνατών προδιαγραφών, μπορεί ο "μάστορας" να είναι ταλαντούχος και καλός αλλά τα υλικά του θα είναι τα πιο οικονομικά της αγοράς: γιατί όταν θες δουλειά υψηλών προδιαγραφών μόνο και μόνο ένα μέσου κόστους coating πάει στα 200 ευρώ το φιαλίδιο...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

chrisgiapz3 (20-06-15), stef (17-06-15), Ε91 (17-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να παραθέσω και εγώ δουλειά που έκανα σε γνωστό μου στη Θεσσαλονίκη ο οποιός συνεργάζεται με swell και με τον Πλάτωνα.Το Μαρτιο του 2014 περάστηκε και CarPro Cquartz. Και οι δύο δουλειές μαζί με βιολογικό κόστισαν 1200 ευρω.

https://www.detailers.gr/showthread....ion-Protection
    Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE

4. The Following 2 Users Say Thank You to michaelp900 For This Useful Post:

bakalos (18-06-15), chrisgiapz3 (20-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τι b2b & b2c μιλάς; Σε λίγο θα ζητήσεις & μ.ο τιμών για γυαλισμα ανά κατηγορία αυτοκινήτου....
    Μηπως μπερδεύεσαι;
    Είπαμε η σωστή συντήρηση/επαναφορά είναι ΜΟΝΟ για γνώστες και υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία...
    Αν είναι να στο γυαλίσει κάποιος σε 5 ώρες με γούνα μόνο και να στο αφήσει μέσα στα ολογράμματα άστο καλύτερα...
    Επίσης θέλω να μου πεις πρώτα εσύ τι περιλαμβάνει το γυάλισμα και την διαδικασία που ακολουθείται και μετά θα σου αναφέρω εγώ...
    Δεν εχω κανει καμια αναφορα στο γυαλισμα και στην ποιοτητα δουλειας για τον οποιοδηποτε.
    Η ολη μου τοποθετηση εχει να κανει με τα τρικ τιμολογιακης πολιτικης των επιτηδειων οταν απευθυνονται σε ιδιωτες . Ιδιαιτερα δε οταν μιλαμε για 500αρια...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εύγε! Ο Ανδρέας dazzle φημίζεται για την εξαιρετική του δουλειά κύριοι!
    Αυτή είναι δουλειά και κάτι τέτοιο φυσικά εννοούσα...
    Περιμένω ανάλυση από κάποιους τι παριλαμβάνει η εργασία των 70-100 ευρώ που ανέφεραν καθώς και τα στάδια της διαδικασίας...
    Καλημέρα σε όλους...
    Detailing Madness

7. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

gnvsls (18-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτό δε συμφωνώ. Όταν δηλαδή χτίζεις, κάνεις ένα μερεμέτι στο σπίτι σου έχεις δει ποτέ προσφορά από εταιρία, μάστορα, ή συνεργείο που να λέει τιμή με ΦΠΑ. Προσωπικά δεν έχω λάβει ποτέ τέτοια προσφορά, πάντα αναφέρεται το κόστος και συμπληρωματικά ότι δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ Χ%. Το ίδιο είναι και το μερεμέτι στο αυτοκίνητο. Άλλο b2c όταν αγοράζεις υπηρεσία και άλλο όταν αγοράζεις commodities από το super market....

Aπό εκεί και πέρα ότι πληρώνεις παίρνεις. Με 70 και 100 ευρώ η υπηρεσία που θα λάβεις θα είναι των κατώτερων δυνατών προδιαγραφών, μπορεί ο "μάστορας" να είναι ταλαντούχος και καλός αλλά τα υλικά του θα είναι τα πιο οικονομικά της αγοράς: γιατί όταν θες δουλειά υψηλών προδιαγραφών μόνο και μόνο ένα μέσου κόστους coating πάει στα 200 ευρώ το φιαλίδιο...
    Το οτι συμβαινει (οντως) αυτο που αναφερεις δεν σημαινει πως ειναι σωστο ...
    Αλλο b2b αλλο b2c .
    Το Ελλαδισταν βεβαια εχει δικους του κανονες ...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω κανει καμια αναφορα στο γυαλισμα και στην ποιοτητα δουλειας για τον οποιοδηποτε.
    Η ολη μου τοποθετηση εχει να κανει με τα τρικ τιμολογιακης πολιτικης των επιτηδειων οταν απευθυνονται σε ιδιωτες . Ιδιαιτερα δε οταν μιλαμε για 500αρια...

Μάλλον μπερδεύεσαι ή δεν θες να δεχτείς κάποια πράγματα. Μιλάμε για ποιότητα δουλειάς όχι για πατσαβουροδουλειές...
    Επίσης σαν Έλληνες από την μία ζητάμε το πάμφθηνο και μόλις το πάρουμε μετά αρχίζουμε τη γκρίνια ότι το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο...
    Όταν λέμε detailing εννοούμε δουλειές σαν του michaelp900 που πόσταρε νωρίτερα...
    Detailing Madness

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο b2c όταν αγοράζεις υπηρεσία και άλλο όταν αγοράζεις commodities από το super market....

Συγνώμη αλλά αυτή την απάτη ποτέ δεν την έχω καταλάβει η οποία έχει γίνει πλέον έθιμο από ΟΛΟΥΣ τους μαστόρους: συνεργειατζήδες, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ταπετσέρηδες, μπογιατζήδες κλπ

και λέω απάτη γιατί θυμάμαι τα παλιά χρόνια όταν σου έλεγαν τιμές ήταν με το ΦΠΑ. Από κάποια στιγμή και μετά ξεκίνησε η μόδα.

Και φυσικά φταίμε ΟΛΟΙ μας που έχουμε αφήσει να γίνει αυτό.

Οταν πας σε επίσημη αντιπροσωπεία και σου λένε θα κοστίσει τόσο και πας να πληρώσεις σου λένε +ΦΠΑ αν θες απόδειξη;
    Οταν ο γιατρός θέλει επίσκεψη π.χ. 50 ευρώ και κόβει απόδειξη σου λέει +ΦΠΑ;

Άλλο η συμφωνία που μπορείς να κάνεις για μικρότερη τιμή αν δεν κόψει απόδειξη ή αν κόψει μικρότερη.

Αλλά αυτή η μόδα που πετάνε όλοι τιμές (τις ίδις τιμές που παλιά θα ήταν με ΦΠΑ) και μόλις πεις την λέξη από..... σου λένε +23% μου την δίνει στα νεύρα και μένα να μου φορολογούν στην πηγή και το cent (μισθωτός κορόϊδο γαρ).

Αν είμαστε κράτος ας τα κάνουμε όλα τα πράγματα +ΦΠΑ όπως στην Αμερική.
    Τι θα πει στην παροχή υπηρεσιών ζητάμε όσα θέλουμε και μετά +ΦΠΑ και στα προϊόντα να έχει μέσα το ΦΠΑ;

Τι είπα; κράτος;

11. The Following 8 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

bakalos (18-06-15), Blacktan (18-06-15), chrisgiapz3 (20-06-15), georggge46 (18-06-15), katsaraios (20-06-15), Moufas E46 (18-06-15), Ptboul (18-06-15), Thomelef (20-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

13. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Panmilios (19-06-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με κόστη 1000+ κάνεις ένα εξωτερικό βάψιμο και είσαι κούκλος.

Sent from my Microsoft Lumia

15. The Following 2 Users Say Thank You to Christopherk For This Useful Post:

georggge46 (18-06-15), Thomelef (20-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Από την στιγμή που παραδέχονται ότι το detailing είναι πολυτέλεια και ως γνωστόν στην πολυτέλεια ΔΕΝ υπάρχει λογική, τι να συζητάμε;

Ο καθένας κοιτάει την τσέπη του και αναλόγως και το αμάξι του αποφασίζει και πράτει.

17. The Following 5 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

A8hnaios (18-06-15), BILL007 (18-06-15), chrisgiapz3 (20-06-15), EVERGET (18-06-15), Ptboul (18-06-15)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP