Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 72

Θέμα: ΜΑΤ / ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ / ΚΑΡΜΠΟΝ μεμβράνη

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mεμβρανες από σοβαρές εταιρίες..

Υπάρχουν με 5 ευρω ανά τ.μ. (απλές μεμβράνες επιγραφοποιείας, κολλιούνται με τη χρήση κάποιου υγρού, αλλά και χωρίς υγρό αν ξέρες καλά τι κάνεις) με αντοχή στη συρρίκνωση στις δικές μας συνθήκες περιβάλλοντος 4-5 χρόνια. (μαζεύουν-σηκώνουν στις άκρες) Καμία σχέση με κάλυψη αυτοκινήτων!

Υπάρχουν μεμβράνες "cast" αντοχής 7-10 ετών, με 10-15 ευρώ ανα τ.μ. (ποιοτικές μεμβράνες επιγραφοποιείας, κολλιούνται με υγρό ή και χωρίς υγρό) οι οποίες έχουν μεγάλη ελαστικότητα και ακολουθούν εύκολα τις καμπύλες σε κυρτές επιφάνειες, επίσης πρεσσαρονται σε ειδικά θερμαντικά καλούπια με vacuum και παίρνουν τη φόρμα του υλικού πάνω στο οποίο έχουν κολληθεί (συνήθως φύλλα πλεξιγκλας ή πλαστικό). Δεν συνιστώνται για χρήση σε ολική κάλυψη αυτοκινήτων, απλά γιατί δεν αντέχουν στη φθορά, χαράζουν πολύ εύκολα (με μια απαλή νυχιά αφήνουν μόνιμο σημάδι) θαμπώνουν πολύ εύκολα, δεν γυαλίζονται.

Υπάρχουν ειδικές μεμβράνες για κάλυψη αυτοκινήτων αρκετά ακριβότερες (διπλάσια τιμή ανά τ.μ.) που έχουν τα χαρακτηριστικά της παραπάνω κατηγορίας αλλά έχουν υποστεί σκλήρυνση της επιφάνειας τους (cast - pressure sensitive vinyl) και κολλιούνται στεγνά, χωρίς υγρό και μόνο χωρίς υγρό γιατί έχουν ειδική κόλλα για το σκοπό αυτό - μηδενική συρρίκνωση.

Υπάρχουν ειδικές μεμβράνες για κάλυψη μερών αυτοκινήτων (πχ απομίμηση carbon-fibre) κόστους 70-80 ευρώ ανα τ.μ. στις καλές εταιρίες, και δουλεύονται όπως αυτές της παραπάνω κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, τα ξακρίσματα (η λεπτομέρεια στα περιφερειακά ή τα εσωτερικά τελειώματα) είναι "όλα τα λεφτά" στην τοποθέτηση

2. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

BILL007 (12-06-10), katsaraios (12-06-10), Monsta (12-06-10), Vasilis (13-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Fad3In Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ,παλι καλα που εισαι εσυ ο σοφος να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους με ειρωνια και ατακες εντυπωσιασμου!

Συγχαρητηρια και δεν το αμφισβητω.Απλα δεν εδειξες κατι τετοιο στο παρον thread!

Αρα με αλλα λογια εσενα σου ακουγεται λογικη τιμη;

Κατι που γραφω που ακριβως Κωστα;
    Γιατι περα απ το οτι εμαθα 5 πραγματακια και προσπαθω να βοηθησω και οποιον αλλον το χρειαζεται και να κινητοποιησω κι αλλους να μην δινουν 1000αρικα ετσι επειδη ετσι ειναι ο "νομος της αγορας" δεν ειπα ποτε και σε κανενα σημειο οτι εγινα και ειδικος.Ισα ισα.Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα!

Παιρνεις πολυ στα σοβαρα τον εαυτο σου.
    Ουτε σου επιτεθηκα ουτε ασχολουμαι μαζι σου
    και ποσταρω προσωπικα για σενα.Οσο για την ωρα οκ,αλλη φορα θ απανταω μεσημεριανες ωρες οπως τωρα!
    Εισαι λιγο ευχαριστημενος οπως με ρωτησες κι εσυ;

Αντε καλη συνεχεια,τα συμπερασματα βγηκαν.
    Απο κει και περα οτι ειχα να πω το ειπα κι αν δεν μ επιασες
    δεν πειραζει,ισως αλλοι καταλαβαν τι ειχα να πω!
    Και ξανα και ξανα τονιζω οπως εχω κανει και παραπανω και σε αλλο thread
    δεν μιλαω προσωπικα για σενα.Να δω ποση επαναληψη χρειαζεται τελικα
    ...
    Ν.
    τι συμπερασμα εβγαλες ρε παιδι...????

μηπως θα πρεπε ο Κωστας....να βαζεις τις μεβρανες τζαμπα..για να αισθανεσαι οκ..???

δουλεια του ειναι...απο αυτο ζει...μεγαλωνει τα παιδια του...πληρωνει τον χωρο του μαγαζιου του...κλπ κλπ...!!!!!!!

Δλδ επειδη το εκανες εσυ μονος σου στο δρομο...με χαμηλο κοστος..πρεπει αυτος να κανει το ιδιο με εσενα..????

οσα θελει χρεωνει....οποιος θελει παει.....κλπ κλπ...!!!!

ελεος δεν μπορω να καταλαβω τι σε προβληματιζει...!!!!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ελα αφηστε στην ακρη τους εγωισμους.
    Ολοι βοηθαμε, ο καθενας με το τροπο του.
    Ο φιλος fad3in θελησε να το κανει μονος του και του κοστισε Χ.
    Ο φιλος Κωστας ειναι η δουλεια του και κρινει οτι μπορει να ζηταει Χ+Ψ.
    Κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να ακολουθησει τιποτα.Ο καθενας κανει οτι νομιζει.

Αφηστε λοιπον τα οφτοπικ και απαντηστε οσοι μπορειτε.
    Θελω να ντυσω και γω την οροφη μου γιατι ειχα κατι περιστατικα απο κατι πουλακια που με ειχαν χεσμ....νο στη κυριολεξια.Το αποτελεσμα που ζηταω ειναι ενα πολυ γυαλιστερο μαυρο σαν αυτο που φορανε πολλα S3-TT-M3 που δινει μια αισθηση τζαμιου στην οροφη.
    Nομιζω ειναι οτι καλυτερο (χρωματικα) για μια μικρη αντιθεση χωρις να ειναι ασχημο για το μπλε που εχω.
    Σημερα βρηκα τις παρακατω φωτο που ο ιδιοκτητης λεει οτι ειναι βινιλιο.

Και ρωταω λοιπον.
    Τι πρεπει να ψαξω?
    Πως το ζηταω?
    Θα πηγαινει στο μπλε σκουρο που ειναι το αμαξι?
    Μηπως καποιο αλλο χρωμα θα δειξει περισσοτερο?

Ολες οι γνωμες ειναι ευπροσδεκτες.

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαύρο γυαλιστερό οχι κάρμπον άμα βάλω και μεμβράνη αντηλιακή μετά στο πίσω τζάμι θα φαίνεται σαν μια επιφάνεια κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου...
    Ακριβώς αυτό σου έλεγα Ace.Αυτό το αποτέλεσμα θέλω και εγώ.Αν τελικά βρεθεί το υλικό είμαι μέσα

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα που τοποθετει βινυλια να δεις τον καταλογο???
    ειναι το πιο απλο βημα...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....

Έχουμε ξανα-ξανα-ξανα-πει στο παρελθόν πως δεν είναι δεοντολογικό, τίμιο, σωστό, δίκαιο, να μπαίνουμε στα θρεντ επαγγελματιών απλά για να εντυπωσιάσουμε και να "μειώσουμε" την εργασία που προσφέρουν. Όλοι έχουμε μάτια, μυαλό και κρίση και θα κάνουμε ότι μας αρέσει, ή ότι μας συμφέρει. Όχι όμως μπλέκοντας ο ένας στα πόδια του άλλου. Είναι άλλο να πληρώνεις υπαλλήλους ενοίκια, φόρους και άλλα έξοδα και να παρέχεις εγγύηση για τη δουλειά που προσφέρεις και είναι άλλο να κάνεις την πλάκα σου πειραματιζόμενος πίνοντας καφέ με ένα φίλο. Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Χρήσιμα και τα δύο........
    Τα παραπάνω πρέπει να γίνονται σεβαστά.

Παρακαλώ να μεταφερθούν τα μηνύματα που έχουν σαν θέμα DIY επικόλληση μεμβράνης σε ένα νέο thread στο DIY subforum και να διαγραφούν τα off topic μηνύματα
    Θα πέσει σκούπααααα

8. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

Vasilis (13-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αντε Σδραδο.
    Για να δω τι πουλια πιανεις.
    Ξεκινα.

(παρακαλουνται οι χρηστες να παρουν backup τις φωτογραφιες του, ο μοντας υπηρεσιας να παρει μπακαπ και ενημερωστε και τον τυπο με τον σερβερ να ειναι standby).

Αντε μικρε, βαπτισμα πυρος.
    Ξεκινα.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

mitsos_chania (13-06-10), NickE60 (13-06-10), Vasilis (13-06-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε Σδραδο.
    (παρακαλουνται οι χρηστες να παρουν backup τις φωτογραφιες του, ο μοντας υπηρεσιας να παρει μπακαπ και ενημερωστε και τον τυπο με τον σερβερ να ειναι standby).

Ξεκινα.
    εγω κινδυνευω καθολου μπροστα στην οθονη?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ποστ που αφαιρέθηκαν κρίνονται οφφ τοπικ, προκλητικά και ειρωνικά και μεταφέρονται αλλού.
    θα μεταφερθούν και τα υπόλοιπα όταν γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα στο παρόν θρεντ

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Thumbs up

Τα ποστ που αφαιρέθηκαν κρίνονται οφφ τοπικ, προκλητικά και ειρωνικά και μεταφέρονται αλλού.
    θα μεταφερθούν και τα υπόλοιπα όταν γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα στο παρόν θρεντ
    Ωραιος,συνεχιζουμε!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θελω να ντυσω και γω την οροφη μου γιατι ειχα κατι περιστατικα απο κατι πουλακια που με ειχαν χεσμ....νο στη κυριολεξια.Το αποτελεσμα που ζηταω ειναι ενα πολυ γυαλιστερο μαυρο σαν αυτο που φορανε πολλα S3-TT-M3 που δινει μια αισθηση τζαμιου στην οροφη.
    Nομιζω ειναι οτι καλυτερο (χρωματικα) για μια μικρη αντιθεση χωρις να ειναι ασχημο για το μπλε που εχω.
    Aceman,οσον αφορα το χρωμα κι επειδη και το δικο μου ειναι σχετικα σκουρο μεταλλικο μπλε (ή ηταν τεσπα μεχρι πριν μερικα χρονια πριν χαλασει λογω κουκουλας και υγρασιας) μπορω να σου πω σιγουρα οτι θα ναι μια χαρα.
    Μικρη αντιθεση και γενικα μαυρο με μπλε κολλαει στο ματι.
    Ν.
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fad3In : 13-06-10 στις 14:45

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP