To E36 δεν έχει κανένα πρόβλημα νομίζω...Παίρνει ότι θες!(ο Χρήστος που είχε Ε36 μπορεί να σου πει στάνταρ)
To E36 δεν έχει κανένα πρόβλημα νομίζω...Παίρνει ότι θες!(ο Χρήστος που είχε Ε36 μπορεί να σου πει στάνταρ)
Χρίστος (26-03-14)
Χρίστος (22-03-14)
Προσέχετε μόνο όλες οι λάμπες να είναι στους ίδιους χρωματικούς βαθμούς (πχ 4000Κ, 5000Κ, 6000Κ) για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και άλλες να είναι έντονο άσπρο (σαν xenon) και άλλες κιτρινίζουν
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
BILL007 (22-03-14)
το led ασπρο φως(6000k) ειναι πιο λιγο φωτεινο απο ιδιο σε χαρακτηριστικα αλογονου(4300k).
Oσο ανεβαινουν τα (k) τοσο πεφτει ο φωτισμος.
Για να πετυχουμε ιδιο αποτελεσμα σε 2 τετοιες διαφορετικες λαμπες θα πρεπει η led να ειναι μεγαλυτερη απο την αλογονου
Στο θεμα μας τωρα.
Επειδη δεν ειχα ουτε εγω, ουτε ο Αντωνης (samaro) καβουκι μπλαφονιερα στα ποδια, του εδωσα λινκ απο ebay να παρει ετοιμες με led μεσα.
Πηρε 2 σετακια και ετσι εχουμε ενα spare για οποιον τυχον δεν εχει και θελει να βαλει στα ποδια.
Η μπλαφονιερα που περνει το Ε90 ειναι η "μικρη", αυτη με τη κοκκινη κουκιδα στο διαγραμμα που εχω 7-8 ποστ πριν.
Αν καποιος θελει να βαλει μπορει να μιλησει με τον Αντωνη!
BILL007 (22-03-14), Samaro (22-03-14), sierra (23-03-14), zgouriazmenos (23-03-14)
Μεχρι στιγμης ειμαστε:
1. Xριστος (ΟΚ)
2. Sierra (ΟΚ)
3. Whellman (ΟΚ)
4. Νikos320 (ΟΚ)
5. freddys ( ?)
6. Loukas ( ? )
7. Samaro (ΟΚ)
8. ssaliaris (ΟΚ)
9. Δημητρης Λεκκας (ΟΚ)
A. ΔημητρηςΜ3 (ΟΚ)
B. scania124
C.
Ξεχωρισα τους Βορειους να γινουν 2 παραγγελιες για να τα εχετε στη πορτα σας!
freddys και loykas περιμενω ενοιμερωση αμα ενδιαφερεστε ακομα.
Θανο αν θες και συ, στειλε πμ να σου βγαλω και σενα τι θες!
Αν υπαρχει καποιος που θελει να παρει μαζι μας ας το πει.
Σε λιγες μερες μολις καταληξουμε με ολα τα παιδια τι θελει ο καθενας δε θα μπαινουν κι αλλοι.
Μετα υπομονη να ερθουν τα δικα μας και σ οποιον αρεσουν θα τα παρει μονος του!
Λοιπόν Χρίστο . Για το e36: 1) Στην πρώτη φώτο είναι το φωτάκι του πορτ -μπαγκάζ 2) Στην 2 και 3 φώτο είναι οι λάμπες στα πίσω κολωνάκια 3) Στην 4 και 5 φώτο είναι οι λάμπες στα σκίαστρα 4) η 6 φώτο είναι από την κενρική πλαφονιέρα 5) η 7 και 8 είναι από το ντουλαπάκι και η 9 φώτο από το μηχανοστάσιο (και η 10η από την βιβλιοθήκη μου-χαχαχααχαχαα)!!! ΣΟΣ : δεν μπορώ να βγάλω τα πλαινά λαμπάκια της κεντρικής πλαφονιέρας (εννοώ τα δύο στρογγυλά αλλά από μικρή εσοχή τα 'δα ξεκάθαρα . Παντως τα λαμπάκια που σου λέω δεν φαίνονται να είναι τύπου αμπούλας όπως μάλλον είναι όλα τα υπόλοιπα ,αλλά σαν κανονικά λαμπάκια σε σχήμα. Αν κατάλαβες επιβεβαίωσε μέσω p.m . Το ίδιο αν έχεις τυχόν απορίες.
σε αυτο να σου απαντησω οτι,στην αθηνα που ειμαι εγω κ συγκεκριμενα στη σπυρου πατση ολο το σετ για ε39 (ολες) εβγαινε γυρω στα 60 ευρω αν θυμαμαι καλα.εδω θα δω ποσο βγαινει κ θα συγκρινω αναλογα.
το ε39 που κατουρησε στο πηγαδι?με ενδιαφερει κ εμενα....μπορεις να μου στειλεις ενα σχεδιο ετσι ωστε να σου πω ποιες ακριβως με ενδιαφερουν???εγω οταν αλλαξα στο αμαξι μου της πινακιδας πηγα με το αμαξι γιατι με τα λογια δεν θα εβγαζα ακρη.