Εγώ έχω πει για τα θέματα του δικού μου, εδώ
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...842#post351842
και να συμπληρώσω ότι έχω κάνει ακόμα 8.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα από τότε.
Δεν μου έχει βγάλει, από τα γνωστά προβλήματα, ούτε αισθητήρα Nox, ούτε κολώνα τιμονιού και η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις την έκδοση με τα 122 άλογα που έχει ηλεκτρικό τιμόνι αντί του υδραυλικού γιατί είναι πιο ευκολοδήγητη και πιο οικονομική.
Να συμπληρώσω εδώ ότι η χειρότερη BMW που είχα και δεν θα την ξανάπαιρνα ούτε τζάμπα ήταν μια ολοκαίνουργια e93 320. Εκτός του ότι ήμουν μόνιμα στο συνεργείο (και τα άλλαξα ΟΛΑ σχεδόν στην εγγύηση - πολλαπλασιαστές, μπεκ, μπουζί, κολώνα τιμονιού, Nox, αισθητήρα στροφάλου κλπ κλπ, μέχρι και διαφορικό γιατί έκανε θόρυβο), κινδύνεψε και δύο φορές η ζωή μου όταν άναψε αυτό το κίτρινο λαμπάκι-εφιάλτης του τσεκ έντζιν την ώρα που ξεκίναγα να διασχίσω κάθετα, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, μεγάλες λεωφόρους και δεν έδινε γκάζι για να περάσω την ώρα που οι άλλοι ξεκίναγαν στο πράσινο!! Ευτυχώς που δεν μου το έκανε σε φάση προσπέρασης γιατί τότε δεν θα μιλάγαμε εδώ! Επίσης να τονίσω εδώ ότι πολλά εξαρτώνται και από το συνεργείο που το πάμε και τις λύσεις που δίνει με τις δυνατότητες που έχει...
Όλα είναι σχετικά λοιπόν και μπορούν να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες...
Αυτό τελικά που θέλω να πω είναι ότι με το 316 εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (ειδικά τώρα που δεν χρησιμοποιώ το M3 έχω εκτιμήσει εις διπλούν την αξία της).