Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 47 από 47

Θέμα: θελω ελαφριες ζαντες........

Rides
    0

Προεπιλογή

Δες και τις XXR ..
    Πολυ καλες και ποιοτικες.Τις φορανε παρα πολυ στην Ευρωπη και Αμερικη πλεον..

https://www.ebay.co.uk/itm/XXR-527-1...item35c6304e2a
    https://www.ebay.co.uk/itm/XXR-530-1...item4d0e7156af
    Θα σου μεινουν και ρεστα να παρεις πολυ καλα λαστιχα!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimsour9 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να γεμισει τα φτερα το μονο που θελει ειναι να εχει μικρο οφσετ.Δεν χρειαζεται κατι αλλο!
    Eκτοs απο το οφσετ(γνωστο ειναι) σου δινει και μια επιπλεον επιλογη η ζαντα,και μην εισαι σιγουροs οτι δεν χρειαζεται κατι αλλο......ποτε δεν ξερειs.

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimsour9 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες και τις XXR ..
    Πολυ καλες και ποιοτικες.Τις φορανε παρα πολυ στην Ευρωπη και Αμερικη πλεον..

https://www.ebay.co.uk/itm/XXR-527-1...item35c6304e2a
    https://www.ebay.co.uk/itm/XXR-530-1...item4d0e7156af
    Θα σου μεινουν και ρεστα να παρεις πολυ καλα λαστιχα!
    δν ειναι κακη....βαρος???ξερουμε???ασχε το αλλα κ οι advan ειναι πολυ ελαφριες ετσι???τελωνειο???δν θ α με σκισουν??

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eκτοs απο το οφσετ(γνωστο ειναι) σου δινει και μια επιπλεον επιλογη η ζαντα,και μην εισαι σιγουροs οτι δεν χρειαζεται κατι αλλο......ποτε δεν ξερειs.
    τι ειναι η επιπλεον επιλογη τι ακριβως εννοεις ρε φιλος???κ τι αλλο να χρειαστω??

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

απο ευρωπαικη ενωση δεν εχει τελωνειο.
    αν μας βγαλει ο τσιπρας τοτε αλλαζει το πραμα!

-sent via android phone-
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σου πω και εγω σαν ζαντα η Work ειναι απο τιs παρα πολυ πολυ καλεs,ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ,μεγαλο συν οτι εαν παθει κατι ο Καρληs δεν προκειται να σε κρεμασει με τιποτα,ακριβεs βεβαια(οτι πληρωνειs παιρνειs) σε καποια μοντελα υπαρχει δυνατοτητα να φουσκωσει η ζαντα δηλ να βγει προs τα εξω να σου γεμισει τα φτερα(οχι με προσθηκεs αλλα φουσκωνει η ιδια η ζαντα ρωτα το Νικο να σου πει) νομιζω λεγονται τριδιαιρουμενεs,αλλα για εμενα το μονο αρνητικο σε αυτην που σου αρεσει ειναι τα μπλε διακοσμητικα.....ειναι ασχημα,και το πιο απλο παs και του λεs για βαλτεs επανω να δω πωs θα ειναι στο αυτοκινητο και αποφασιζειs,γιατι να ξερειs η εικονα σε ξεγελαει.
    Για κοιτα λιγο την σειρα CNOSSIS τησ Work
    το θεμα ειναι οτι ειμαι απο νησι κ το αν θα του πανε θα το μαθω οταν τις βαλω επανω...απλα προσπαθω να τις φανταστω καπως κ γι'αυτο ρωταω εδω τι ειναι τα οφσετ κ ολα τα νουμερα που αναφαιρει???διοτι ολη η καυλα της ζαντας ειναι να ειναι βαθια να μην ειναι φλατ....ειναι ρε φιλε???μπορεις να δεισ τα σπεκσ της στο car που λεει ο καρλης κ να μου πεις πως θα ειναι περιπου????μη δωσω τοοσα λεφτα και στο τελοσ μπουν επανω κ ειναι μια μαλακια....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

11700κιλα η 8,5αρα μου και 12700 η 9,5αρα μου bbs lemans...μηπως δεν αξιζει να τις αλλαξω ρε παιδια???ειναι σιγουρος ο πινακας που μου εστειλε ο φιλος με το βαρος των ζαντων??βοηθεια τι να κανω???ειναι πολυ μικρη η διαφορα...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP