Πολυ μ@λ@κι@ αμαξι...τι να κλασει μπροστα στο Ε60 τουτη'δω η μπομποτα.
sympether with chiefτης
Αποκομενο με τιμονι αουντι και κινητηρα απο τανκερ.
Σε αντιθεση με το GC που ειναι ουσιαστικα ενα επανασχεδιασμενο αυτοκινητο.
Δειτε το βιντεο ειναι πολυ ενδιαφερον.
BILL007 (23-07-13)
Δεν ξέρω αλλα μου αρέσει τρελά!!!Οκ γούστα είναι αυτά...
Και εγώ είμαι άλλος ένας κολλημένος με το Ε60 Μ5. Ίσως να είναι θέμα βιωμάτων, μιας και το 2004 ήμουν από τους πρώτους Έλληνες που είχε την τύχη να βολτάρει με Μ5 Ε60, ενός φίλου που είχε φέρει ένα Interlagos κούτα από Γερμανία. Και τότε το να κυκλοφορεί Μ5 Ε60 στους δρόμους της Αθήνας ήταν θέμα...προκαλούσε ταραχές! Πέρα από το βιωματικό κομμάτι, είναι και το γεγονός ότι το o S85 πλασαρίστηκε και ήταν ότι κοντινότερο με το V10 του μονοθεσίου της williams, και αυτό του έδινε πολύ χαρακτήρα! Ναι είχε κουσούρια, ήταν εμφανή....αλλά το αμάξι ήταν "αλλού" τόσο για την εποχή του όσο και για την κατηγορία του.
Από τη μεγαλειότητα του V10, λοιπόν, σε ένα ταπεινό τουρμπάτο V8....από τεχνικής άποψης αυτό συνεπάγεται υποβιβασμό. Ένας άλλος, μη κολλημένος, βέβαια θα το έβλεπε αλλιώς...το F10 είναι υπερβολικά δυνατό και δεν καίει. Και στις δυναμομετρήσεις δεν βγάζει "μόνο" 560 άλογα....δείτε:
OEM:
Claimed data:
Horsepower 559,7 Hp @ 6000-7000 rpm
Torque 680 Nm @ 1500-5750 rpm
Actual data:
Horsepower 603,2 Hp @ 5770 rpm
Torque 780,1 Nm @ 4615 rpm
https://www.supersprint.com/en/IT/pr...v8_2012__.aspx
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
aristent (23-07-13), atha (23-07-13), Stamatis (23-07-13), Vasilis M3 (24-07-13)
το ν10 με μαμά εξάτμιση μετά τις 5κ, έχει ήχο φόρμουλας. ότι και να κάνουν με το καινούριο το μοτέρ, αυτή την ανατριχίλα που σου βγάζει ο προκάτοχος, δεν πρόκειτε να τον νιώσεις απο τον τουρμποκινητήρα, σε καμμιά περίπτωση.
sympether with chiefτης
![]()
Τι ειναι τουτο στην γρυλια?
Εδω οι περισσότεροι για λεζαντα, και στην Ιαπωνια για κυνηγητά με τα CSL στη Σουζουκα.
[youtube]u8GuSnUmkiU[/youtube]
M3 CSL
Thomelef (21-08-13)