^ Ντίνο, αν βρεθείς στο ηλιοβασίλεμα στο limeni village και λιμένι.... δεν θα θες να γυρίσεις πίσω......![]()
^ Ντίνο, αν βρεθείς στο ηλιοβασίλεμα στο limeni village και λιμένι.... δεν θα θες να γυρίσεις πίσω......![]()
Ηλια θα το εχω υπ οψιν μου, θαρρω πως με δεδομενο το ηλιοστασιο της τρεχουσας περιοδου ο ηλιος θα πεφτει σιγουρα στη θαλασσα (μα τι πινω...)
Το θεμα ειναι οτι ειναι μακρια απο Καλαματα, και νομιζω πως το κονκλαβιο εχει αποφανθει για εκδρομη προς Πυλο μερια....
Το ξερεις πως σε αγαπαω και καλυΒΕΣαι πισω απο αυτο για να μην σε βρισω.
Οσο πιο ευγενικα θα αναφερω απλα, πως αι συμβουλαι που μου εδωσες κατα την προσφατη μου εκδρομη εις την Μανη, αναφορικα με καποια μερη οπου θα περνουσα, ηταν ΓΤΠ
..... ΚΑΒΑΛΑ !!!
Πως μπορω απο εδω και περα να σε δωκω σημασια βρε μαστορα ?
Ασε τον Κλουζω στις περιγραφες λοιπον, και ελα κατω να φαμε κανα παστο λεω εγω
Εδιτ. Το κονκλαβιο δεν εχει τα μελη που νομιζεις ;-)
(θα παμε με παρεα, ο πάπας θα ειμαι εγω ομως ;-) )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 12-03-13 στις 15:33
Απο Λάρισα είμαι, όχι από Αθήνα... Γι' αυτό σκέφτηκα Βόλο-Πήλιο που είναι σχετικά κοντά...
Λέω για παραθαλάσσιο μέρος μια και αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός άρα λογικά θα διαλέξω την εσωτερική πλευρά του κόλπου... Αν και θα ήθελα να πάω προς Χορευτό γιατί είναι πολύ ωραία και το μέρος και η διαδρομη...Όμως είναι πολλά τα χλμ γι' αυτό κολλάω λιγο και σκέφτομαι κάτι πιο κοντά στην αρχή του Πηλιου...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
120ie87 (12-03-13)
![]()
Τι προσβοΛή;! Θα με μουρλάΝεις;; Πότε πήγες Μάνη;; Αν εννοείς την Μονεμβασιά τι δεν σου άρεσε από την διαδρομή;;
O κλουζώ μια χαρά τα λέει, είναι και από τα μέρη.
Θα βρέχει το 3 ήμερο και θα πέσει και η θερμοκρασία, μόνο ΑΘήνα θα είναι καλός ο καιρός.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα δεν θα βρέχει με τίποτα...έχουμε ρέντα !!!
Στο Παραλιο Αστρους ηθελα σαν κιναιδος να πιο εναν καφε. Βρηκα μια τυροπιτα, εναν Πακιστανο και μια γρια.
Στον Κοσμα ήθελα να φαω ενα λουκουμι, να πιω και ενα κρυο νερο. Βρηκα πορτες / παραθυρα κλειστα.
Συμπερασμα: Καθημερινες, και δη εκτος "σεζον" μπορει και να ψοφησεις απο πεινα / διψα
=====================
Εν τελη σε πειραζω, η διαδρομη ηταν πολυ ωραια, ανεξαρτητα απο το οτι δεν μου "εκατσαν" τα παραπανω![]()
Κύριοι εγω ατύχησα. Δεν θα κατέβω Άστρος λόγω οικογενειακού προβλήματος (αρρώστησε ο πατέρας μου απο την καρδιά του) αύριο θα πάω να τον φέρω Αθήνα και θα τρέχω νοσοκομείο. Εύχομαι σε όλους να περάσετε καλά και του χρόνου να είμαστε καλά...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
120ie87 (13-03-13), katsaraios (13-03-13), Ptboul (14-03-13)