οι μονες διαφορες ηταν στο χρωμα(σκουρο μωβ) και εξατμιση με οβαλ αποληξη
οι μονες διαφορες ηταν στο χρωμα(σκουρο μωβ) και εξατμιση με οβαλ αποληξη
ναι στην εμφανιση
Παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη βοήθεια-συμβουλές-διαφωνίες σας!
Να διευκρινίσω όμως ότι έχω σκοπό να το κρατήσω μέχρι να σαπίσει, έχω το prefacelift του 98 και ότι:
1. Δεν θέλω να αλλάξω το Ζ μου με άλλο, γιατί ήδη έχω βάλει κάποια ευρουλάκια, κυρίως στο μοτέρ για να με "κινεί" απροβλημάτιστα μέχρι να πάω στο επόμενο βήμα..
2. Δεν έχω 15.000¤ να δώσω για να πάρω Μ και να βάλω 1,9 μοτέρ (άλλα 1.500¤), και... δεν θα είχα την ευκαιρία να έχω κάμποσες εκατοντάδες άλογα και να πληρώσω για να ξαναγυρίσω στο τάφο...
3. Εξωτερικά, θέλω να το κάνω 2.8 όχι Μ, (πέρα από τις ζάντες, μπροστινό προφυλακτήρα που θέλω και τους καθρέπτες που ήδη έχω) και γιατί είναι πιο δύστροπο και γιατί είναι μ@λ@κι@ να έχεις 4 μούφα εξατμίσεις κτλ...
4. Εσωτερικά δεν θέλω να αλλάξω κάτι για αρχή.. Ίσως αν βρω ευκαιρίες τσιμπήσω καθρέπτη στη μέση Μ, τα εργοστασιακά roll bar και τα Μ καθίσματα.. Αλλά δεν τρελαίνομαι ακόμα γι αυτά.. Βλέπουμε!
5. Μηχανικά, που θα το κάνω μετά το εξωτερικό φτιάξιμο, έχω ως σκοπό μπάρες θόλων μπρος - πίσω, μπλοκέ διαφορικό και επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αστυνομίες, κτεο και τα συναφή.. Βλέπω is με κομπρέσορα από slk που το έχουν ξαναδοκιμάσει και αναρτήσεις θα δούμε εκείνη την ώρα..
Special Thanks στο NkoZ3 που φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τα όνειρα μου... Θα σε χρειαστώ!!!!!!!! Στείλε μου σε inbox τηλ κι αν είσαι αθηναίος, θέλω να τα πούμε κι από κοντά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zografias : 04-03-13 στις 11:57
NikoZ3 (05-03-13)
το χρωμα ειναι το Violet Red. Το πετυχα το συγκεκριμενο Ζ3 κι εγω ενα βραδυ στην Κηφισιας στο Μαρουσι περιπου αλλα δεν ειχα προσεξει το χαρντ τοπ.
Λογικα το αμαξι θα ειναι μετατροπη μιας και αυτο το χρωμα δεν βγηκε ποτε στο Ζ3Μ. Απαιχτο το συγκεκριμενο αμαξι παντως αλλα και ασυνηθιστο σαν χρωμα σε Ζ3.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikoZ3 : 05-03-13 στις 11:29
οχι δεν ηταν Ζ3Μ.
ηταν φαρδιες αλλα ειδα μονο την πισω οψη.επιταγχυνε γρηγορα και εξαφανιστηκε
Εγω το ειχα διπλα μου δεξια και εβρεχε κιολας αλλα κολλησε η λωριδα του κι εγω εφυγα οποτε δεν το ειδα το πισω μερος του. Προλαβα και ειδα (ετσι νομιζω τουλαχιστον) οτι ειχε τα φουσκωματα και φορουσε τις ζαντες του Ζ3Μ.
Πριν το δω ομως, ειχα ακουσει απο τον μηχανικο μου οτι κυκλοφορει ενα Violet Red Ζ3Μ Look κομπρεσσορατο ... και μαλιστα το ειχε γυναικα (???)
Αυτο ομως που ειδα εγω το οδηγουσε ενα παληκαρι και δεν ξερω αν ηταν το ιδιο η' καποιο αλλο Ζ3, το χρωμα ομως ειναι ψιλοσπανιο απο την αλλη.
τεσπα ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikoZ3 : 05-03-13 στις 11:47