Γιατι σε παραξενευουν τα χλμ. αν δεν το κυκλοφορει πολυ φταιει ο ανθρωπος ?
Αν ειναι καθαρο απο στουκα τι σε πειραζει.
Γιατι σε παραξενευουν τα χλμ. αν δεν το κυκλοφορει πολυ φταιει ο ανθρωπος ?
Αν ειναι καθαρο απο στουκα τι σε πειραζει.
Εμένα να σου πω δε με ενθουσίασε σχεδόν καθόλου
Ούτε μ πακ ούτε τιποτα !!!
Εχει και αλλα αμάξια σε αυτα τα λεφτα !!
Η συγκεκριμένη "πρώην" επίσημη αντιπροσωπεία, μόνο 1 στο εκατομμύριο να είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα!
Ψάχτο καλά γιατί κάτι άσχημο μου μυρίζει...
Detailing Madness
φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ
λογικα ρε παιδια θα το ειχε καποιος μονο για μια βολτα τον μηνα και παντα με ηλιο κλπ κλπ και εχει 72000χλμ σε 12 χρονια δλδ 72000/12=6000χλμ το χρονο τι πιο λογικο??? εγω πχ που το κυκλοφορω μια στο 3μηνο κανω περισσοτερα τον χρονο αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο![]()
υγ για τις πινακιδες υπαρχει περιπτωση να τις ειχε παραδωσει οποτε μπορει να διαγραφηκαν γι αυτο και οι νεες!! αλλα τα χλμ και τα σερβις απο ανθρωπο που δουλευει στην bmw κιολας ειναι στανταρακι αληθηνα![]()
ευχαριστω ελπιζω και θελω να πιστεψω οτι ετσι ειναι τι αλλο να κανω...
οκ και σε ευχαριστω απλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να το δει φαναρτζησ οκ το ειδε να το παω μια βολτα οκ την εκανα και παει οκ και δεν τριζει τιποτα και πινακιδα αυτην την συγκεκριμενη την τσεκαρα με ασφαλιστη φιλο και να ρωταω συνεχεια και επιμονα οτι παιδια μην ερχομαι καθε μερα και σασ βριζω γιατι θα ερχομαι καθε μερα μα καθε μερα τι αλο να κανω