σπυρακο λοιπον σε βλεπω σε μια γραφειαρα στο Μοναχο να σχεδιαζεις κινητηρες.....α!!!θα εχεις και μια ωραια γραμματεα......!!!σωστα τα λεω...????
σπυρακο λοιπον σε βλεπω σε μια γραφειαρα στο Μοναχο να σχεδιαζεις κινητηρες.....α!!!θα εχεις και μια ωραια γραμματεα......!!!σωστα τα λεω...????
m-power_01 (18-03-10)
χεχεχεχε ...εκείνο το μοτέρ παίζει ακόμα και είναι και πολύ δυνατό ...αν λέμε το ίδιο.... (@skandalis)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, θα ήθελες να ανοίξεις ένα Thread (για να μην χαλάμε αυτό) να μας πεις 5 πράγματα παραπάνω γι' αυτό το μοτέρ, ή έστω με pm αν δεν ενδιαφέρει άλλον?
Είμαι πολύ περίεργος τι (χοντρό) χέρι έχει μπει για να γυρίζει 8500 και να έχει πάρει ατμοσφαιρικά σίγουρα πάνω από 50% δύναμη για να τρομοκρατεί 46άρια Μ.
Θα ήθελα πολύ να το ακούσω να λυσσάει![]()
Πολλά και άγνωσταέχουν γίνει καθώς ο ιδιοκτήτης έχει βάλει και ο ίδιος το χέρι του και δεν λέει. Δείχνει την αξία του στο δρόμο όμως.... από κυβικά είναι 2979 και δεν δουλεύει μεθανόλη ...ούτε νίτρα φυσικά, α, και είναι και πολύ "ορίτζιναλ" απο σωθικά... Από ήχο θα σου θυμίσει αρκετά Μ3....
Χαίρομαι σαν να ήταν δικό μου. Μπράβο Βαγγέλη. Με μέτρο και θα το χαρείς πολύ περισσότερο απο όσ φαντάζεσαι. Πάντα τέτοια
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ωραία Βαγγέλη!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!![]()
![]()
![]()
Πάμε για TS5(το ΤS3 είναι ξεπερασμένο)!!!!!heheheheh!!!!
![]()
![]()
deepBLUE (17-03-10)
Τώρα φτάιω εγώ που κάθονται οι χάρτες της μεθανόλης άπρακτοι? Έχετε δεί που καμιά φορά αργώ να αλλάξω χάρτες όταν πρόκειται για πάτημα? Είναι γιατί προσπερνάω τον χάρτη της μεθανόλης. Φταίω εγώ τώρα να το κάνω έτσι?
![]()
εεεε ρε κάτι μπριζωτές φιλαράκια που έχω...