Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
δλδ ανδρέα για να καταλάβω...
το άντε κανένας στην κάλπη οκ. δικαιωμα του καθενός είναι το να πάει ή όχι, αν και τελικά αποδείχτηκε ότι η αποχή ενισχύει την ψήφο των κομματόσκυλων, ή αλλιώς των κομματικών νεολαίων που τους βολεύει να μην έχει αντίπαλο η ψήφος τους, για τους γνωστούς λόγους.
τα σήματα. κυκλοφορείς δλδ κανονικά χωρίς να έχεις πληρωμένα τα τέλη, ή έχεις καταθέσει πινακίδες? το δεύτερο, οκ. το πρώτο όμως, κινδυνεύεις να σου στείλουν ραβασάκι για να το πληρώσεις διπλό. οκ, δεν το πληρώνεις και εκείνο, και σε παν αυτόφωρο σε κάποιο έλεγχο που μπορεί να σε κάνουν. δεν πληρώνεις ούτε και μετά τον εισαγγελεα, και ξανά μανά απο την αρχή. είναι γνωστό ότι άκρη δεν βγάζεις με το ελληνικό κράτος και το σίγουρο είναι ότι χαμένος εσύ θα βγείς στο τέλος, όταν απο 500 αυρώ σήμα πχ, με αύξηση προσαύξηση, πρόστιμο στο πρόστιμο θα σε καλέσουν να πληρώσεις τα 15πλάσια.
το ίδιο ισχύει και για τα χαράτσια.
πως λοιπόν γίνεται να μην πληρώσουμε όταν θέλουμε μια ζωή που να μην μας κυνηγάνε. το ξέρω ότι οι τυχοδιώκτες είναι άλλοι και όχι εμείς, αλλά δεν νομίζω ότι το δεν πληρώνω είναι λύση, μιας και όπως αποδείχτηκε μέχρι τώρα, κάθε αποτυχία των ηλιθίων ισσοδυναμεί με καινούριους φόρους.
έτσι λοιπόν, στο τέλος, εσύ που δεν πληρώνεις, θα φτάσεις να είσαι καρακαρά παράνομος με και'γω δεν ξέρω πόσες αποφάσεις να εκρεμούν εις βάρος σου, και οι υπόλοιποι κατά πολύ φτωχότεροι.
συγνώμη φίλε, αλλά εδώ μιλάμε για ανάκαμψη, και αν κρίνω απο το αποτέλεσμα που σκέφτομαι ένα τέτοιο πρότυπο μόνο αποτυχία θα ήταν.
το μυστικό νομίζω βρίσκεται αλλού, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιο είναι και πως μπορούμε να το βάλουμε σε λειτουργία έτσι ώστε να πάρουμε μιαν ανάσα...