εμενα παντως αν μου δινανε ενα rs3 η και ενα gtr που κ αυτο παει μονο του δεν θα ειχα κανενα προβλημα.
δεν θα ελεγα θελω να πιεστω ας παρω μια gts.
o καθενας βεβαια προτιμα οτι γουσταρει.
εμενα παντως αν μου δινανε ενα rs3 η και ενα gtr που κ αυτο παει μονο του δεν θα ειχα κανενα προβλημα.
δεν θα ελεγα θελω να πιεστω ας παρω μια gts.
o καθενας βεβαια προτιμα οτι γουσταρει.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Φυσικα και τον χρονο μπορει να τον αμφισβητησει ο οποιοσδηποτε. Αλλωστε και εγω ο ιδιος δεν μπορω να δω πουθενα καποιο οξιολογο χρονομετρο για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για το ποσο ειναι αληθινος η οχι. Το οτι κανει χειρονομιες και παλι δεν με νοιαζει (οχι οτι το επικροτω, απεναντιας). Εγω κραταω μονο το οτι ειναι ενας ανθρωπος με ενα καλο αυτοκινητο και παει ταπα σε μια πιστα και που για τη δικη μου αποψη προσφερει θεαμα και πολυ καλο ηχο απο το μοτερ του. Δεν με νοιαζει αν περασε το Μ3 ουτε τον Αλονσο με το μονοθεσιο του την ωρα που εκανε δοκιμες για να τσεκαρει το νεο ζελε για το μαλλι του.Τωρα το αν ειναι καραγκιοζης η οχι με την συμπεριφορα του και παλι δεν με νοιαζει. Για να ειμαι ειληκρινης παντως αν και εγω ημουν στη θεση του και ετρεχα σε μια πιστα κοντρα πχ στον Θωμα, τον πιλοτο, τον Γιαννη με το Ζ4 τελοσπαντων με καποιον απο αυτους και τους περνουσα, θα εκανα τα ιδια. Μπορει και να εβγαζα και πλακατ ΄΄Παρτα κουφ@λ@ ψηλε με την προπελα΄΄. Ακυρο το μπορει.... Σιγουρα θα εβγαζα! Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα το εκαναν για την καζουρα.
Αυτο σε καμμια περιπτωση δεν σημαινει οτι δικαιολογω τον οδηγο.
Bazil Van Sinner (19-11-12), fast-enough (19-11-12), Karizma Z4 (19-11-12), nikos valvetronic (21-11-12), pilot (19-11-12)
Εσένα μάλλον δεν σε νοιάζει ότι το Ρινγκ (τις ημέρες τουριστικής οδήγησης) είναι δημόσιος δρόμος και ισχύει ο Γερμανικός ΚΟΚ.
Προφανώς και αν κάποιος κάνει τέτοιες καραγκιοζιές μπορείς να πας στην αστυνομία και θα τον μαζέψουν.
Μάλιστα η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως να χειρίζεται τέτοιους τρόμπες μιας και έχουν δει πάρα πολλά, και έχουν μαζέψει πολύ κόσμο που είτε τραυματίστηκε σοβαρά είτε αποδήμησε από αυτόν τον κόσμο.
Αστυνομικούς έχω γνωρίσει γιατί τρακάρανε ένα γνωστό μου με CSL και πήγα για τη μετάφραση.
Αλεξη δε διαφωνω πουθενα μαζι σου. Και ξερω κι εγω πολυ καλα απο γερμανους αστυνομικους..... Εγω σχολιαζω κατι που γινεται μεσα σε μια πιστα (και το σχολιαζω σαν πιστα και οχι σαν δρομο) αφαιρωντας ολα τα ηλιθια ΄΄περιφερειακα΄΄ που χαλανε την ολη φαση. Και για να το θεσω και αλλιως για να δεις οτι συμφωνουμε, ναι ο ανθρωπος ειναι για πολλες φαπες!
ρε παιδια με το μπαρντον, ποια σχολια λετε, δεν ακουσα τιποτα, και χειρονομιες σιγα το πραγμα, μια δυο φορες που κανει κατι το κανει στην καμερα του, οχι σε καποιον αλλο.
μηπως ειδα αλλο βιντεο εγω, αυτο που ειναι στο πρωτο ποστ δεν λετε?
fast-enough (19-11-12)
Πολυ καλη οδηγηση ο τυπος.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Τα σχολια που λεω ειναι αυτα που ειναι γραμμενα στο youtube τα οποια για εμενα ειναι τελειως ακυρα μιας και πουθενα δεν μπορεις να το βαφτισεις κοντρα αναμεσα στα 2 αυτοκινητα αυτο το βιντεο. Ειναι απλα ενας γρηγορος γυρος ενος οδηγου με το αυτοκινητο του. Τωρα αν ετυχε και περασε το BMW και το βαφτισε κοντρα με BMW..... Τι να πω. Τωρα για τη χειρονομια, θα αρκεστω στο παραδειγμα που εφερα πιο πανω με εμενα και τα παιδια του φορουμ. Αν θεωρηθει οτι οντως ειναι χειρονομια..
επειδη εριξα μια ματια στα σχολια του youtube ο ιδιος ο οδηγος δεν σχολιασε αρνητικα ή απρεπως κατι, εκτος αν δεν ειδα καλα.
καποια σχολια εγιναν απο αλλους, αλλα ουτε αυτα ηταν υβριστικα ή ασχημα.
καποιος ειπε οτι ο οδηγος του bmw δεν ηταν καλος επειδη εχανε το απεξ σε ολες τις στροφες και πηγε δυο φορες να "γυρισει".
αρχικα παντως το Μ3 ανοιγε με ανεση, απο ενα σημειο και μετα εκοψε, ειδικα οταν τον περασε το αουντι εχει κοψει εντελως.
σιγουρα δεν ειναι κοντρα μεταξυ των δυο αυτοκινητων και ουτε μπορουμε να ξερουμε για ποιο λογο το Μ3 εκοψε. ισως οντως ο οδηγος να μην ηταν καλος και απλα τον περασε ο αλλος, ισως να σταματησε γιατι φοβηθηκε, ισως για αλλο λογο.
παντως επαναλαμβανω ο οδηγος δεν εκανε καποιο ασχημο σχολιο και το λεω γιατι ειδα να σχολιαζεται απο πολλους εδω και ειπα μηπως βλεπω λαθος. και χειρονομιες, το σημα της νικης εκανε σιγα το πραγμα.
παντως οδηγησε πολυ ωραια και το αυτοκινητο ειναι ικανοτατο.
αυτο δεν ειναι και το ζητουμενο της εξελιξης? να φτιαχνονται αυτοκινητα που να μπορουν να τα χαρουν και να τα πανε γρηγορα ολο και περισσοτεροι.
αυτη η φαση που συνεχως αναφερουν μερικοι σε συγκρισεις με τα αουντι, οτι δηλαδη τα κανουν ολα πιο ευκολα και ο οδηγος δεν συμμετεχει τοσο οσο σε αλλα αυτοκινητα, μου θυμισε ενα σχολιο των 4Τ οταν ειχε πρωτοβγει το S3.
ειχαν παρει λοιπον το αουντι και τη λαντσια του καββαθα και ειχαν παει να στριψουν.
αποφανθηκαν οτι το αουντι ηταν λιγο πιο γρηγορο σε απολυτο χρονο, βοηθουσε τον οδηγο περισσοτερο και ουτε εφευγε ουτε κουναγε πουθενα, με αποτελεσμα οταν περνουσε απο μια δυσκολη καμπη ο οδηγος να λεει "πω πω τι εκανε" (το αυτοκινητο).
απο την αλλη η λαντσια, εγερνε λιγο, κουναγε την ουρα, γλιστραγε, ηθελε διορθωση με το τιμονι αλλα μετα τη στροφη ο οδηγος ελεγε "πω πω τι εκανα".
νομιζω αυτη η διαφορα κανει τα αυτοκινητα διαφορετικης προσεγγισης αγαπητα σε διαφορετικο κοινο και για διαφορετικους λογους.
aristent (19-11-12), Azurius (19-11-12), Bazil Van Sinner (19-11-12), EVERGET (19-11-12), fast-enough (19-11-12), ghost-rider (20-11-12), imolarot (19-11-12), manos///3 (19-11-12), nikos valvetronic (21-11-12), pilot (19-11-12)
εκ των προτερων λεω πως πλακα κανουμε τωρα ετσι?![]()
....στην καμερα του,που τα εγραφε στο usb τουδυο χειρονομίες έκανε στην κάμερα του.
,και μολις γυρισε σπιτι το ανεβασε σφαιρα,
γιατι επιτελους μετα απο εκατονταδες γυρους,εγραψε ενα βιντεο που προσπερναει BMW gtr...
και βεβαια αφου το περασε μπορεσε να βαφτισει και με πιασαρικο ονομα το βιντεο του audivs BMW GTR καιξερωγωτι....,
και να γραψει 41000views!!!
Aρα???
Εχω απο τις 25Σεπτεμβρη το δικο μου βιντεο απο το Ring και δεν το ανεβαζω γι αυτο το λογο!!!Σε φιλικο επιπεδο,ειμαι για πολυ γελιο,σε δημοσιο ομως (βλ.Youtube)θα γεμιζα πολλες σελιδες αρνητικα σχολια απο αυτα πολυ λεω και κανω!!!!
,αν το δημοσιοποιεις ,προκαλεις το σχολιασμο,ο οποιος δεν εχει ορια
.
alexk (19-11-12), Azurius (19-11-12), nikos valvetronic (21-11-12), pilot (20-11-12)