Παρασκευη 30/11/2012
Σαββατο 1/12/2012
Κανονιστε το Δεκεμβρη να πιουμε κανενα τσιπουρακι στο Βολο θα ανεβω για δουλεια για μια μερα με το Van οποτε θα κανονισω να συμπεσει![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
aristent (18-11-12), GanKostas-E90 (18-11-12), Kostas_1 (18-11-12), Nick bmwlover (18-11-12), tamtamcafe (18-11-12), tokiko (18-11-12)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Nick bmwlover (18-11-12)
αυτη θα ειναι η επομενη συναντηση,που περα απο το οτι θα ανεβειτε στα μερη μας και θα θελαμε να σας δουμε απο κοντα,υπαρχει εδω και καιρο,μια αλλη υποχρεωση στα παιδια απο τον Βολο(Νικο και Κωστα) που εχουν ερθει στη Λαρισα σε απογευματινα καφεδακια που ειχαμε οργανωσει.
ΨΗΝΕ ΕΣΥ!!!! ΨΗΝΕ!!!
Νικο!!!
...πρεπει να ειχα στο μυαλο μου καμμια πρωτοχρονιατικη πιτα!!!
![]()
![]()
Ακομη ενας λογος παραπανω που θα τα πουμε και με τον συνονοματο σου!!!
...γι'αυτη την συναντηση,μεχρι στιγμης,βγαινει Σαββατο....
να μας περιμενεις!!!....αντε να δειτε και κανα καλο αυτοκινητο στα μερη σου!!!![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 18-11-12 στις 18:52
deepBLUE (18-11-12), GanKostas-E90 (18-11-12)
aristent (18-11-12)
για να δουμε ημερομηνιες μηπως ψησω και τον deepblue......
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
aristent (18-11-12)
Σε ενα λεπτακι προσθετω και το poll για ημερομηνια συναντησης......για να μην χασουμε την μπαλα για μερος συναντησης θα το βρουμε στη συνεχεια,αλλωστε "αμα εχεις καλη παρεα και στη φυλακη ειναι ωραια"!!!
Να διευκρινησω για Παρασκευη 30/11 αμα θελετε και απογ.καφεδακι δεν θα μπορεσω να παραβρεθω εγω, οπως και καποια αλλα παιδια, λογο του οτι ειναι ανοικτα τα καταστηματα μεχρι το βραδυ στις 21:00....θα μπορουμε ομως να ερθουμε κατευθειαν εκει που θα εχουμε κανονισει για φαγητο.
απο την αλλη αμα αποφασιστει Παρασκευη 30/11 εχουμε και αλλο χορηγο.....ειναι του Αγ.Ανδρεα.....
και μαντεψτε ποιος γιορταζει!!!
ουτε χαρτοπετσετες θα κερασω τελικα!!!![]()
....για να δωσω ομως και ενα αβανταζ για το Σαββατο 1/12 ,θα ειναι καλο εαν επιλεχθει,αφου θα μπορεσουν να ερθουν πιο ευκολα οι μακρινοι φιλοι μας.![]()
tokiko (18-11-12)
Εγω ψηφιζω Σαββατο γιατι εχω γεννεθλια την Παρασκευη και θελω να αποφυγω το δευτερο κερασμα και να μη μου ερθει ο κουκος α'ι'δονι.Και δε θελω να λειπω απο το σπιτι στα γενεθλια μου.Μπορει η γυναικα μου να μου...παρει δωρο![]()
aristent (18-11-12), bill_m3 (18-11-12), Eleni (20-11-12), Nick bmwlover (18-11-12), S8N (18-11-12)