Ασταθες ρελαντι εχει οταν την καψει τελειως.
οταν ειναι αρχη δεν το κανει.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
BILL007 (29-10-12), m-power_01 (29-10-12)
Και εγώ πιστεύω ότι αν είχε τσιμπήσει λίγο η φλαντζούλα, σε τόσο χρονικό διάστημα και με το ξύλο που τρώει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (γιατί ο Σεφ ειναι άντρας και όχι λουγκρα) θα είχε ανοίξει σαν γαρύφαλλο το μπλοκ ανάμεσα στους κυλινδρους
στο υψηλό και συνεχόμενο φορτίο που είμαι σίγουρος ότι έτσι το δοκίμασες συμπέ, δεν κάνει και πολύ μεγάλη διαφορά η εξωτερική θερμοκρασία αν η φλάντζα είναι καμμένη.
πάλι θα ανέβαζε θερμοκρασία. μπορεί λίγο πιο αργά σε σχέση με πρίν, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το σκίζεις και να μην ανεβάσει στα κόκκινα.
sympether with chiefτης
![]()
M3 CSL
alexk (30-10-12), BILL007 (03-11-12), bill_m3 (30-10-12), m-power_01 (30-10-12), Panos 316T (30-10-12), saulm3 (30-10-12), Thomelef (30-10-12)
Παντως σημερα ενας φιλος μου ελεγε οτι η οεμ αντλια των Μ3 εχει πλαστικη φτερωτη που ειναι ελαφρυτερη και γυρναει πιο γρηγορα (με κοστος την αξιοπιστια) ενω η Laso εχει μεταλικη φτερωτη με αποτελεσμα να ειναι πιο αργη στην παροχη νερου.
Τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτα. Δεν προσεξα την οεμ αν ειναι με πλαστικη φτερωτη.
M3 CSL
Αυτες τις μερες αλλαξα ψυγειο, θερμοστατη, αντλια και σημερα που εκανα τεστ το αμαξι μετα απο πιεση αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια.
Παμε για φλατζα.
M3 CSL
Δυστυχως, δυσαρεστα νεα. Παρε καμια φωτο αν μπορεις, ωστε να δουμε καλυτερα το τι ακριβως εχει συμβει.
BILL007 (03-11-12)