ααα ελεγα....
εγω ειχα βγαλει μια ασφαλεια οταν ημουν 18 και με το που περασε το 6μηνο και δεν ειχα τρακαρει δεν ξαναεκανα αφου το εχω....
απο τοτε εχω κρατησει το ασφαλιστηριο το χω βγαλει φωτοτυπιες και το αλλαζουμε μαζι με το ενα ζευγαρι πινακιδες που εχουμε στα αμαξια που εχουμε στην οικογενεια...
και να σου πω και κατι...τι θα μου κανουν??
θα μου παρουν το διπλωμα???κουκου
σιγα μην εδινα 800ευρο που ζηταγαν για διπλωμα, για να πηγαινω με 30 και να κανω οπισθοπορειες...
ακριβως.το θεμα δεν ειναι το κρατος.εμενα στα τοσα χρονια που οδηγω μια φορα μου ελεγξαν και την ασφαλεια και συμπτωματικα ηταν μαζι μου και η ασφαλιστρια μου...
το θεμα ειναι οι συμπολιτες μας...γιαυτους ασφαλιζομαστε.ειναι σεβασμος στον αλλο αλλα και στην περιουσια μας.αν δεν εχουμε για πολλα ,κανουμε μονο την βασικη να ειναι τουλαχιστον καλυμενοι οι συμπολιτες μας.
katrin_bmw (01-02-13), mark e92 (01-02-13)
Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι πληρώνουμε τα πιο ακριβά τέλη κυκλοφορίας στον κόσμο. Υποτίθεται ότι αυτά τα χρήματα τα πληρώνεις επειδή χρησιμοποιείς το οδόστρωμα και πάνε για τη συντήρηση αυτών. Άκου 650Ε για 2000cc και σε 2-3 χρόνια το αμάξι να τρίζει από τις λακούβες.
Gregor_Marga (02-02-13), Vassilis ///M (02-02-13)