Δεν σου ειχαν δωσει εκτιμηση για το κοστος?
Δεν σου ειχαν δωσει εκτιμηση για το κοστος?
mark e92 (22-09-12)
aristent (22-09-12)
+1 στον street και επειτα, ολα αυτα με τους δικηγορους τις μηνυσεις και τις μουτζουρες μου ακουγονται καπως, δεν το συζητω σε περιπτωση ζημιας, μονιμης βλαβης ή ελλειψη σεβασμου, αλλα πιστευω στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να λυθει το θεμα απλα με απλη συζητηση, ειδικα εφοσον το τιμολογιο κανει μπαμ οτι ειναι αλλα αντι αλλων.
μου εχει συμβει και εμενα στην οπελ οπυ ειχα παει το αμαξι μου για σερβις και το διορθωσαν επιτοπου
Bitz (22-09-12)
Ε ναι...για 150 ευρα, δεν αξιζει η χαζοφασαρια των δικηγορων. Να πας και να σκασεις και εγω δεν ξερω τι, για να κυνηγησεις καποιον για ένα τετοιο ποσο.
Ζητας τα ρεστα, ζητας το δικιο σου, τους κανεις μια ωραια δισφημησουλα σε οποιον βρισκεται εκει περαν και δεν ξαναπατας.
Προσωπικα, δεν θα εφευγα αν δεν επαιρναν τηλ να γυρισει πισω ο υποτιθεμενος υπευθυνος.
sympether with chiefτης
Εγω για να κλεισω το θεμα απο μεριας μου, μιας και ανεφερα πρωτος τον δικηγορο, εχω να πω οτι αν γενικα υπηρχε τιμωρια και οχι "φιλικος διακανονισμος" θα ειμαστε πολυ πιο σοβαροι σαν χωρα και νοοτροπια.
Τι παει να πει "λαθος του υπαλληλου" ;
Την επομενη φορα που θα κανει "λαθος" και απλα καποιος θα πληρωσει χωρις κουβεντα ποιος θα ειναι ο χαμενος;
Φιλοτιμο γιατι να εχουμε μονο εμεις και ποτε οι αλλοι;
Αν το απλο "λαθος" του υπαλληλου ειναι "οδηγια" του αφεντικου ποιος το ξερει;
fast-enough (23-09-12), gant (22-09-12), oldcarskickass (23-09-12), S8N (22-09-12), viper (23-09-12)
Όπως ακριβώς τα λέει ο Σταμάτης, το κακό είναι (και πιστεύω πατάνε) το κόστος του Δικηγόρου...Δύσκολα τα βγάζουμε πέρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα πόσο μάλλον να βάλουμε δικηγόρο ανάμεσα και μάλιστα για 150ευρώ.
Πιστεύω σε τέτοιες τιμές γίνονται τα "λάθη" και όχι σε τιμολόγια 4Κ+ ευρώ που εκεί πας καρφί σε δικηγόρο...
Thomelef (22-09-12)
Κάπου είδα που λες οτι σου είχαν πει το κόστος πριν το βάλεις μέσα το αυτοκίνητο έτσι δεν είναι? άρα ήξερες τι θα πληρώσεις.
όταν πήγες στο ταμείο να πληρώσεις και είδες οτι είναι 150ε πάνω απο αυτό που συμφώνησες δεν τους είπες τίποτα εκείνη την ώρα?
πέρα απ το τιμολόγιο εννοώ εντάξει δεν το είδες εκείνη την ώρα άνθρωποι είμαστε..
πιστεύω οτι θα ξεμπερδέψεις και θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω..καλύτερα μείνε λίγο ψύχραιμος και δες το πρώτα μόνος σου μήπως και δεν αξίζει τον κόπο τα 150 ευρώ που θα πάρεις πίσω να τα δώσεις στον δικηγόρο.
Thomelef (22-09-12)