Το έβαλες σε διαγνωστικό????
Το έβαλες σε διαγνωστικό????
alexk (19-09-12), Bazil Van Sinner (19-09-12), S8N (20-09-12)
πήγαινε σε ένα συνεργείο που επισκευάζει bmw να το βάλει στο διαγνωστικό , σε 5 λεπτά θα ξέρεις τι είναι , άν δέν έχεις συνεργείο μπορώ να σου προτείνω .Πάς το βλέπουν σου λένε και επιλέγεις.!
Bazil Van Sinner (19-09-12)
15ευρω και μια καινουρια πολυ καλη γνωριμια ηταν η βλαβη μου τελικα παιδια!!!!!!!ουυυυυυυυυυυυφ!!! !
Πηγα σημερα το μεσημερι σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και αντιπροσωπiα της Πεμβε,το κουμπωσαμε σε διαγνωστικο ενα μοντελο πιο καινουριο απο το GT1(ετσι μου ειπε ο μαστορης,παντως εβγαλε και το ποτε εβαλα τα αngel eyes!!!!)
Το ερπετο ειναι υγιεστατο,εφαγε κολλημα απο πτωση τασης της μπαταριας(απο το ξελυγωμα που εφαγε πριν ενα μηνα).Τα φρενα βγαζουν χειμωνα ανετα.
Το λοιπον παμε για μια καινουρια μπαταρια τωρα και that's all folks!!!!!
![]()
πολυ για ολες τις πληροφοριες και τη βοηθεια που μου δινετε ανα πασα στιγμη.
Ευχαριστω πολυ ΒΜWfans.ΕΛΛΑΣ !!!!!!
aristent (20-09-12), bill_m3 (20-09-12), davids (20-09-12), Kostas_1 (20-09-12), m-power_01 (20-09-12), nikos valvetronic (21-09-12), Ptboul (23-09-13), S8N (20-09-12), Stamatis (21-09-12), Vassilis ///M (21-09-12)
ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ![]()
Bazil Van Sinner (20-09-12)
Αμα το ξετιναξες και το χαρηκες Χαλαλι!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Xαλαλι σε λεω !!!!!!!Οταν με κοιταξε ο Μαστορης με'κεινο το υφος των 40 καρδιναλλιων και πανω και ξεστομισε το : τιποτα δεν εχει.ενιωσα λες και ημουν σε ενα λοφο πανω,με τον Ηλιο πλατη,να κ@***ραω να εχω θεα ενα καταπρασινο δασος,και εκει(ναι ναι σε εκεινο το σημειο στο ΤΕΛΟΣ),να φυσαει ενα αεραααααακι ......![]()
![]()
Το θεμα δεν ηταν μονο τα λαμπακια μου,το θεμα μου ηταν και ειναι εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14972
Εγω κατι εμαθα παλι για το ερπετο,γηράσκω αεί διδασκόμενος!!!Ελπιζω και σεις .