Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 127

Θέμα: Να ζησουμε να το θυμομαστε......

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σάσα φωτογραφίες έχεις ?

Περαστικά σου. Το αυτοκίνητο θα γίνει, εσύ να είσαι καλά.
    alex εννοεις δικες της? με μαγιο κλπ?

2. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

bakalos (23-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    alex εννοεις δικες της? με μαγιο κλπ?

Από το αυτοκίνητο εννοούσα μετά το τρακάρισμα.
    Τώρα άμα θέλει να μοιραστεί και άλλες για τα ελεύθερα νιάτα του φόρουμ σαν καλή ώρα εσένα, μια χαρά.

4. The Following 7 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

bill_m3 (25-06-12), giannis_compact (24-06-12), joseph (05-07-12), NS-conv (24-06-12), spar@ (24-06-12), Stathis (25-06-12), Thomelef (25-06-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σασα μας υπενθυμιζεις λιγο τι αυτοκινητο εχεις? Ζ4 νομιζω, αν κανω λαθος διορθωσε με!

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν εβγαλα γιατι και νυχτα ηταν και καμερα δεν εχω αλλα δεν μπορω να το βλεπω. Ενας φιλος το εβγαλε με το κινητο του αλλα τις εχει αυτος. Αυριο αν καλεσω γερανο να το παει στο συνεργειο ουτε θα πατησω στη μεταφορα....
    εντιτ: ναι Ζ4

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σάσα τον παππού τον εβγαλες φωτο; Να προσέξετε στη μεταφορά ειδικά αν θες να το φτιαξεις γιατί μπορει να σου κάνουν μεγαλύτερη ζημια απ ότι έχει

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (22-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εσυ δεν επαθες τιποτα επειδη διαλυθηκε το audi...
    Ένα audi λιγότερο δεν θα ήταν μικρό πράγμα όντως!
    Αλλά μεταξύ μας, κι αυτό δεν έπαθε και τίποτα το ιδιαίτερο. Η πόρτα μάλιστα φτιαχνόταν απλά ο ιδιοκτήτης το είχε μόλις λίγους μήνες κι έλεγε πως θα έβαζε οπωσδήποτε καινούρια.

Με λίγα λόγια, peugeot-audi ισοπαλία!
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη με οσα συμβαινουν γυρω μου...μαλλον αηδιασμενη ειμαι.

Εκει που κινεισαι αμεριμνη στο δρομο σου και πας στη δουλεια σου ξαφνικα πεταγεται ενα παλιοτομαρο απο το στοπ αφου θα επρεπε να ειχε πεθανει, σου διαλυει το αυτοκινητο,σε στελνει στο νοσοκομειο και τωρα καθεται σπιτι και πινει τον καφε του αφου τα κανονιζει ολα η ασφαλεια και γω που δε φταιω σε τιποτα τρεχω και περιμενω. Αφου εβγαλα το κολαρο μετα μια βδομαδα (ποναω ακομα στο στηθος) μπηκα σε διαδικασια αναμονης:
    Ποτε θα παρουν το αμαξι,ποτε θα ερθει ο εμπειρογνωμονας,ποτε θα βγει το πορισμα της ασφαλιστικης,ποιο θα ειναι το ποσο σε περιπτωση ολικης,το αυτοκινητο τι θα το κανω,που να το δωσω,ποτε θα παρω τα χρηματα μου και δε φτανουν ολα αυτα οταν ρωτησα καποιους δικηγορους αν μπορω να το κινησω νομικα μου ειπαν πως σε περιπτωση που παω για πολλα (20-30χιλιαδες) πρεπει να μαζεψω ενα ντοσιε χαρτια με ψευτικες εισαγωγες σε νοσοκομεια, με ψευτικες βεβαιωσεις γιατρων, με ψευτικους μαρτυρες και θα παρει και καμια 4ετια να επιδικαστουν τα χρηματα. Οταν εγω απαντησα οτι θελω τα απολυτως νομιμα,δηλαδη μια βδομαδα κολαρο,νοσοκομειο,ψυχικη οδυνη κτλ. μου ειπαν πως τα χρηματα ειναι λιγα και δε με αναλαμβανουν αφου πρεπει και τα εξοδα παραστασης να τα πληρωσω εγω....Συμπερασμα:

Στην ελλαδα αν τρακαρεις ειναι καλυτερα να φταις....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 04-07-12 στις 15:45

11. The Following 11 Users Say Thank You to sasabmw For This Useful Post:

A8hnaios (04-07-12), aristent (04-07-12), bakalos (23-07-12), gant (05-07-12), Kostas_1 (04-07-12), oldcarskickass (04-07-12), Panos 316T (04-07-12), S8N (04-07-12), Stathis (04-07-12), Vassilis ///M (04-07-12), viper (04-07-12)

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

οκ σασα εχεις δικιοσχεδον σε ολα απλα στον καθενα μπορει να συμβει ενα ατυχημα και να ειναι υπαιτιος,σωστα?Γιαυτο υπαρχουν και οι ασφαλιστικες που αναλαμβανουν τον κινδυνο αυτο.σκεψου να μην ηταν ουτε αυτες(που υπαρχει και σε αυτες πολυ συψη) και π.χ.να τρακαρες εσυ τον παππου και να χτυπαγε ελαφρως και να ερχοταν ο γιος του και να σε χτυπαγε με ενα ροπαλο απλα γιατι μπορει...τι να το κανεις...απλα υπομονη και ολα θα πανε καλυτερα και η ζετα σου θα ξαναβγει οπως ηταν πριν και εσυ να την χαιρεσαι!

13. The Following User Says Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

alexk (05-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κωνσταντίνε μου, νομίζω οτι αυτό που θέλει να πεί η Σάσα (και συμφωνώ απολύτως) είναι οτι οι νόμοι αυτής της χώρας δεν βοηθούν στο να αποζημειωθεί το θύμα μιας κατάστασης ανάλογα με τη ζημιά που υπέστη και σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ακόμα κι αν δέν λάβουμε υπόψη μας την ψυχική οδύνη που σου προκαλεί το να βλέπεις το αμάξι σου διαλυμένο, για ποιο λόγο η αποζημείωση για αυχενική κάκωση να είναι τόσο μικρή ώστε να μην αξίζει να ασχοληθεί ένας δικηγόρος;
    Γιατί πρέπει το θύμα να τρέχει απο συνεργείο σε λαμαρινά και να τσακώνεται και με τον εμπειρογνώμονα.
    Και το κυριότερο για εμένα ερώτημα: Γιατί η πολιτεία δεν αφαιρεί ΑΜΕΣΑ το δίπλωμα του γέρου; Η παραβίαση ΣΤΟΠ ή κόκκινου σηματοδότη κατά την άποψή μου είναι εγκληματική απροσεξία. Τι θα γινόταν άν μέσα στο αμάξι της Σασας υπήρχε ενα παιδί;

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν μου επιτρεπετε να πω οτι ..
    Την Δευτερα εγινε σχεδον αντιστοιχο τρακαρισμα με γνωστο μου (τα στοιχεια στην διαθεση σας) και ηλικιωμενη 80 !!!!! ετων η οποια αφου ξεπαρκαρε απο δεξια επιχειρησε να διασχισει καθετα το αντιθετο ρευμα ,υπηρχε νησιδα,δεν ειδε το επερχομενο κανονικα και αργα κινουμενο αυτοκινητο και τον χτυπησε απο την μερια του οδηγου...
    Το αυτοκινητο σμπαραλια και ευτυχως ο γνωστος την γλυτωσε με θλαση στα πλευρα και σοκ...
    Το οποιο σοκ μεγαλωσε με τους ισχυρισμους της γιαγιας ΜΠΡΟΣΤΑ στην αστυνομια,οτι
    -ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑ
    -ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕΥΜΑ
    -ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ-
    -ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ

Με τα πολλα η αστυνομια ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ το διπλωμα κατεγραψε το συμβαν και θα ακολουθησει μαλλον μακροχρονη δικαστικη διαμαχη επειδη στον ασφαλιστη του παιδιου ειπε πως δεν σκοπευει να κανει δηλωση ευθυνης..

Θα επρεπε κατα την γνωμη μου να καταθεσει επιτοπου μηνυση και με το χαρτι του νοσοκομειου να την ξεσκισει ακομα πιο πολυ..
    Αυτα τα ολιγα ετσι για να ξερουμε τι γινεται..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

16. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

BILL007 (22-07-12), gant (05-07-12), Konstantinos E60 (05-07-12), Ptboul (05-07-12), S8N (04-07-12)

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP