Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 78

Θέμα: Z4 M Coupe σταθερότητα

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nασο εισαι πολυ προσεκτικος με το αμαξι σου και ειμαι σιγουρος οτι ειναι σε αριστη κατασταση.Εγω αν ξαναπερνα θα σου χτυπαγα την πορτα σιγουρα που λενε.

Θα σου λειψει αν κινηθεις προς Ζ4Μ το πιστευω αυτο.Πολυ δεσμευτικο αυτοκινητο ρε εσυ,κοιτα και η αγορα πως το αξιολογει.Με ελαχιστα χλμ και ολοκαινουργια και οι τιμες τους για την ηλικια τους (πιο καινουργια απο την πλειοψηφια των Μ3 Ε46) μιας και βγηκε αργοτερα ειναι αρκετα πεσμενες και θεωρω λογω του διθεσιου χαρακτηρα τους αποκλειστικα (αν απομονωσουμε τελη/εφορια κτλ) μιας και κατα τα αλλα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτοκινητο.Θεωρω οτι αν ειναι να πουληθει κατι σε αυτη την κατηγορια ο αλλος θα παρει Μ3 Ε46 και οχι Ζ4Μ.Τα ιδια ειχανε γινει και με τα Ζ3Μ/Ζ3Μ coupe παλαιοτερα.
    Γιάννη έχεις πολυ δίκιο σε ό,τι λες είσαι η φωνή της λογικής μου! Βεβαια δεν ξέρω αν η υποτίμηση αυτή των z4 συνεχιστεί και στο μέλλον, κυρίως εξαιτίας της σπανιοτητάς τους!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νασο κι εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα να κρατησεις το Μ3 καθως:
    α) ειναι το αμαξι σου, ξερεις σε τι κατασταση ειναι το προσεχεις και το εχεις σε αριστη κατασταση.
    β) το Μ3 ειναι πιο εμπορικο (οσο εμπορικο ειναι αυτην την περιοδο ενα αυτοκινητο 3200+ κυβικων)
    γ) πιο πρακτικο μιας και εχει 5 θεσεις
    δ) το δικο σου εχει τον πιο ωραιο συνδυασμο χρωματων (υποκειμενικη αποψη)
    ε) κατ'εμε ειναι πιο αλητικο
    στ) μπορει να συνδυασει και ενα ταξιδι αλλα και μια αλητικη βολτα ευκολοτερα απ'οτι το Ζ4 μιας και το Ζ4 (οσον αφορα το ταξιδι) ειναι πολυ πιο στεναχωρο και με πολυ περιορισμενους χωρους
    ζ) ειναι το ονειρο μου μια μερα να αγορασω ενα Μ3 Ε46

3. The Following 4 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

alexk (28-05-12), EVERGET (28-05-12), Panos 316T (29-05-12), Vassilis ///M (28-05-12)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως κι εγω που οδηγησα ενα Ζ4 schnitzer του 09 καπου στα 160 με τον λιγο αερα που ειχε, το αμαξι με φοβησε. Ποιος ξερει ομως...

5. The Following User Says Thank You to mikegr For This Useful Post:

EVERGET (28-05-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε ΜΒΧ, θα μας κρατήσεις κι άλλο σε αγωνία ?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εισαι κι εσύ προβληματισμένος αν η Z4M είναι πιο νευρική από το 520i? Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Μαρτίνο δε στρίβει με 200.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εισαι κι εσύ προβληματισμένος αν η Z4M είναι πιο νευρική από το 520i? Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Μαρτίνο δε στρίβει με 200.
    Κοροιδεύεις εκ του ασφαλούς ε ? Εσύ θα είσαι την Κυριακή με την κυρά και τα κουτσούβελα και θα ψήνεις παιδάκια στον κήπο ... Εμείς θα είμαστε νηστικοί 12 ώρες πριν ξεκινήσει το bobsledge 530 γιά Πόρους και θα κρατάμε την ταυτότητα δαγκωμένη στο δρόμο.

Νασο σορυ γιά το οφ τοπικ, αλλά έπρεπε να του απαντήσω του χαβαλέ.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο και γω θα ήθελα να ακούσω την άποψη του Γιώργου μιας και είναι κάτοχος z4 m!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mikegr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως κι εγω που οδηγησα ενα Ζ4 schnitzer του 09 καπου στα 160 με τον λιγο αερα που ειχε, το αμαξι με φοβησε. Ποιος ξερει ομως...

Φίλε αν σε φοβησε στα 160 η νέα Ζ..... Η το αμάξι είχε κάτι λάθος στο σετ απ , η Απλά το άλλο σου αμάξι ειναι 7αρα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

11. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Kostas_1 (28-05-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

Αγαπητέ Πάνο,

'Εχω να πώ τα εξής:

Ο Νάσος ανέφερε ότι το αυτοκίνητο στα 130-150 χιλιόμετρα την ώρα παρουσίαζε κάποια αστάθεια. Sorry, αλλά σε αυτές τις ταχύτητες δεν νομιζω ότι υπάρχουν αυτοκίνητα που μπορούν να περάσουν πάνω από αυτό που οι Αγγλοσάξωνες αποκαλούν road undulations χωρίς να σου δώσουν μία (ψιλο)τρομάρα. Γι'αυτό άλλωστε και το Γερμανικό auto motor und sport έδωσε στο αυτοκίνητο 3/5 αστέρια, με τη λέξη risiko στις δύο, τρείς προτάσεις της αξιολόγησης.

Το αυτοκίνητο είναι πολύ σκληρό, όχι όμως πιό σκληρό είναι ένα τρίλιτρο με 18αρες και runflat. Αλλά επειδή είδα κάπου μία αναφορά σε S2000, το Ζ4 Μ κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορεί και φρενάρει σωστά, σε αντίθεση με το χόντα που λόγω του ιδιαιτερα παρεμβατικού ABS κάνεις το σταυρό σου.

Μπορεί όμως να βελτιωθεί με μία πιό ρυθμίσιμη ανάρτιση.

Όσον αφορά το τιμόνι, η υδραυλική κρεμαγιέρα του coupe, η πιό γρήγορη μέχρι την άφιξη του 1Μ και ελαφρά πιό γρήγορη απο του roadster από ότι θυμάμαι, δεν έχει σε αίσθηση καμία σχέση με την ηλεκτρική του απλού.

Εάν βάζεις στο ζύγι θέσεις, γιατι το κουπε έχει πορτ μπαγκαζ, άστο. Εγώ όταν το πήρα καινουργιο το 07 κοιτούσα μόνο διθέσια.

Εχει και ενα space grau ο Σπανός νομίζω με 19000 χλμ, δείχνει καινουργιο.

Ένα κουσούρι έχει το αμάξι, σπάνε οι βίδες της δεξιάς βάσεις της μηχανής. Ή βάζεις τις βιδες του Z4 GT3, ή θα σου δώσω εγώ ενισχυμένες βίδες της McMaster Carr που έχω.

13. The Following 10 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

5555 (28-05-12), EVERGET (28-05-12), lpapostolis (04-06-12), manos///3 (29-05-12), Monsta (28-05-12), Panos 316T (29-05-12), PANOS-E60 (28-05-12), S8N (28-05-12), Thomelef (28-05-12), Z4 DCT (28-05-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....Εχει και ενα space grau ο Σπανός νομίζω με 19000 χλμ, δείχνει καινουργιο.
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2491852/
    11,5Κ χλμ του 06? μα καλά μόνο για πιπί το έβγαζε ο ιδιοκτήτης?
    Κουκλί φαίνεται !

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP