Απορώ,αυτη η ζημιά δεν ακούγεται;πως ειναι δυνατόν να συμβεί αυτο και να μην το πάρεις χαμπάρι τόσο καιρο;!
Απορώ,αυτη η ζημιά δεν ακούγεται;πως ειναι δυνατόν να συμβεί αυτο και να μην το πάρεις χαμπάρι τόσο καιρο;!
Oλα είναι δυνατά στους ελληνικούς καρόδρομους![]()
![]()
Με μία απλή επιθεώρηση πάνω σε ράμπα δεν φαίνεται εάν έχει αρχίσει να πετάει ρογμές το πάτωμα. Θα πρέπει ο μηχανικός να κατεβάσει λίγο τη γέφυρα και να δει τα σημεία στα οποία εδράζεται στο πάτωμα μέσω των τεσσάρων σινεμπλόκ αφού από εκεί ξεκινάνε οι ρογμές.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Μια απορια (μηχανολογος δεν ειμαι και γενικα δεν το πολυ εχω το θεμα) καποιος που θελει να ξενοιασει σοβαρα, και αφου οπως ειπε ο αλεξ αυτα ειναι μικρα ποσα σε σχεση με την πιθανοτητα να κοπει πλαισιο, δε θα ηταν πιο σωστο να γινει και το φοαμ και ενισχυση με πλακακια?
Εάν σου φαίνεται εσένα περίεργο φαντάσου εμένα,
προφανώς το ράγισμα υπήρχε αλλα δέν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του
(δέν ήταν εμφανές & δέν άκουγα κάποιο θόρυβο).
Όταν φτάσει σε σημείο που φαίνεται έιναι ποια αργά.
Όπως σωστά είπε ο φίλος everget για να διαπιστωθεί τυχόν ρωγμή πρέπει
να Καθαρίσεις το υποπλαίσο και να λύσεις το συνεμπλόκ.
BILL007 (19-06-12)
Πληροφριακά,
στην απέναντη όχθη του Ατλαντικού είχε ξεκινήσει μια δικαστική διαδικασία
για το εν λόγω ζήτημα όπου τελικά υπό προυποθέσεις( πχ μαμά αυτοκίνητο, <10 ετών )
το αυτοκίνητο επισκευάζοταν δωρεάν είτε με την μέθοδο του αφρού εάν ήταν μικρή η ρωγμή,
έιτε αντικαταστούσαν το υποπλάισιο εάν ήταν πάνω απο 2cm
BILL007 (19-06-12), Eleni (19-06-12), katsaraios (19-06-12), Panos 316T (19-06-12)
Πάντως ειναι μεγάλη αστοχία απο πλευράς BMW. Μα σε 316,έλεος δηλαδη!
ghost-rider (19-06-12), Kostas_1 (19-06-12), nikos valvetronic (19-06-12)
Σε όλα δυστυχώς...Δεν έχει να κάνει...Είναι βλακεία εκ κατασκευής...![]()
Το θετικό ειναι ότι νιώθεις ότι εχεις τρελο μοτέρ. Σχιζει πλαίσια λέμε!!
bill_m3 (20-06-12), RallyArt (19-06-12), Vassilis ///M (19-06-12)