-
Προβληματα σειρας 1!!!
Λοιπον,στα 16.000 χλμ περιπου,και ενω κατευθυνομουν για Τρικαλα,εν κινησει κ συγκεριμενα πανω σε προσπεραση,ξαφνικα το αυτ/το κοβει δυναμη και δεν ανεβαζε πανω απο 2.000 στροφες.Σταματαω δεξια με αλαρμ,ο κινητηρας ηταν σε λειτουργια για 45 λεπτα,κ οταν πατουσα το γκαζι οι στροφες δεν ανεβαιναν πανω απο 2.000 και ανεβοκατεβαιναν μεχρι το προαναφερθεν νουμερο για 2-3 δευτερολεπτα.Σβηνω τη μηχανη κ ξαναβαζω μπροστα και το μοτερ δουλευε ρολοι.Το αφησα για καμια εβδομαδα στην αντιπροσωπεια για ελεγχους,το περασαν ποσες φορες απο διαγνωστικο,εκαναν επαναπρογραμματισμο,και εδειξε σφαλμα τροφοδοσιας!
Μου αλλαξαν αισθητηρες εισαγωγης-εξαγωγης κ ολα μια χαρα,πηρα και εγω τον ασσο μου πισω και ο πατερας μου το 46αρι του που το ειχα παρει για μια εβδομαδα...
Χθες το βραδυ,στα 39.285 χλμ το αυτ/το αρχισε να ρεταρει,αλλες φορες στο πατημα του γκαζιου ακουγοταν σαν 10 κυλινδρο κ αλλες φορες σαν 4χρονη βεσπα,αλλα οι στροφες ανεβαιναν σε υψηλοτερα νουμερα απο την προηγουμενη φορα και οσες φορες και να το εσβηνα και το ξαναεβαζα μπροστα,η κατασταση παρεμενε,κ μου αναψε μετα απο καμποση ωρα κιτρινη ενδειξη βλαβης μηχανης,το πηγα φορτωτικη σε αντιπροσωπεια επι της Συγγρου.
Το διαγνωστικο σημερα στις 12:15 εδειξε πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου,ο οποιος αλλαχτηκε εντος εγγυησης,και εντελως φιλικα με συμβουλεψαν να αλλαξω μπουζι,τα οποια σκοπευα να αλλαξω σημερα,και αλλαζονται αυτην τη στιγμη που μιλαμε,αλλου ομως,διοτι εκει δεν προλαβαινα λογω χρονου,κινησης κ αποστασης(δουλευω στις 2!!!)
Αυτα απο εμενα κ ελπιζω τα απροοπτα να τελειωνουν εδω...
Ι donut understeer...
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP