κίτρινα...
με την πρώτη ευκαιρεία εγώ θα τις βάψω μαύρες, μιάς και οι αντιθέσεις στο δικό μου είναι με μαύρα εξαρτήματα...το κόκκινο δεν κολάει και τόσο πολύ.
Κόκκινες
Κίτρινες
κίτρινα...
με την πρώτη ευκαιρεία εγώ θα τις βάψω μαύρες, μιάς και οι αντιθέσεις στο δικό μου είναι με μαύρα εξαρτήματα...το κόκκινο δεν κολάει και τόσο πολύ.
sympether with chiefτης
επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα βάψω και τις ζάντες μαύρες,για να γίνει dark force που λέει και ο Τόμις, κίτρινες οι δαγκάνες θα φαίνονται τουΜπανες..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Thomelef (28-11-11)
GiannisRob (28-11-11), mse36 (30-11-11), pilot (29-11-11), VanVIC (29-11-11), Vassilis ///M (29-11-11)
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
κύριοι.... παίξαμε και χάσαμε... σήμερα ήρθαν οι βάσεις(κοσμήματα!) ο μηχανουργός έκανε φοβερή δουλειά, τις κουμπώσαμε, βάλαμε τις δαγκάνες και το τιμόνι κάνει μόνο μισή στροφή!!βρίσκουν οι βάσεις πάνω στο ψαλίδι! Το σχήμα τους είναι πολύ μυστήριο και δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικό γιατί αδυνατίζει η όλη κατασκευή..
Ο μάστορας όμως ξηγήθηκε παντελονάτα και πήρε την ευθύνη πάνω του λέγοντας πως μου είπε πως θα μπουν αλλά τελικά δεν μπαίνουν οπότε μου παρήγγειλε 2 δαγκάνες απο Cayenne Turbo(σαν του mormon) και είπε στο μηχανουργείο να φτιάξει τις βάσεις με δικό του κόστος..
Οι δαγκάνες θα βαφτούν κίτρινες κατά την απόφαση του λαού(και εγώ προς τα εκει εκλεινα) οπότε ευχαριστώ όλα τα μέλη που παρέθεσαν την γνώμη τους!
![]()
bill_m3 (30-11-11), Eleni (30-11-11), GiannisRob (30-11-11), Kostas_1 (30-11-11), m-power_01 (01-12-11), mormon (05-12-11), Nick bmwlover (30-11-11), nikos valvetronic (08-12-11), Vassilis ///M (01-12-11)
Κίτρινα ή χρυσαφί αλλά απο ό,τι είδα ήδη πρόλαβες!!!
pilot (01-12-11)
.. έγινε το μπάξιμο..
φωτό όταν το πλένω!!![]()