Με βάση το βίντεο, πιο πολύ μου άρεσε η supersprint.
Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για τελικό, καταρχάς τα συγκεκριμένα που λέτε μπαίνουν και σε Ε90 με τα 150 άλογα, ή είναι μόνο για τα κουπέ με τα 170?
Και κάτι άλλο, επειδή είχα υπόψιν μου και ένα τελικό της sebring κατασκευασμένο για 320 που βγαίνει με την τοποθέτηση 600 ευρώ στην Ελλάδα και κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στο ebay 350 ευρώ+ όσο πάει η τοποθέτηση. Έχει κανείς κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο? Πώς είναι από ποιότητα και ήχο? Αξίζει σαν εναλλακτική των σίγουρα καλύτερων eissenmann και supersprint, αλλά και πιο τσουχτερών στην τιμή?
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Στην eisenmann εχει επιλογη για τι μοτερ θελεις τελικο.....αναλογα τα αλογα, τωρα απο βιντεο ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει καποιος πως εινα πραγματικα ο ηχος, ακομα και η μερια που εχεις το μικροφωνο η ο αερας αλλοιωνουν το αποτελεσμα.......για το αλλο με την ζεμπρινγκ δεν ξερω
Τελικα η αποφαση ειναι eisenamnn , η οποια θα τοποθετηθει εντος των ημερων, και μετα θα γινει καποια μικρορυθμιση απο τον Δημητρη....
https://www.eisenmann-sportauspuff.d...320i_125kW.php
Ψαχνω και εγω να αλλαξω το τελικο στη z4.Κοιταω σε κατι με 4 εξατμισεις στο τελος οπως την z4m.Oσο δυσκολο και αν ειναι αυτο' για εμενα ο τελειος μπασος ηχος ειναι ο ηχος της 911.Η eisemann πιστευω πλησιαζει πιο πολυ και μαλλον προς τα εκει θα παω.Γιαννη απο που αποφασισες τελικα να κανεις την αγορα?Απο sportscenter η εξωτερικο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 02-02-10 στις 08:18
Eπειδη ειμαι απο Λαρισα δεν θα εχω προβλημα να ανεβω και να την τοποθετησουν.Το κακο ειναι οτι θα θελει αλλαγη και ο προφυλακτηρας.Περιμενω εντυπωσεις απο την αλλαγη
///M3L (02-02-10)