φιλε εχε το νου σου....σιγουρα κατι παιζει...πες το και στο γειτονα...
φιλε εχε το νου σου....σιγουρα κατι παιζει...πες το και στο γειτονα...
με τα πόδια περνάει ο άνθρωπος
βγαλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο ρελε ειναι ΙΔΙΟΣ με αυτον.
ειναι μια μικρη αμυνα.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
S8N (26-09-11)
Ενημερωσα και τον γειτονα Αρη, αλλα στα @@ του γιατι χαρη θα του κανουν αν το κλεψουν, το πουλαει μου ειπε. "Θα εχει το νου του βεβαια" οπως ειπε. Πηγα σπιτι του μολις εχασα τον τυπο.
Δεν ξερω που πηγε ο τυπος μετα το στενο που εστριψε, εξαφανιστηκε ενω δεν υπαρχουν σπιτια κοντα με τις πορτες τοσο κοντα στο δρομο, τι διαολο με το αμαξι πηγα να τον βρω σιγα μη προλαβαινε να μπει μεσα. Λεω ή θα περπατησει ή θα μπει καπου και θα δω πινακιδα.
Σγουρο σχετικα μακρυ μαλλι, βερμουδα και t-shirt, σοκολατι δερμα.
Το βαλα μεσα και αφησα το αλλο εξω, αυριο θα μιλησω με τον ασφαλιστη να δω τι γινεται με τα μπαξιματα μου, και αν μπορει να τα ασφαλισει ας ερθουν να το παρουν.. τουλαχιστον να καλυφθουν τα περισσοτερα και αν χασω κανα χιλιαρικο δεν πειραζει.
τωρα χοντραινει κι αλλο το θεμα.....δηλ.αλλοδαπος με "παραγγελεια" για "εξω"......
Φανη ασε τις ασφαλιστικες κτλ. και κανε κανενα τρικ, απο αυτα που λενε τα παιδια εδω, για μερικες μερες, ωστε να μην μπορει να κινηθει το οχημα!!!
Αθηνα=Ζουγκλα .....ειδικα σε τετοια θεματα!!!!
Φανη σε ειδε οτι τον παρακολουθησες?
Φανη εγω σου εκανα μια προτασουλα να ερθουμε απο κει μια βολτουλα να δουνε πολλες μπεμπες??
1. βγάλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο παρομοιο (όπως ειπε ο Ζ3), και ασφάλειες
2. βγαλε τελειως την μπαταρια
3. βάλε ένα διακοπτάκι και κρυψτο καπου (λιγο κοστίζει, σε ηλεκτρολόγο)
4. μην του αφησεις σταγονα βενζινη.
... και αφησε τον να το κλέψει....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 26-09-11 στις 23:34