Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
A8hnaios (12-04-13), Leonidas_E39 (12-04-13), nikos1400 (13-04-13), S8N (13-04-13), Stathis (13-04-13)
Ορίστε οι διδάξαντες της ηθικής...
Για διαφθορά κατηγορείται ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας
Κατηγορίες για διαφθορά απαγγέλθηκαν επισήμως στον πρώην πρόεδρο της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος είχε αναγκαστεί πέρυσι σε παραίτηση εξαιτίας σκανδάλου δωροδοκίας.
Για διαφθορά κατηγορείται ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας
Ο 53χρονος Βουλφ κατηγορείται ότι το 2007 και το 2008, την εποχή που ήταν πρωθυπουργός στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, δέχθηκε να πληρώσει την διαμονή του σε πολυτελή ξενοδοχεία, ένας φίλος του, ο κινηματογραφικός παραγωγός, Νταβίντ Γκρένεβολντ, τον οποίο φέρεται να βοήθησε, ασκώντας πίεση στον όμιλο Siemens για να χρηματοδοτήσει ταινίες του.
Ο φίλος του κατηγορείται επίσης για δωροδοκία.
Το περιφερειακό δικαστήριο του Ανόβερο θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν οι κατηγορίες είναι επαρκείς για να αρχίσει δίκη εναντίον του πρώην προέδρου.
Ο Βουλφ, που αρνείται τις κατηγορίες, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί το Φεβρουάριο του 2012 μετά από «τσουνάμι» αρνητικών δημοσιευμάτων και ενώ είχε ανέβει στον προεδρικό θώκο της Γερμανίας, μόλις τον Ιούλιο του 2010.
https://www.ethnos.gr/article.asp?ca...pubid=63811905
individual (26-05-13), katsaraios (01-05-13), Nino (13-04-13)
ο φίλος γράφει ότι πήγε στον καναδά, όχι στη νέα υόρκη που είσαι εσύ ελένη.
βέβαια δεν έχω ιδέα τι διαφορές μπορεί να έχουν τα δυο μέρη μεταξύ τους, αλλά γενικά ξέρω ότι καλιφόρνια - νυ(ειδικότερα στο κέντρο του μανχάταν, είναι ότι πιο ακριβό παίζει σαν αντικά κέντρα.
sympether with chiefτης
Πάντα φοβόμουνα μήπως ήμουν λίγο πολύ κενός, μήπως δεν είχα κοντολογίς, κανένα σοβαρό λόγο να υπάρχω. Τώρα βεβαιώθηκα έμπρακτα για το ατομικό μου τίποτα. ΣΆ αυτό το περιβάλλον, το τόσο διαφορετικό από κείνο των ποταπών μου συνηθειών, είχα αυτοστιγμεί διαλυθεί.
Και:
Στο δρόμο που είχα επιλέξει, πραγματικά τον πιο στενό απΆ όλους, όχι φαρδύτερο από ένα μεγάλο ρυάκι του τόπου μας, βαδίζαν ήδη άλλοι τόσοι άνθρωποι, που με πήραν μαζί τους σα σκιά. Ανεβαίναν όπως κι εγώ προς την πόλη, προς το μεροκάματο σίγουρα, με τη μύτη σκυμμένη. Ήταν οι απανταχού φτωχοί.
αντε γεια...
Bazil Van Sinner (15-04-13), Eleni (14-04-13), S8N (13-04-13)
Eleni (14-04-13)
Eleni (14-04-13)
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!