Σελίδα 47 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 37454647484957 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 461 έως 470 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω ιδέα Δημήτρη. Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης ώστε να τεθεί σε ισχύ ο νόμος.. Έχουν βάλει αυτό στο site...

https://diodiastop.blogspot.com/

Μετά από απόφασή της, στη συνέλευση της 18/2/11,
    Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια
    θα συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση και πορεία, την Τετάρτη 23/2/11, στις 11:00π.μ., με δικό της μπλοκ, πανώ και πλακάτ.
    Ο τόπος συνάντησης είναι η γωνία των οδών Πατησίων & Στουρνάρη, στην Αθήνα

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

παρολο που πλεον ΔΕΝ περναω απο δρομους με διοδια,συνεπως δεν περναω απο τους σταθμους,εχω να πω κατι σημαντικο...
    στη βουλη των ελληνων(ελληνας ειμαι και εγω,συνεπως ενα κομματι της με εκπροσωπει),με αποκαλεσαν τζαμπατζη....
    εμενα,που απο τη φορολογικη μου σηλωση δεν κρυβω ουτε ενα ευρω (πολλα που ειναι θα μου πεις...),
    εμενα που ακομα και να βγαλω διπλωμα οδηγησης,αναγκαστηκα να λαδωσω την δημοσια επιτροπη γιατι αλλιως δεν θα με περνουσαν..
    εμενα που ακομα και για να μου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις σε ενα νοσοκομειο,αναγκαζομαι να λαδωσω τους δημοσιους υπαλληλους μηπως τελικα και γινουν σωστα,παρολο που δεν μπορω να κλεψω τις εισφορες απο το ΙΚΑ....δινονται κανονικοτατα!!
    σε εμενα που προσπαθουν να μου κατεβασουν το μισθο για να με κανουν ανταγωνιστικο..δηλαδη αναλώσιμο...
    εμενα που πλεον για να αγορασω τυρι,αγοραζω τη χειροτερη ποιοτητα για να πληρωσω λιγοτερα.
    εμενα λοιπον με αποκαλεσε τζαμπατση ενας που απο ΕΜΕΝΑ βρισκεται εκει που βρισκεται.
    ενας που δεν πληρωνει το λογαριασμο του κινητου του τηλεφωνου,που δεν πληρωνει ενοικιο,ηλεκτρικο ρευμα,θερμανση το χειμωνα,βενζινη για μετακινησεις...ενας που ανεβηκε σε πλοιο και αρνηθηκε να πληρωσει το κατωτατο εισητηρια,ποσο που εγω προσωπικα δινω πουρπουαρ στον ντιλιβερα τις ελαχιστες φορες που παραγγελνω.
    και εννοειτε πως δεν ειμαι υπερ της αναρχιας,ουτε της εξουσιας...θελω να λεγομαι κυριος και συνεπως να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου.οπως και ολοι γυρω μου...αν καποιος δεν το κανει απαιτω να τιμωρειται παραδειγματικα και για τον ιδιο και για οποιον αλλον θελησει να το κανει...
    αλλα οχι δεν προκειτε να πληρωσω διοδια για ενα δρομο που ειναι μεσα στη λακκουβα απο κακοτεχνιες...
    για ενα δρομο που περναω πανω απο γεφυρα και το αμαξι πεταει ακομα και με 100 χιλιομετρα την ωρα(γαλλικος ποταμος θεσσαλονικη).
    και το χειροτερο....οχι δεν πληρωνω διοδια οταν ο μισθος μου αυτπα εχει πλεον μειωθει,ενω με περιμενει νεα μειωση οταν ψηφιστει τελος παντων ολο το πραγμα,και οτιδηποτε υπαρχει γυρω μου εχει αυξηθει,απο τις παγιες δαπανες εως ακομα και οι βασικες αναγκες για τροφη-θερμανση και μετακινηση.
    παρολα αυτα ολοι μας(βαζω και εμενα μεσα) δεν εχουμε αντιδρασει...και δεν εννοω με βια.ουτε οι αστυνομικοι που θα ερθουν στη διαδηλωση φταινε σε τιποτα..απλοι υπαλληλοι σα και μενα ειναι και αυτοι που το βραδυ τους περιμενιε η οικογενεια τους σπιτι...
    ακου εκει..."μαζι τα φαγαμε"...και "τζαμπατζηδες"
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

4. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αι σιχτίρ ρε γμτ μου.

Σήμερα πήγαμε από τον ΟΑΕΕ για να πάρει η γυναίκα αυτό που δικαιούταν από μια διατακτική γυαλιών οράσεως.

Μια ΜΠΑΤΑΛΑ (800 οκάδες βάρος και 32 δαχτυλίδια) στο ταμείο μας λέει ότι τα χρήματα πρέπει να τα πάρετε από το κατάστημα του ΟΑΕΕ στην περιοχή σας (στην περίπτωσή μας βρίσκεται Θεσσαλονίκη). Λέμε ότι έχουμε θέμα καθώς έχουμε πλέον κλείσει την επειχήρηση και μένουμε Αθήνα.

Και πετάγεται ο κινητός πατσας και λέει ε καλά και πως κάνετε έτσι για 70¤;;

Πετάγεται λοιπόν ένας μπάρμπας 24 χρόνια ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, και αρχίζει τα εξαπτέρυγα ότι όταν είναι να πληρωθείτε δε ρωτάτε ούτε που είμαστε ούτε αν έχουμε δουλειά, και τα χρήματα τα παίρνετε από οποιοδήποτε υποκατάστημα.

Μέσα στις χριστοπαναγίες και τα καντήλια λέει και το ΘΕΕΙΚΟ το οποίο πιστεύω είναι 1000% σωστό.

Από πότε πρέπει ο ιδιώτης ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει ΕΞΤΡΑ δημόσιο υπάλληλο χειρίστου είδους και μάλιστα ΌΤΑΝ έρθει η ώρα (καλή ώρα με μας) να ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ και να πρέπει να κάνει τη μισή ελλάδα για να πάρει αυτά που δικαιούται.

Δε ξέρω αυτό που βλέπω είναι ότι το κλίμα είναι ΓΕΝΙΚΑ πολύ άσχημο, πράγμα που τα μέσα μαζικής χειραγώγησης και προπαγάνδας ΕΠΙΜΕΛΩΣ αποκρύπτουν. Και δε το λέω μόνο βάσει του παραπάνω περιστατικού.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

6. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Stathis (23-02-11), z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Την προηγουμενη εβδομαδα ταξιδευα στην εθνικη στο ρευμα προς Λαμια....στα πρωτα διοδια του Μπογιατιου, κανω λαθος απο συνηθεια με το e pass και παω να περασω απο την lane με το αυτοματο συστημα......μολις παω να μπω μεσα το καταλαβαινω και σταματω για να κανω πισω και να περασω απο την αλλη lane....αλλα απο πισω μου ερχονται και αλλοι.......και ωπ ξαφνικα ανοιγει η μπαρα. Η οποια μαλλον ανοιξε η απο το δικο μου epass (εχει γινει και σε αλλους....το οποιο δεν δουλεβει σε αυτη την εθνικη) η ανοιξε με του πισω μου που ηρθε κοντα μου......
    Οπως και να εχει εγω περασα....και τσουπ αρχισε να φωναζει η σειρηνα......σταματω λοιπον και ρωτω στον γκισε γιατι ανοιξε η μπαρα και τωρα φωναζει η κωλοσειρηνα αφου ανοιξε και περασα.....μου λεει θα ανοιξε απο λαθος!!!!!!!
    Ε να σου πληρωσω το αντιτημο της λεω.....
    Ναι μου λεει να πατε πανω στα γραφεια!!!!!!!!! (με τα ποδια....) να πληρωσετε!!!!!! Φρικαρα...τι λες κυρα μου , ανοιξατε την μπαρα και τωρα εγω θα τρεχω να πληρωσω με τα ποδια στα γραφεια σας???? να πληρωσω εδω δεν γινεται? ΟΧΙ!!! μου λεει...... Κοιτα με που φευγω της λεω....
    Θα σας το στειλουμε στο σπιτι κυριε μου λεει......Με υφος αυστηρο~!!!!
    Οποτε (αν και δεν εφταιγε...υπαλληλος ειναι) της απαντω.....στειλε μου το γιατι με πιανουν κατι διαροιες ποτε ποτε και θελω κατι σκληρο να σκουπιστω για να προλαβω να το φερω πισω να στο τριψω στην μουρη!!!!!!!!!!!
    Αι μαμισου......

Και μετα φωναζουν.......

8. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Leonidas_E39 (23-02-11), mitsos_chania (24-02-11), Ptboul (24-02-11)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την προηγουμενη εβδομαδα ταξιδευα στην εθνικη στο ρευμα προς Λαμια....στα πρωτα διοδια του Μπογιατιου, κανω λαθος απο συνηθεια με το e pass και παω να περασω απο την lane με το αυτοματο συστημα......μολις παω να μπω μεσα το καταλαβαινω και σταματω για να κανω πισω και να περασω απο την αλλη lane....αλλα απο πισω μου ερχονται και αλλοι.......και ωπ ξαφνικα ανοιγει η μπαρα. Η οποια μαλλον ανοιξε η απο το δικο μου epass (εχει γινει και σε αλλους....το οποιο δεν δουλεβει σε αυτη την εθνικη) η ανοιξε με του πισω μου που ηρθε κοντα μου......
    Οπως και να εχει εγω περασα....και τσουπ αρχισε να φωναζει η σειρηνα......σταματω λοιπον και ρωτω στον γκισε γιατι ανοιξε η μπαρα και τωρα φωναζει η κωλοσειρηνα αφου ανοιξε και περασα.....μου λεει θα ανοιξε απο λαθος!!!!!!!
    Ε να σου πληρωσω το αντιτημο της λεω.....
    Ναι μου λεει να πατε πανω στα γραφεια!!!!!!!!! (με τα ποδια....) να πληρωσετε!!!!!! Φρικαρα...τι λες κυρα μου , ανοιξατε την μπαρα και τωρα εγω θα τρεχω να πληρωσω με τα ποδια στα γραφεια σας???? να πληρωσω εδω δεν γινεται? ΟΧΙ!!! μου λεει...... Κοιτα με που φευγω της λεω....
    Θα σας το στειλουμε στο σπιτι κυριε μου λεει......Με υφος αυστηρο~!!!!
    Οποτε (αν και δεν εφταιγε...υπαλληλος ειναι) της απαντω.....στειλε μου το γιατι με πιανουν κατι διαροιες ποτε ποτε και θελω κατι σκληρο να σκουπιστω για να προλαβω να το φερω πισω να στο τριψω στην μουρη!!!!!!!!!!!
    Αι μαμισου......

Και μετα φωναζουν.......
    εγω παλι συμπεθερε χθες που ημουν στην αθηνα δεν πληρωσα πουθενα!!!!!!!!!!
    κατερινη-αθηνα και πισω και δεν τους εκανα την τιμη να τους πληρωσω οπως αλλωστε και το 90% των φορτηγων.....!!!
    και να τονισω κατι.....δεν ειμαι κατα των διοδιων....!!!
    απλα να εχουν λογικες τιμες.
    δεν μπορει πριν να θελαμε 35¤ κατερινη-αθηνα και πισω και τωρα 150¤...ελεος ...απο 4-και 5 ¤το καθε διοδιο ξαφνικα πηγε 11¤!!!!και το πληρωνουμε και στις 2 κατευθηνσεις.....
    τωρα τι θα γινει θα δουμε......παντως αμα μας τα στειλουν σπιτι και ειναι με το 20 πλασιο προστιμο.....τον ειπιαμε!!!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

katsaraios (23-02-11), z3 2.2 (23-02-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δυστηχώς ή ευτυχώς, έτσι έχουν μάθει οι άνθρωποι αυτοί να λειτουργούν...ανεύθυνα.
    το χειρότερο απ'όλα δυστηχώς είναι, που δεν έχουν καταλάβει πως είναι απλοί υπάλληλοι,
    και ο μισθός τους έρχεται απο την τσεπη του κάθε πολίτη που πρέπει να ταλαιπωρούνε
    καθημερινά...το μόνο σίγουρο και ευχάριστο είναι πως σε κάνα δυο χρόνια, δεν θα υπάρχει
    ούτε το μισό δημόσιο, και το σπουδαιότερο απ'όλα θα είναι πως θα έχει ξεφτίσει και αξία
    των δημοσίων θέσεων...με απλά λόγια, απο στόχος θα γίνει η έσχατη λύση...μέχρι τότε,
    υπομονή για την μέρα που θα γίνει...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Η μόνη λύση γαι τα διόδια είναι αυτή :
    https://www.youtube.com/watch?v=bqVE...&feature=email

13. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Stathis (24-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η μόνη λύση γαι τα διόδια είναι αυτή :
    https://www.youtube.com/watch?v=bqVE...&feature=email
    Δείτε τα πράγματα και λίγο απο την αστεία τους πλευρά, αλλοιώς θα τρελαθούμε τελείως !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια....συννενοουμαστε η δε συννενοουμαστε?(κωνστανταρ ας...)
    εδω λεμε οτι εδω και ενα χρονο περιπου,συνεχως ερχονται αυξησεις σε εισφορες,μειωσεις σε μισθους,η λεγομενη αναπτυξη παει κατα διαολου ενω ταυτοχρονα ενα κοινο μυαλο,με τα ποσα που ακουγονται,βαζει κατω τα απλα μαθηματικα και βλεπει οχι μονο οτι δεν βγαινει,αλλα ειναι σαν να προσπαθεις να κανεις τον πιθικο να σου λυσει αοριστο ολοκληρωμα....
    εχει ειπωθει οτι το χρεος μας ειναι γυρω στα 300 δις...το 2013 θα ειναι 300+320 δις σε τοκους κλπ κλπσε δυο χρονια δηλαδη....
    και σου λεει οτι οτι ιδιωτικοποιηση εχει γινει απο το 90 δεν εχουν ξεπερασει χοντρα χοντρα τα 10 δις!!!αντιλαμβανεστε για τι μιλαμε???
    ποιος χαζος πιστευει οτι κοβοντας συνταξη θα βγουν ποτε αυτα τα λεφτα??
    παραλληλα δε οι εχοντες που παντα φοροδιαφευγουν,συνεχιζουν με τις ευλογιες τους,ενω αυτοι που ειναι συνηδητοποιημενοι αρχιζουν να φοροδιαφευγουν απλα επειδη αν δεν το κανουν κλεινουν αμεσως!!
    ταυτοχρονα υπαρχουν διοδια που ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια σε εναν οδικο αξονα και ολα αυτα τα χρηματα δεν πανε σε κανενα ταμειο για να ξεχρεωσουμε η για να συντηρηθουν οι δρομοι (θεος να τους κανει...)αλλα πανε σε ΙΔΙΩΤΕΣ που ειναι απο αυτους που 1)εδωσαν -πηραν μιζες για να αναλαβουν το εργο 2)το κοστολογισαν τουλαχιστον 5 φορες πανω) 3 φοροδιαφευγουν του κερατα!!!!!
    τωρα μιλαμε η κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο?
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

16. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

aristent (24-02-11), Dioskouroi (25-02-11), NickE60 (24-02-11), scania124 (24-02-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....και ολα αυτα τα χρηματα δεν πανε σε κανενα ταμειο για να ξεχρεωσουμε η για να συντηρηθουν οι δρομοι (θεος να τους κανει...)αλλα πανε σε ΙΔΙΩΤΕΣ που ειναι απο αυτους που 1)εδωσαν -πηραν μιζες για να αναλαβουν το εργο 2)το κοστολογισαν τουλαχιστον 5 φορες πανω) 3 φοροδιαφευγουν του κερατα!!!!!
    τωρα μιλαμε η κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο?
    Aυτο ακριβως....
    Αστα....αααα και που΄σαι΄Γιωργη...αν μπορεις και εσυ κρυψε απο την εφορια τα εισοδηματα σου...χαχαχαχα!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 47 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 37454647484957 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP