-
ε, και συ ας περιμενες!
Δε μπορεις να περασεις 7 χωρις dev acc.
θα γλιτωνες μιση μερα ταλαιπωρια....
-
The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:
-
Τελικά χρησιμοποίησα το Sygic GPS... αρκετά καλό, γρήγορο, δωρεάν, με καλές επιλογές διαδρομών κλπ... λίγο το ψάξιμο δε με ενθουσίασε... αλλά με έβγαλε ασπροπρόσωπο στην Αθήνα!
Επέλεξα και το Gas Manager... για να κρατάω υπολογισμούς για κατανάλωση...
Έχετε να προτείνετε κάποιο ;
Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων... (βασικά όχι τόσο επιδόσεων, μιας και οι επιδόσεις του αυτοκίνητου και η ιπποδύναμη είναι συγκεκριμένη, οπότε άντε να κάνω μία δύο μετρήσεις...), ίσως περισσότερο ενδιαφέρον να είναι κάποιο πρόγραμμα που να προσομοιωνει κάτι σαν το drift box... κάτι ερασιτεχνικό...
-
-
rev
bmw M power meter
dynolicious
-
-
sygic gps δωρεαν?????? απο ποτε??η ειναι για καμια εβδομαδα ??
-
-
και ένα θέμα που προέκυψε από μία απλά/χαζή ίσως λειτουργία...
είχα το iphone 3gs και με ενοχλούσε που όταν έβγαζα φωτογραφίες, η επανάληψη έπαιρνε μία αιωνιότητα και μία μέρα. Δεν μπορούσες να βγάλεις πολλές συνεχόμενες.
Πριν μου πάρουν το 5άρι, δοκίμασα ενός εξαδέλφου το 5άρι και μου άρεσε ότι όσο γρήγορα και να πατούσες το κουμπί για να βγάλει φώτο, η συσκευή εκτελούσε κάθε εντολή.... σαν πολυβόλο. Ενθουσιάστηκα. Είχε κατεβασμένο το 7άρι λογισμικό (developer).
Πήρα λοιπόν το 5άρι και διαπιστώνω ότι ναι μεν εκτελεί γρήγορα αλλά όχι σαν του εξαδέλφου. Η δικαιολογία που βρίσκουμε είναι ότι η δική του συσκευή έχει το 7άρι και η δική μου 6.1.4..... Οκ... λοιπόν ησύχασα....
Εχθές προσπάθησα να εξηγήσω τη διαφορά αυτή του λογισμικού σε φίλο, και διαπιστώσαμε ότι το δικό του έχει την ίδια έκδοση λογισμικού με το δικό μου, τους ίδιους κωδικούς γραμμένους πίσω από τη συσκευή, αλλά...... εκτελεί τη λειτουργία.... πολύ γρηγορότερα από το δικό μου.
Μπορεί το δικό μου να μετρηθεί με κάποιο πρόγραμμα επιδόσεων κινητών;;; Μπορεί να έχει κάποιο bug, κάποιο πρόβλημα κλπ ;;;
Φυσικά όλο το παραπάνω σκηνικό δεν μπορώ μάλλον να το περιγράψω στο κατάστημα που αγοράστηκε το κινητό... δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο... απλά σκέφτομαι μήπως γενικότερα λειτουργεί κάπως πιο νωχελικά η συσκευή και αν αυτό φτιάχνει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 01-08-13 στις 22:41
-
-
μηπως δοκιμαζεις rapid shots με ενεργοποιημενο φλας???
-
-
-
-
το φλας καθυστερεί.... έτσι ;;;
Αν και δοκιμάσαμε σε όλες τις συγκρίσεις με το φλας... απενεργοποιημένο...
ΤΟ hdr τι είναι ;;;
-
-
ImageUploadedByTapatalk1375427847.045650.jpgΥψηλο δυναμικο ευρος.
Αν το εχεις επιλεξει, καθυστερει πολυ.
-
-
όπως τα έχεις βάλει Σταμάτη είναι ρυθμισμένο τόσο το δικό μου όσο και του εξαδέλφου ... που είναι γρήγορο...
Ευχαριστώ!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP